Evian bottle crates

Evian bottle crates, by zilverblauw.nlDeze blogpost heet ‘Evian bottle crates’ (dat leek me wel een mooie zoekterm) maar had net zo goed ‘Hoe Anki dankzij Judith na een barre zoektocht uiteindelijk toch twee roze Evian kratjes vond’ kunnen heten. Al eerder vertelde ik jullie over mijn liefde voor het roze Evian-kratje, dat me al jaren fascineert. De vorm, de manier waarop het roze combineert met rood, ik weet niet precies wát het is, maar feit is dat Evian erin geslaagd is mijn hart sneller te doen kloppen door het maken van een simpel kratje. De kratjes worden volgens mij alleen nog in de Franse horeca gebruikt (daar doken ze ook op toen ik afgelopen januari foto’s nam in Parijs) dus ik zocht dus al heel lang zonder resultaat naar een kratje zoals deze. Ik vond wel verschillende soortgelijke, maar nooit een ‘echte’. Totdat Judith zich ermee bemoeide.

The name of this blogpost is ‘Evian bottle crates’, but a better (but unfortunately way too long) name would be ‘how Judith helped Anki find her beloved Evian bottle crates’. Sweet Judith knew the Evian bottle crates were on my wish list for ages and when she discovered two crates in the garden of Mama Petula plant concept store, she didn’t hesitate and bought them for me. The crates went on a wonderful trip through Paris before Judith’s husband delivered them straight to my doorstep. Thank you so much Judith!

Roze kratje, by zilverblauw.nl

Lieve Judith, die in Frankrijk woont, startte een soort zoektocht voor me en vond al snel twee kratjes, verstopt in de tuin van een conceptstore voor planten, Mama Petula. De kratjes gingen vervolgens op een fantastische reis, die werd vastgelegd op Snapchat. Ik zag een filmpje van de kratjes in de Franse trein, in Judith’s huis en tenslotte in de auto van haar man naar Nederland. Ik kon niet anders dan heel hard lachen toen Judith’s man de kratjes een paar dagen later af kwam geven. Want hóe lief en bijzonder is het, dat iemand zoiets speciaal voor je doet? Kratjes voor je zoekt, door Parijs sleept met twee van zulke grote en onhandige dingen en ervoor zorgt dat die kratjes zo, hoppa, voor je deur worden afgeleverd? Voor mij maakt het de toch al bijzondere kratjes nog waardevoller. Dankjewel Judith!

, , ,

25 Responses to Evian bottle crates

 1. Denise 19 april 2016 at 13:11 #

  Wat gaaf dat je ze ein-de-lijk hebt! En wat een tocht hebben ze afgelegd, zo bijzonder. Geniet van die mooie kratjes, ze zijn geweldig!

 2. miksname 19 april 2016 at 13:21 #

  ik heb niks met roos,
  en zal de kleur ook nooit in huis halen
  (uitzondering : Shoot boek & zilverblauw 5 poster, héhé)
  maar dankzij jou snap ik de liefde voor roos
  Geniet van de ontroerend mooie kratjes !

 3. Eva 19 april 2016 at 13:22 #

  Maar die zijn ook echt echt echt heel prachtig! En dat verhaal maakt ze toch nog extra bijzonder 🙂

 4. gras vd buren 19 april 2016 at 13:48 #

  Goed verhaal! 😉

 5. Monique | WritingMonique 19 april 2016 at 14:21 #

  Dat is heel bijzonder, wat een prachtig verhaal! Ik vind ze echt helemaal geweldig! Zo stoer!

 6. Claudia 19 april 2016 at 14:35 #

  Haha, heel leuk verhaal bij hele leuke kratjes. Ik snap wel dat je ze graag wilde hebben!

 7. my_colored_life 19 april 2016 at 14:54 #

  Waanzinnig mooi gestyled weer Anki! En wat een lief verhaal 🙂

 8. Judith 19 april 2016 at 15:11 #

  Alsof ze nooit ergens anders zijn geweest! Ze horen gewoon in jullie huis, die soap-kratjes 😉 xx

 9. Lottes Anekdotes 19 april 2016 at 15:33 #

  Wat lief van haar! En ze passen ook nog eens supergoed in jullie huis, dus de hele zoektocht was het meer dan waard!

 10. Carla Vaesen 19 april 2016 at 16:15 #

  Wat tof voor jou dat je eindelijk de kratjes in huis hebt.Totaal mijne stijl niet maar ik vind het super dat je via Judith er aan geraakt ben 😉

 11. Emma 19 april 2016 at 21:41 #

  Wat een leuk verhaal! En wat staan ze daar mooi!

 12. Stephanie 19 april 2016 at 21:55 #

  Wat een mooi verhaal. ♡
  Enne, als ik je een tip mag geven: bij de brouwer (drankenhandel) in België gebruiken ze dit soort kratjes ook nog. Althans toch bij de 2 winkels in mijn buurt.

 13. yzette 19 april 2016 at 23:43 #

  Wat een goed verhaal! En wat lief van Judith! Staat super. x

 14. Alet 20 april 2016 at 06:48 #

  Wat een lief verhaal!
  Ze staan mooi zo bij jullie in de kamer!

 15. Babette | StudioBabsie 21 april 2016 at 07:49 #

  Wat een bijzonder verhaal en ik kan me voorstellen dat je hart hier sneller van gaaf kloppen! Zijn echt gave kratjes en staan ook nog is perfect in je interieur!! Ook niet onbelangrijk he?! 😉

 16. Babette | StudioBabsie 21 april 2016 at 07:51 #

  Wat een bijzonder verhaal en ik kan me voorstellen dat je hart hier sneller van gaaf kloppen! Zijn echt gave kratjes en staan ook nog is perfect in je interieur!! Ook niet onbelangrijk he?! ????

 17. Gertrud Prins 21 april 2016 at 09:31 #

  Geweldig verhaal zeg. En idd hele mooie kratjes.

 18. Jorinde | La Même Chose 22 april 2016 at 16:19 #

  Wat een leuk verhaal en wat staan ze prachtig!! Top idee! 🙂

 19. Hinke 25 april 2016 at 09:08 #

  wat een grappig verhaal en hoe lief!

 20. Barbara 29 april 2016 at 00:24 #

  waaauw, dat is zo’n tof verhaal, en zo ongelooflijk lief!! logisch dat die kratjes extra bijzonder zijn!! zo mooi! en ik ontdek meteen nog een fijne blog erbij 🙂

 21. Indra 9 augustus 2018 at 16:59 #

  Fijne blog! Ik vind de roze bloempot prachtig. Wat is het merk ervan aub? Groetjes

 22. Anki 10 augustus 2018 at 09:54 #

  @Indra dankjewel! Het merk is Mica decorations.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Soportes plantas - 31 mei 2017

  […] imágenes: 1   2   3   4   5   6   7  8  9  10   11   12   13   14   15   16   17   […]

 2. Evian kratten, hipper dan hip. – mamavantweeblog - 12 juli 2017

  […] ging ik naarstig op zoek naar ‘roze evian kratten’ en kwam ik op de blog van Zilverblauw. Daar werd me al snel duidelijk dat ik mijn vrienden moest aanspreken die naar Frankrijk op reis […]

 3. MUST HAVE: deze roze Evian-kratjes zijn de nieuwste trend in je interieur - Fashionista - 24 april 2018

  […] Foto via Zilverblauw. […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.