Nog meer stylen met een kratje

pink crate & stonestove, by zilverblauw.nl

using crates in your interior, zilverblauw.nl

Hebben jullie dat ook, dat je van die periodes hebt waarin je alleen maar coole dingen vindt bij de kringloop of op marktplaats? Die perioden wisselen zich bij mij helaas af met maanden waarin ik niks kan vinden, maar toch: het voelt altijd een beetje magisch als de kringloopgoden me goed gezind zijn.

The thriftgods are definitely by my side: I found two more vintage crates, including a pink one I was looking for for over a year now. We’re using the pink one to store our wood and the yellow one as a small table, but maybe I’ll follow Judith’s idea and use it as a planter. The large matchsticks are a souvenir from my last trip to Paris, I bought them at Merci (mainly because I like the packaging so much, haha!). Enjoy the weekend!

using crates in your interior, zilverblauw.nl

Ik zocht al maanden, misschien wel jaren naar een roze Evian-kratje, omdat ik de kleur zo prachtig vind. Afgelopen week, kort nadat ik mijn mintgroene kratje vond, bood ineens iemand een roze kratje aan via marktplaats. Als bonus kreeg ik er ook nog een geel kratje bij (nog even en we kunnen een slijterij beginnen).

Op het roze kratje staat in een soort oostblokletters ‘saeme’ en als je een beetje romantisch aangelegd bent, maak je daar zo ‘samen’ van. Het roze kratje mist z’n plastic binnenbekleding en is dus ideaal om hout in op te bergen bij de kachel. De lange lucifers vond ik bij Merci in Parijs en ik kocht ze (uiteraard) omdat ik de verpakking zo mooi vind. Ik weet nog niet precies wat ik met het gele kratje ga doen, misschien zet ik er wel een plant in net als Judith. Wens jullie een fijn weekend!

yellow crate, zilverblauw.nl

, , , , , , ,

9 Responses to Nog meer stylen met een kratje

 1. Milou | Merouw Knot 13 februari 2016 at 16:32 #

  Oehhh ik ben jaloers op die roze!!

 2. Alet 13 februari 2016 at 17:44 #

  Mooie vrolijke gekleurde kratjes!

 3. gerhilde maakt 13 februari 2016 at 17:49 #

  Zo leuk! Twee mooie nieuwe versies.

 4. Ilaria 13 februari 2016 at 20:35 #

  So lovely and clever! I think I have on in the shed..I have to check if it’s still there 😉

 5. loesje 14 februari 2016 at 00:00 #

  Hm, toch maar eens over denken wat ik met mijn oranje krat kan doen (behalve in de kelderkast gebruiken)

 6. Lotte 14 februari 2016 at 15:26 #

  Ik begin alvast te zoeken zodat ik dit in mijn huisje kan introduceren 🙂

 7. Denise 15 februari 2016 at 17:45 #

  Wat een ontzettend leuke kratjes! Ik ben altijd een beetje verliefd op die Evian kratjes, maar deze zijn zeker even mooi!

 8. Jeske 17 februari 2016 at 22:52 #

  Die gele vind ik echt super tof! Ik vind altijd dingen die ik niet mee kan nemen… Bij ons stond er een geweldige blauwe werkbank op kinderhoogte. En niemand neemt hem mee… Snap ‘r niets van.

 9. Antoinette 20 februari 2016 at 08:41 #

  Oh die roze is gaaf! Mooie foto’s! Vooral de foto met het licht door de onderkant van die gele krat! Prachtig!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.