Nieuw: workshop fotografie ‘Ooit’

workshop-ooit

De afgelopen maanden gaf ik behoorlijk wat (superleuke!) basisworkshops fotografie en nu is het tijd voor een vervolg: een workshop voor de ietwat gevorderde fotograaf.

Op creatieve wijze je kennis en kunde verdiepen

We gaan fotograferen op één van de meest bijzondere fotolocaties van Nederland: Het oude Land van Ooit (hier en hier kun je foto’s bekijken die ik er eerder maakte). Daarna vertrekken we naar de Krekul in Oisterwijk (20 min. rijden) voor een lekkere lunch. In de middag gaan we de gemaakte foto’s bewerken in het programma Lightroom. Je gaat naar huis met een A4-afdruk van je mooiste foto.

Land van Ooit, by zilverblauw.nl

Wanneer ben je ‘gevorderd’? Wat kun je dan?

Je hebt al wat geëxperimenteerd met fotografie of hebt de basiscursus gevolgd. Je kunt zelfstandig foto’s maken met je camera op de halfautomatische of manuele stand. Je beschikt over het fotoprogramma Lightroom (eventueel kun je een gratis proefversie downloaden die 30 dagen te gebruiken is). Twijfel je of je onder de categorie ‘gevorderd’ valt? Er is veel mogelijk. Neem gerust contact met ons op.

Land van Ooit, by zilverblauw.nl

Net als in mijn boek Shoot! Fotograferen met je hart zal ik tijdens de workshop veel aandacht besteden aan de creatieve en artistieke kant van fotografie en gaan we samen op zoek naar eigenheid. Je hoeft niet bang te zijn voor ingewikkelde taal of moeilijke termen.

De workshop vindt plaats op vrijdag 1 juli van 10.00 tot 16.00. Hier lees je meer. Voor nu een fijne zondagavond!

, , ,

16 Responses to Nieuw: workshop fotografie ‘Ooit’

 1. Iris Vank 12 juni 2016 at 19:34 #

  Klinkt echt heel leuk. En fantastische plek!!

 2. Aukje 12 juni 2016 at 20:19 #

  Oh, wat een leuke workshop! Misschien toch eens zien of ik dat geregeld krijg…

 3. Jennifer 12 juni 2016 at 22:12 #

  Leuk! En hele leuke plek lijkt me ook. Ik ben nog een ultrabeginner haha, maar ik zou het wel leuk vinden om ooit eens een workshop te volgen.

 4. Ingeborg 13 juni 2016 at 07:50 #

  Heel gaaf! Komen er ook andere data?

 5. Nancy 13 juni 2016 at 09:24 #

  Het lijkt mij ook geweldig maar fotografeer altijd met m’n iPhone (en maak daar ook leuke foto’s mee al zeg ik het zelf). Zou deze cursus er ook een keer komen in simpele variant? Of kun je gewoon meedoen? Dan graag nog een keer herhalen, 1 juli ben ik op huwelijksreis…!

 6. Anki 13 juni 2016 at 20:04 #

  @Nancy dat is een leuk idee, die zal ik ook eens in gaan plannen. Fijne huwelijksreis!
  @Ingeborg misschien na de zomer, het is een beetje een moeilijke tijd nu met de zomervakanties die eraan komen. Mochten er meer data komen dan lees je het hier!

 7. Lonneke 13 juni 2016 at 21:18 #

  Ik ben wel geïnteresseerd, maar ik twijfel of ik gevorderd genoeg ben. Ik fotografeer wel alles manueel dus ik denk dat ik wel mee zou kunnen doen 🙂
  Het Land van Ooit is echt jeugdsentiment dus lijkt me leuk om daar te fotograferen.

 8. Anki 13 juni 2016 at 22:16 #

  @Lonneke jij bent zéker gevorderd genoeg. Het criterium is dat je zelfstandig kunt fotograferen op halfautomatische of manuele stand. En zelfs als dat niet altijd lukt, kan ik helpen. Maar dat kun jij al lang. Leuk als je meedoet! x

 9. gras vd buren 14 juni 2016 at 08:41 #

  <3

 10. Antonia 15 juni 2016 at 23:32 #

  Mooi! Maar ik denk ik ben nog niet gevorderd genoeg. Zullen er nog andere workshops voor beginners na de somer? x

 11. antonia 16 juni 2016 at 10:50 #

  Mooi! Maar ik ben niet genoeg gevorderd helaas 🙁 Zullen er andere workshops voor beginners zijn? xx

 12. Anki 16 juni 2016 at 13:47 #

  @Antonia waarschijnlijk wel! Maar mocht je twijfelen over of je voldoende weet om aan deze workshop deel te nemen, mail dan even naar casper@zilverblauw.nl Er is heel veel mogelijk en je weet niet snel te weinig.

 13. Lonneke 16 juni 2016 at 17:01 #

  I’m in! Ik heb me zojuist ingeschreven. Ik heb er zin in 🙂

 14. Harriët 23 juni 2016 at 13:55 #

  Hier zou ik heel graag aan meedoen! Dit is precies wat ik zoek. Helaas ben ik op 1 juli op vakantie.
  Komt er dit jaar nog eenzelfde workshop voor gevorderden op een andere datum?

 15. Lizet 23 juli 2016 at 12:40 #

  Heel leuk!! Ik ben zelf fotografe, maar zou zo’n workshop best ook eens willen volgen, gewoon om weer even anders te kijken… Komen er binnenkort nog meer van deze dagen? 🙂 Zag net ook al een stylingworkshop voorbij komen… Lijkt me ook leuk! 🙂

 16. Margot van den Burg 2 mei 2017 at 21:56 #

  Hi Anki, de workshop op zaterdag 17 juni lijkt vol. Wanneer is de eerstvolgende mogelijkheid?

  Thanks! Margot

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.