Maandag

zilverblauw.nl

zilverblauw.nl

Vandaag was ik een soort van vrij. Een soort van, omdat je als ondernemer nooit echt helemaal vrij bent. Ik had wat telefonische afspraken en maakte ondertussen het huis schoon. (Hebben jullie dat ook, dat je niet stil kunt zitten als je aan het bellen bent?)

Today I had a day off. There’s no such thing as a true day off when you’re working as an entrepreneur, but today was close. I had a couple of appointments by telephone and since I can’t sit still while talking on the phone, I cleaned the living room at the same time. Afterwards I bought myself some fresh flowers. A pretty nice start of the week!

zilverblauw.nl

Omdat ons huis zelden voor lange tijd schoon blijft, besloot ik dit memorabele moment te vieren en kocht ik verse bloemen voor mezelf. Een tijdje terug herontdekte ik de groene glazen fles, die ik ooit vond bij de kringloop vond. Bij mijn lievelingsbloemist waren net verse bloemen geleverd en samen met de pioenrozen die ik vorige week kocht, voelde het net alsof het zomer was. En dat terwijl het buiten heel hard regende. Fijne nieuwe week allemaal!

zilverblauw.nl

zilverblauw.nl

zilverblauw.nl

, , , ,

12 Responses to Maandag

 1. Ellen 13 juni 2016 at 21:05 #

  Wat een prachtige bloemen. Daar wordt je vrolijk van op een regenachtige maandag als vandaag.

 2. gras vd buren 13 juni 2016 at 21:27 #

  Fijn <3

 3. Wik 13 juni 2016 at 22:12 #

  Prachtige foto!

 4. Ageeth Mooij 13 juni 2016 at 22:19 #

  Dat vind ik ook zo fijn, mooie bloemen in een schoon huis. De kers op de taart.

 5. Barbara 14 juni 2016 at 05:50 #

  wat een mooie bloemen! en mooie foto’s! en ooooh, de poes is gewoon tè schattig!!! ik zou bijna naar het scherm willen grijpen om dat koddige beestje eventjes te kunnen pakken!!

 6. Annette 14 juni 2016 at 08:09 #

  Ziet er super mooi uit! Tijdens het bellen niet stil kunnen zitten komt me zeker bekend voor 😉

 7. Lottes Anekdotes 14 juni 2016 at 19:03 #

  Bloemen kunnen je interieur én je humeur toch helemaal opkrikken hé. Daarom hou ik zo van een vers bosje bloemen in huis.

 8. D'abord Roze 14 juni 2016 at 21:37 #

  Mooi! De poes wordt wel al groot heb ik de indruk.

 9. Martina 14 juni 2016 at 23:39 #

  Kijk wel uit met de lelies, ze zijn erg giftig voor katten.

 10. Anki 15 juni 2016 at 08:47 #

  @Martina dankjewel! Ik heb het even gegoogeld en ben erg geschrokken, ik wist helemaal niet dat ze zo extreem giftig zijn! Meteen weggezet, gelukkig had Pjoes ze met rust gelaten.

 11. Megan 16 juni 2016 at 15:00 #

  Wat een prachtige pioenrozen, echt mijn favoriete bloemen voor in huis!

 12. Lizet 23 juli 2016 at 12:38 #

  Heel mooi! Vind die poster & vaas ook gaaf!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.