Morning snow

Natuurtheater Oisterwijk, zilverblauw.nl

Verse sneeuw heeft iets magisch. Het maakt alles zachter, subtieler en vriendelijker (oké, behalve als je de weg op moet dan). Ik hoopte op sneeuw de laatste weken. Tijdens het vorige beetje sneeuw dat er viel deze winter was ik zo hard aan het werk dat ik geen tijd had om op pad te gaan voor foto’s. Ik wilde heel graag naar het Land van Ooit en naar ‘ons’ natuurtheater. Vanmorgen stond ik vroeg op en greep ik mijn kans. Er had nog niemand door de sneeuw gelopen, Wolf en ik hadden het bos helemaal voor onszelf. Het Oisterwijkse natuurtheater (en het bijbehorende boscafé) is echt een hele bijzondere plek, mocht je ooit eens in de buurt zijn, ga er dan zeker eens kijken.

Natuurtheater Oisterwijk, zilverblauw.nl

The magical place (Oisterwijks natuurtheater) near our home looks even more magical covered in morning snow.

Natuurtheater Oisterwijk, zilverblauw.nl

Natuurtheater Oisterwijk, zilverblauw.nl

, , , , , , ,

6 Responses to Morning snow

 1. Alet 12 februari 2017 at 10:47 #

  Geweldig. Wat mooi (wit)!

 2. Ilse 12 februari 2017 at 11:13 #

  Die eerste foto is echt magisch.
  Zou zeker geïnteresseerd zijn om die te kopen…
  is dat mogelijk?

 3. Wik 12 februari 2017 at 14:07 #

  Wow, die eerste foto! Als gebakjes……..
  Prachtig!

 4. Margriet 12 februari 2017 at 15:31 #

  Wow, het ziet er inderdaad echt mooi uit!

 5. Esmee 13 februari 2017 at 13:36 #

  Die foto met de roze-gele stoeltjes is echt prachtg (en wat heb je sowieso een onwijs mooie foto’s)! Ik heb even doorgeklikt op je post over het Land van Ooit. Ik herinner me nog wel dat ik hier heen ging als kind, en in zo’n mooie grote roze baljurk en met Sap de Aardwortel de tijd van mijn leven had. Zo leuk vond ik dat. Wat gek om dan nu die foto’s van het verlaten park te zien, maar ook wel weer heel erg gaaf!

 6. Ambers Things 13 februari 2017 at 17:54 #

  Die pastel verkleurde stoelen blijven echt zo ontzettend mooi!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.