Stylen met een kratje

stylen met een kratje, by zilverblauw.nl

In een online wereld waar het vaak lijkt te gaan om meer, beter en duurder vind ik het heerlijk (en belangrijk) om regelmatig terug te gaan naar de basis: wat vind ik nou écht mooi? Ik wil geen dingen kopen omdat ik ze overal zie of omdat ze duur of exclusief zijn, maar omdat ze echt en oprecht bij ons en onze stijl passen. Die spullen kunnen overal vandaan komen.

I found this mint green crate on a Dutch auction site and I’m in love with it’s shape and color. We use it as a small table. I like pretty designstuff, but I believe it’s important to mix it with finds like this to create a home with a personality. Wish you all a lovely weekend!

stylen met een kratje, by zilverblauw.nl

Zoals ik laatst al schreef raak ik de laatste tijd vooral geïnspireerd door kleuren en vormen. Van dit kratje, dat ik vond op marktplaats, werd ik meteen enthousiast. Volgens mij heeft de verkoper er nog een paar, mocht je interesse hebben. We gebruiken het kratje als tafeltje en accessoire in de keuken, ik hou van de mintgroene pasteltint. Een fijne, goedkope vondst die me net zo blij maakt als een dure designaankoop (en misschien nog wel blijer).

stylen met een kratje, by zilverblauw.nl

Onze prullenbak kreeg ik een tijdje terug van Brabantia, we zijn er nog steeds heel blij mee. Alvast een fijn weekend!

, ,

12 Responses to Stylen met een kratje

 1. mamoesjka 5 februari 2016 at 14:19 #

  Heel tof! En zo is ons huis ook ingericht…. niet met dure spullen, of wat “in” is….gewoon wat bij ons past.
  Prullenbak is ook heel tof!

 2. Ilaria 5 februari 2016 at 14:37 #

  Lovely, I A D O R E the color of course 😉

 3. Babette | StudioBabsie 5 februari 2016 at 15:52 #

  Wauw wat een prachtige kleur, staat perfect bij de rest, mooi!!

 4. D'abord Roze 5 februari 2016 at 19:57 #

  Hehe zo schattig dat kratje!

 5. Daphne 6 februari 2016 at 09:04 #

  Wauw, die is wel heel gaaf zeg.
  Mooie kleur, past perfect bij de rest van je kleurrijke spullen.
  Wij kopen ook graag “goedkoop” en wat WIJ mooi vinden, niet wat IN is.
  Zo kom ik vaak bij de Kringloop en verf met krijtverf alles in mijn eigen kleur/stijl.
  Kan ik ook zo blij van worden!!
  Groetjes en fijn weekend, Daphne

 6. Natalia 6 februari 2016 at 09:25 #

  Una composicion preciosa y nos colores fantasticos. Ademas de que es muy practica.

  Saludos. Natalia
  lowcostporeldiy.blogspot.com

 7. Lotte 6 februari 2016 at 15:42 #

  Prachtig kleurtje! Ik wil mijn huisje waar ik waarschijnlijk binnenkort eigenaar van word ook helemaal in pastelkleurtjes inrichten. Mijn broers zeggen dan al lachend dat ik in een poppenhuis zal wonen, maar ik vind dat helemaal geen belediging 🙂

 8. Karlijn 7 februari 2016 at 07:50 #

  Wat mooi! Echt tof hoe je het allemaal bij elkaar gevonden krijgt! Ik vraag me dan altijd af, hoe vind je zoiets nou op marktplaats?? Staat in ieder geval super!

 9. Caroline 7 februari 2016 at 22:23 #

  Wauw, wat super leuk! Prachtig kleurtje ook!

 10. Antoinette 20 februari 2016 at 08:49 #

  Fijne prullenbak ja, ik heb hem ook. Zo handig die klep die open blijf staan. Meestal houden wij een prullenbak nooit zo lang proper maar deze blijft mooi door de afneembare deksel. ( lijkt wel een reclame commentaar)
  Gaaf zo met het groene kratje.

 11. Marion 1 maart 2016 at 10:23 #

  En wat een superleuk theedoeken! Weet je ook nog waar die vandaan komen? 😀

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ideas con colores flúor para decorar tu hogar - 2 juni 2017

  […] de las imágenes: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.