Renovating

renovating, by zilverblauw.nl

Toegegeven: het kostte me even moeite om deze foto’s met jullie te delen, helemaal in een tijd als deze waarin op internet eigenlijk alleen nog maar mooie (interieur)foto’s te zien zijn. Ik wil graag dat mijn blog een fijne, zachte plek is met lichte foto’s, maar ik wil ook dat het ‘echt’ blijft. Bij deze dus wat echte, winterse foto’s van de mini-verbouwing waar we momenteel mee bezig zijn.

I have to admit that it took me a while before I was ready to share these images with you. I love to see my blog as a space where I share nice, white-ish images in cheerful colors, and these pictures of our renovation are nothing like that. But since I do appreciate some realness every now and then, I thought you might like to see a bit of this part of our lives as well. We’re currently renovating the gutter of our home build in 1937, a time consuming job, and cleaning our overgrown garden. 

renovating, by zilverblauw.nl

Zoals ik een paar weken geleden al vertelde, hebben we min of meer besloten om in ons huidige huis te blijven en onze wens om een oud fabriekje of klushuis te kopen in de ijskast gezet. We hebben het goed hier en nu we ons volledig op Zilverblauw richten is in dit huis blijven gewoon de beste beslissing.

Er zijn wel een aantal dingen die we de komende tijd dringend moeten aanpakken en het vernieuwen van de goten is er daar één van. Nou vind ik een goot echt niks aan, maar zonder kun je gewoon niet en het was dé kans om de goot van ons jaren ’30 huis eindelijk eens in oude glorie te herstellen. Met mooie zinken bekleding en regenpijpen dus, zoals het ooit bedoeld was.

renovating, by zilverblauw.nl

Met het aanpakken van de goten komt de tuin. Want als we ooit die studio willen realiseren, moet daar ook behoorlijk wat gebeuren. Het speelhuisje (als je al lang meeleest herinner je het je vast nog, kijk nou hoe klein Wolf was!) heeft na vele jaren spelen zijn functie verloren en staat nu vooral in de weg als de kinderen willen voetballen. Gelukkig gaat het een fijn tweede leven krijgen bij Ilaria in de tuin. Genoeg te doen dus de komende tijd! Ik zal over een tijdje nog eens een update geven, dan kunnen jullie (hopelijk) het verschil zien. Voor nu een fijne, zonnige zondag!

, ,

12 Responses to Renovating

 1. Alet 17 januari 2016 at 11:38 #

  Ik vind dit ook mooie ‘echte’ foto’s van het gewone dagelijkse leven!
  X

 2. Babette | StudioBabsie 17 januari 2016 at 12:29 #

  Ondanks dat het misschien andere foto’s zijn zoals anders, zijn ze nog steeds mooi en zie je ook nog steeds ‘zilverblauw’
  Succes met alle verbouwingsplannen!

 3. gerhilde maakt 17 januari 2016 at 12:32 #

  Die goot is mooi! Wij moeten er ook nog een ‘echte’ kiezen, ik onthou deze voor dan.

 4. Maison Malaucène - Dina 17 januari 2016 at 15:39 #

  O wat fijn om eens echt werk te zien. Het echte leven past ook echt hier op Zilverblauw 😉 Wij hopen er in 2016 ook serieus werk van te maken en ook ik heb het een beetje dubbel met daarover te bloggen, maar achteraf lijkt het me eens zo fijn om erop terug te zien. Fijne zondag!
  Dina

 5. Carla 17 januari 2016 at 16:23 #

  Het leven zoals het is,ook bij Zilverblauw,hé!Succes met de goten en alle opruimwerken.

 6. gras vd buren 17 januari 2016 at 16:31 #

  Vooral ook dit soort foto’s blijven posten Anki.

  Liefs Mickey

 7. Maaike | www.gekkiggeitje.nl 17 januari 2016 at 21:07 #

  Je hebt gelijk. Zulke foto’s houden ‘de perfecte blogger’ echt… 😉 Ik geniet enorm van al je prachtige dromerige foto’s, maar dit is ook wel heel leuk om te zien! Haha… Alhoewel het voor interieurfreaks als wij altijd wel lastig is om zoveel geld uit te geven aan ‘onzichtbare’ dingen als goten… 😛
  Liefs Maaike

 8. Lotte 17 januari 2016 at 22:25 #

  Het zijn misschien niet de mooiste foto’s op je blog, maar wel lekker realistisch 🙂

 9. Dominica 18 januari 2016 at 08:29 #

  Het leven is niet Instagram-perfect ; elke gezonde mens beseft dit. En natuurlijk hou ik van picture-perfect plaatjes maar voor en na is ook leuk.
  Het maakt je blog echt en menselijk.

  Succes met de verbouwingen !
  Dominica

  http://seeyouatnine.blogspot.be

 10. Patricia 18 januari 2016 at 09:14 #

  Fijn dat je dit ook deelt! En leuk ook om te zien: wij hebben ook een huis uit die periode en dus precies dezelfde dakgoot!

 11. Madam Elisa 18 januari 2016 at 17:39 #

  Echte foto’s van het echte leven. Fijn dat je dat ook deelt en super leuk dat we zo de vooruitgang kunnen zien 😀

 12. merula 18 januari 2016 at 21:27 #

  o gelukkig jij bent toch ook een gewoon mens met zooitjes 😉
  Succes met het verbouwen!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.