Nieuwe plannen & voorpret

swiss sense

Ik dacht altijd dat ik niet wilde blijven wonen in ons huidige huis. We wilden een oude fabriek kopen, of een huisje op het platteland. Nu ik geen vaste baan meer heb en we allebei alleen nog maar voor Zilverblauw werken, merk ik dat die plannen zijn veranderd. We hebben het eigenlijk hartstikke goed hier, in ons eigen jaren ’30 huis. Natuurlijk, het is geen fabriek en we wonen vlakbij het spoor. Maar we wonen ook vrijstaand, in een fijn dorp en het centrum is om de hoek. Wat dat betreft is tevreden zijn niet krijgen wat je wilt, maar willen wat je hebt.

swiss sense2

Op termijn (lees: als we genoeg geld hebben gespaard) willen we ons huis gaan verbouwen en een aparte kantoorruimte creëren, liefst met mooie grote, industriële ramen. Ik vind het fantastisch om daar plannen voor te maken (zie mijn ‘Studio’-bord op Pinterest). Voorpret is vaak net zo leuk als de daadwerkelijke uitvoering.

Mocht je nou plannen hebben om in het nieuwe jaar je slaapkamer te gaan veranderen en op zoek zijn naar voorpret, dan is de slaapkamertest op vtwonen misschien iets voor je. Het geeft inzicht in welke stijl het beste bij je past en adviseert welke producten daar eventueel bij passen. Daarnaast kun je een boxspring bij Swiss Sense inclusief stylingspakket en advies van een stylist van vtwonen winnen.

swiss sense-3

Volgens de slaapkamertest past deze slaapkamer het beste bij mij. De ramen wil ik sowieso hebben voor in onze studio-to-be. 😉

Ik maakte deze blogpost in samenwerking met Swiss Sense. Samenwerkingen als deze maken Zilverblauw mede mogelijk. Dank voor jullie support!


       


, ,

12 Responses to Nieuwe plannen & voorpret

 1. Géa 31 december 2015 at 13:49 #

  Anki! , geniet van jullie fantastische woning! Wensen genoeg maar tevreden zijn is een groot goed! Ik geniet enorm van je blog en ga het jaar uit met shoot ( de 50mm 1.8 vanochtend gekocht). Heel fijn dat het me duidelijk aan het worden hoe het zit met 30″ f/1.8 en400. Nu veel gaan oefenen. Ik wens jullie gezin een fijn en goed 2016 toe! Geniet van Zilverblauw.
  Ook ik heb afgelopen week de test gedaan en kom op een stoere slaapkamer uit!

 2. Lotte 31 december 2015 at 15:50 #

  Oooh, die test wil ik ook eens doen! Van mij zal het vast met héél veel kleur zijn… 🙂

 3. gerhilde maakt 31 december 2015 at 16:48 #

  Die ramen zijn super! Die staande lamp zou ook niet misstaan in onze living (na de verbouwingen dan).

 4. Sofie 1 januari 2016 at 11:32 #

  De uitkomst van de test was dezelfde als de jouwe … het zou in ieder geval een spetterend begin van het nieuwe jaar zijn!
  En die ramen zijn idd prachtig!
  Succes met alles wat je doet, ook in 2016! ????

 5. Barbara 1 januari 2016 at 15:40 #

  Ooh, dat is ook mooi! Die test ga ik ook eens doen. We wonen hier in een gezellig boerderijtje met nog best wat werk maar ook eindeloze mogelijkheden, maar toch verhuizen we ergens dit voorjaar naar het buitenland, dus wat nieuwe inspiratie, ook voor de slaapkamer, is welkom 🙂

 6. Esther 1 januari 2016 at 18:52 #

  Mooie plannen! Misschien kun je bij megan gilger van the fresh exchange nog inspiratie vinden. Zij blogden uitgebreid over het maken van een studio bij hun huis!

 7. Anki 1 januari 2016 at 20:07 #

  Dank allen! @Esther dank voor de tip, ik ga zeker kijken!

 8. Rianne 1 januari 2016 at 20:44 #

  Haha hilarisch, dat bordje met openingstijden! En helemaal mee eens, de voorpret van het zoeken naar inspiratie is vaak net zo leuk! 🙂 Succes!

 9. Afke 1 januari 2016 at 20:50 #

  Mooi plannen! Baan opgezegd..succes met alles!
  Wij hebben ons huis verkocht en weer gekocht maar het kost allemaal zoveel geld. Dit kun je ook besparen en gaan verbouwen!
  Wij verkopen ons huis omdat ik ga stoppen met werken maar ik ga ons huis wel missen!
  Groetjes en Gelukkig 2016! Dat het een mooie jaar voor jullie wordt

 10. Readkapke 4 januari 2016 at 11:01 #

  Grappig dat je er vaak pas achter komt wat je écht wilt als de plannen concreter worden. Wij hebben jarenlang schetsjes gemaakt voor een te bouwen huis en toen puntje bij paaltje kwam werd het heel wat anders, waar we van droomden bleek eigenlijk helemaal niet bij ons te passen. Niet alle dromen doen het goed in de realiteit. Succes met alle dromen en plannen en.. trust the process!

 11. Fête des Gamins 4 januari 2016 at 20:04 #

  Belangrijk is dat 2016 vooral héél mooi wordt … Wat grappig om jullie veranderingen en contentement te lezen. Wij zullen ons huis dit jaar te koop zetten en dat is best spannend en voelt een beetje open en bloot 😉 zeker nu ik het op mijn blog ‘gooide’ in de hoop goeie tips & tricks op te doen… Veel liefs, Dina

 12. Antoinette 8 januari 2016 at 14:20 #

  Oeh die ramen ja, gaaf! Mooie dromen zijn dat inderdaad een fabriekje bewoonbaar maken zucht. Maar willen wat je hebt is een pracht uitspraak. Enne wie weet dat mooie pandje van de buurman, achter in jullie tuin hihi. Had volgens mij wel mooie ramen toch ;-). En die tekst op dat bord in jullie erker! Zo leuk haha!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.