Outdooroven – Weltevree

outdooroven Weltevree

De outdooroven van Weltevree stond al jarenlang op onze verlanglijst. Nu we eindelijk onze tuin een beetje hebben opgeknapt vonden we dat hij niet kon ontbreken. We kochten ‘m bij urbans and indians. De outdooroven combineert een gezellig open vuurtje met de functie van een oven. Je kunt er pizza’s in bakken, maar ook broodjes, vis, gegrilde groenten of marshmallows maken en ondertussen genieten van de warmte van het vuur.

Weltevree’s outdooroven was on our wishlist for ages and a while ago we finally bought it. It’s so cool to bake homemade pizza’s in our garden! The children love the fire and it’s such an adventure to let them help with the pizza’s. Best purchase in a long time!

outdooroven Weltevree

Afgelopen zondag bakten we pizza’s in de outdooroven. Met de basisingrediënten pizzadeeg, zelfgemaakte tomatensaus, mozzarella en basilicum bakten we een overheerlijke pizza. Op het speciale thermometertje kun je zien hoe warm je de oven kunt krijgen met een simpel houtvuurtje.

outdooroven Weltevree

In huize Zilverblauw zijn we dol op pizza, zo dol zelfs dat ik een tijd maandelijks pizza-recepten deelde. Mocht je op zoek zijn naar meer lekkere en simpele pizza-recepten: klik hier om ze allemaal te bekijken.

outdooroven Weltevree

Al kan er weinig op tegen een simpele Margarita met goede tomatensaus en lekkere mozzarella.

outdooroven Weltevree

Nog een leuk recept om te maken in de outdooroven: sardientjes. De outdooroven komt met een speciaal rooster voor boven het vuur, dat je kunt gebruiken als je eens iets anders wilt maken dan pizza.

Cooking on a campfire, by Zilverblauw.nl

En deze garnalen grilden we vorig jaar aan de Zeeuwse kust, dat gaan we zeker ook nog eens in de outdooroven doen. Leuk en leerzaam voor de kinderen.

outdooroven Weltevree

Ik zal de komende tijd vaker een blogpost schrijven over onze nieuwe aanwinst en wat we er allemaal in gaan maken. Hier kun je eventueel meer lezen over de outdooroven en hier kun je een filmpje bekijken over hoe je de outdooroven in gebruik neemt. Het belooft een mooie zomer te worden!

, , ,

12 Responses to Outdooroven – Weltevree

 1. Koen 8 juni 2016 at 08:41 #

  Waaaaaaaa, gaaf!!!
  Super leuk..

 2. gras_vd_buren 8 juni 2016 at 09:42 #

  Ik kom bij jullie eten <3

  Liefst Mickey

 3. Britt Leeman 8 juni 2016 at 12:39 #

  Wat een mooie blog en foto’s, hier word ik blij van! Zou ik ze (eventueel) mogen gebruiken voor onze social media? Je kunt mij hierover mailen via britt@weltevree.nl. Groeten uit Weltevree, Britt Leeman

 4. Rianne 8 juni 2016 at 13:08 #

  Zo gaaf, zoiets zoek ik ook nog.. Een keer.. Stap voor stap.. 😉 geniet ervan!

 5. ilona 8 juni 2016 at 13:36 #

  Super gaaf! Ook een wens van mijn man als chefkok wil je dit in je achtertuin!

 6. dingen die fijn zijn 8 juni 2016 at 16:26 #

  zalig!

 7. urbans and indians 8 juni 2016 at 17:50 #

  Wohoo, dat ziet er superfijn uit!! Fijn voorraadje hout ernaast: jullie kunnen vooruit met de Outdooroven! Heel veel vuurplezier! En vergeet niet ALTIJD te eindigen met marshmallows! 😉 Thanks for the mention!

 8. Susan 8 juni 2016 at 22:27 #

  Geweldig ja! Ik heb hem mezelf dit jaar ook cadeau gedaan. Pizza is favoriet, maar ik wil er inderdaad ook nog meer gerechten in gaan proberen. Geniet ervan!

 9. loesje 9 juni 2016 at 00:02 #

  wow, wat een prachtding.

 10. Gertrud 10 juni 2016 at 12:42 #

  Oh heerlijk zeg, krijg acuut trek 😉 Deze staat ook al even bij ons op het lijstje, nog even doorsparen. Met een verbouwing vliegt het de deur uit.. keuzes keuzes.. Fijne dag.

 11. Jacq. 10 juni 2016 at 15:15 #

  Fantastisch. Die pizza ziet er uit alsof ie uit een echt Italiaans restaurant komt!!

 12. Lizet 23 juli 2016 at 12:41 #

  Ohh wat gaaf! Mooie foto’s ook weer! 🙂

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.