Thank God it’s Friday

zilverblauw.nl

Zomaar wat foto’s van ons huis (incl. rotzooi en wasrek, gewoon om te laten zien dat het heus niet altijd opgeruimd is. Ik geef toe dat ik stiekem ook wel hou van dit soort beeld, gewoon zoals het echt is) en een kleine tip voor het weekend die ik jullie niet wil onthouden: morgen vindt The Magic Red-Rag Show by Rob & Emiel plaats, bij de Red-Rag store in Moergestel (vlakbij Tilburg). De toegang is gratis. Ik ben er om foto’s te maken, zwaai even naar me als je me ziet. Fijn weekend allemaal!

A few photos of ‘the real life’ to wish you a lovely weekend!

zilverblauw.nl

, ,

7 Responses to Thank God it’s Friday

 1. Ruth 15 april 2016 at 10:24 #

  Prachtig! Fijn weekend!

 2. Kelly 15 april 2016 at 10:52 #

  Heel leuk! Ziet er écht uit en tevens gezellig. Het internet zou meer van deze beelden moeten bevatten. Het hoeft niet allemaal zo perfect te zijn.

  Geniet van je weekend!

 3. Denise 15 april 2016 at 13:09 #

  Wat een gezellige rotzooi bij jullie ;)! En wat is de vloer prachtig wit geworden! Fijn!

 4. Victorine 15 april 2016 at 14:22 #

  Prachtige ‘het leven zoals het is’ foto!

 5. edith 16 april 2016 at 06:44 #

  Zo fijn om “troep” bij een ander te zien. Groetjes

 6. gras vd buren 16 april 2016 at 23:15 #

  Ik zwaai gewoon even vanaf hier #zwaai

 7. Alet 17 april 2016 at 07:32 #

  Ik zal er niet bij zijn om even naar je te zwaaien maar wens je vanaf hier een fijne dag!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.