In between

zilverblauw

Het is een beetje een gekke tijd, de afgelopen weken. Alsof we in een soort vacuüm zitten. Een vacuüm waarin we ons huis proberen te verkopen en hard bezig zijn een van de opties voor een nieuwe plek rond te krijgen. De huizenmarkt in Oisterwijk is prima, maar niet zo verhit als in de randstad. Er komen gelukkig een hoop mensen kijken naar ons huis, wat maakt dat we een beetje het gevoel hebben dat we in een soort museum wonen. Bijna al mijn mooie spullen heb ik opgeborgen in verhuisdozen en in onze opslagruimte gezet. Eigenlijk is het afscheid nemen van ons huis al in volle gang en dat voelt goed en verdrietig tegelijk.

Net voordat ons huis definitief in de verkoop ging, drukte ik wat foto’s af die ik de afgelopen tijd maakte. Ik moet mezelf eraan herinneren dat vaker te doen, zo’n collage aan de muur werkt inspirerend. In ons volgende huis zou ik wel een hele muur met foto’s willen, als een soort inspiratiewand. Nog precies een week werken en dan hebben we vakantie. Ik hoop dat ik dan de tijd kan vinden om aan de slag te gaan met moodboards voor het nieuwe huis. Ideeën genoeg. Zo zou ik onderstaande oude werkbank, die we begin vorig jaar opknapten, graag om willen bouwen tot element voor in de keuken. Mijn handen jeuken om aan de slag te gaan. Eerst maar eens zorgen voor duidelijkheid en dus nog even geduld hebben. Niet mijn sterkste kant. Wens jullie een fijne avond!

zilverblauw

BewarenBewaren

, , ,

9 Responses to In between

 1. Bibi 12 juli 2017 at 18:27 #

  Heeel veel succes met de verkoop van het huis… het is toch je basis en het voelt vreemd en soort van ontheemd als dat (tijdelijk) veranderd. Heb het zelf doordat mijn relatie is beeindigd, soms gaat je gevoel alle kanten uit.

  Jullie vinden vast een fantastisch plekje!

 2. Anki 12 juli 2017 at 18:54 #

  @Bibi Dankjewel! Wat heftig van je relatie, sterkte.

 3. Lizet 12 juli 2017 at 20:19 #

  Ohh spannend is het hé, wij zitten er ook middenin! Alles moet de hele tijd schoon voor de kijkers, spannend of ze willen kopen… Ik ben benieuwd! Hebben jullie al iets nieuws op het oog? Ben heel erg benieuwd wat jullie er weer van gaan maken!

 4. Anki 12 juli 2017 at 22:38 #

  @Lizet jullie ook succes met het proces! Lastig best hè? Vind het behoorlijk stressvol allemaal. We hebben momenteel twee potentiële panden op het oog, blijft nog even spannend welke het wordt. Ik denk dat we later misschien wel terugkijken op deze tijd als leuk en spannend, maar nu we er middenin zitten is het echt lastig. Hopelijk snel duidelijkheid!

 5. Gertrud 12 juli 2017 at 22:49 #

  Hartstikke logisch dat dubbele gevoel, er liggen ook zoveel herinneringen in dit huis. Fijn dat jullie kunnen aftellen en bijna vakantie kunnen gaan vieren. Die hebben jullie ook wel verdiend. En hopelijk daarna vol frisse en goede moed op weg naar jullie nieuwe onderkomen. X

 6. Anki 12 juli 2017 at 23:08 #

  @Gertrud dankjewel!

 7. Charlotte 13 juli 2017 at 10:04 #

  Ja hoor, dat vacuum kennen wij maar al te goed… En dan die mensen die langs komen, je huis moet constant in status ‘perfect’ zijn maar tegelijk moet je er ook wel lin leven. De vuile was verhuisde steevast naar de auto, een onrealistisch smetteloze keukentafel met bloemen en elke dag het bed weer perfect opmaken. Een jaar later zitten we op onze eigen nieuwe stek en maken we weer rommel als nooit tevoren 🙂

  Veel succes met de verkoop, de verhuis,… Voor je het weet is het allemaal achter de rug!
  Groetjes,
  Charlotte

 8. Nikki 14 juli 2017 at 10:19 #

  Wat spannend!! Heel veel succes met de verkoop 🙂
  En heel veel plezier met inspiratie opdoen voor je nieuwe huis!!
  gr, Nikki
  http://www.Sukhi.nl

 9. Souraya | Binti Home Blog 5 augustus 2017 at 21:47 #

  Oh wat spannend lieve Anki, ik duim voor jullie dat het allemaal zal gaan zoals jullie wensen. Heel veel geluk en hopelijk kan je snel aan de slag met de nieuwe woning <3 liefs

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.