Thanks

La muralla roja

Bedankt voor jullie lieve woorden op mijn vorige post. Ik had niet verwacht dat het zoveel stof zou doen opwaaien. Graag wil ik nogmaals benadrukken dat het niet mijn bedoeling was om wie dan ook aan de schandpaal te nagelen. Ik wilde (en moest ook, wilde ik verder kunnen hier) beschrijven wat de afgelopen maanden met mij en mijn creativiteit hebben gedaan. Waarom ik zo weinig online was en vooral waarom ik steeds minder besloot te delen. Veel mensen zeggen dat je als ‘origineel’ de ‘kopie’ altijd een stap voor bent en dat is misschien wel zo. Wat ze vergeten is dat die volgende stap ook voor ons niet altijd direct duidelijk is. Er is nog geen handboek in ‘advanced online je merk bouwen’. Kort gezegd: wij doen ook maar wat (zoals wellicht het grootste deel van de mensheid, maar dat terzijde). We varen op ons gevoel, op onze intuïtie. En dat is krachtig en kwetsbaar tegelijkertijd, zo is gebleken.

Bovenstaande foto’s maakte ik met mijn iPhone tijdens onze vakantie in Spanje. De laatste tijd maak ik steeds meer foto’s met mijn telefoon, omdat ik werk aan een opvolger van Shoot!. Dit tweede boek zal in september verschijnen bij Uitgeverij Snor en gaan over fotograferen met je smartphone. Als echte DSLR-liefhebber een ware uitdaging voor mij, maar wel een waar ik met heel veel plezier aan werk. Zo nu en dan zal ik wat previews hier delen. Wens jullie een fijne donderdagavond en nogmaals dank voor al jullie betrokkenheid.

I’m working on a book about smartphone photography. As a true lover of DSLR cameras, shooting with just my iPhone is quite a challenge, but one I truly like. I’ll post some previews here every now and then. I made these photo’s with my iPhone during our holiday in Spain.

La muralla roja

, , , , , ,

11 Responses to Thanks

 1. Chrissie 9 februari 2017 at 20:31 #

  Wouw een tweede boek!! Gaaf!

 2. Alet 9 februari 2017 at 21:15 #

  Mooi, een nieuwe uitdaging, een nieuw boek!

 3. Barbara 9 februari 2017 at 21:34 #

  Oooh Waauw, een tweede boek! Ik heb je eerste heel vaak aangeraden aan anderen, omdat ik er zo content van was! Prachtig boek op zichzelf, en de inhoud is echt zo geweldig goed gemaakt! Ik kijk nu al uit naar de opvolger!

 4. anja 10 februari 2017 at 08:00 #

  Ik heb je vorige post ook met veel verbazing en vooral veel bewondering gelezen. Bewondering omdat je dit zo eerlijk durft te delen. Omdat je trouw blijft aan jezelf. En nu het nieuws van een nieuw boek! Superleuk!! :-)) Jouw eerste boek gaf me de moed om toch maar een cursus fotografie te gaan volgen zodat ik meer uit mijn camera kan halen dan enkel foto’s op de automatische stand 😉

 5. Liesbeth 10 februari 2017 at 09:14 #

  Een nieuw boek! Dat is goed nieuws!
  Alvast weer twee prachtige foto’s.

 6. Lonneke 10 februari 2017 at 18:37 #

  Een tweede boek, wat leuk zeg!! Gefeliciteerd.

 7. Tamara 11 februari 2017 at 13:48 #

  Jaaaa fotograferen met je iPhone! Die ga ik absoluut aanschaffen!

  Ik vind -nogmaals- dat je groot gelijk hebt dat je dat blog hebt geschreven. ❤
  Ik heb je gemist en hoop binnenkort weer veel meer van jullie te zien x

 8. Kim 11 februari 2017 at 13:56 #

  Jaaaa!!! Gelukkig komt ie er! Pre-order voor mij!

 9. Liza 22 februari 2017 at 19:21 #

  Ik mag binnenkort bij je komen workshoppen met CraftKitchen en ik heb er veel zin in.
  Tot dan!
  Fijne week!
  X Liza

 10. Yvonne 3 mei 2017 at 12:54 #

  Ik ben nu al benieuwd naar het boek! Wat een gave foto’s!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Must Follow .Zilverblauw. - YVON - 3 mei 2017

  […] .Thanks. Source […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.