Jaaroverzicht 2015, deel 1

jaaroverzicht1

The bad news is time flies. The good news is you’re the pilot.
Michael Altshuler

Mijn vader vertelde me ooit dat de tijd sneller gaat naarmate je ouder wordt en ik geloof dat hij daar gelijk in heeft. Afgelopen jaar is voorbij gevlogen. Traditiegetrouw plaats ik de laatste vier dagen van het jaar een jaaroverzicht met foto’s die ik afgelopen jaar maakte. Vandaag het eerste kwartaal. In de eerste maanden van 2015 schreef ik een boek, maakte ik mijn lievelingsfoto’s van Mus en was de release van het Caravanity-kookboek, met mijn foto’s en Casper’s vormgeving.

Hieronder een overzicht van alle eerste kwartalen sinds het bestaan van dit blog.

2014 1/4
2013 1/4
2012 1/4
2011 1/4
2010 1/4

It’s a tradition: the last four days of 2015 I’ll look back at the images I took during the past year. Today it’s all about the first quarter. I started writing our book, took my favorite pictures of Mus and we celebrated the launch of the Caravanity cookbook. If you like a trip down memory lane, click the links above for an overview of all first quarters since the beginning of this blog. 

Als je het leuk vindt om alle jaaroverzichten te bekijken, klik dan hier.

, ,

5 Responses to Jaaroverzicht 2015, deel 1

 1. Willeke 28 december 2015 at 16:52 #

  Wauw, allemaal zo mooi!
  Wat een gave om zo te kunnen fotograferen. En dank voor je mooie foto. Supersnel!!
  Groet, Wik

 2. Rianne 28 december 2015 at 21:07 #

  Mooi, zo’n jaaroverzicht! En wauw, je foto’s zijn heel anders nu, vergeleken met die 5 jaar geleden. Erg leuk om te zien zo!

 3. Barbara 28 december 2015 at 23:54 #

  Wat ziet dat er leuk uit! En mooie traditie, zo een jaaroverzicht. Bij mijn zoektocht naar een mooie foto stootte ik nog op die van 2014, vond ik heel leuk! Ik ga eens tijd maken om het hele overzicht van de voorbije jaren te bekijken! Ik kan me voorstellen dat het heel erg geëvolueerd is, ik klikte bijvoorbeeld toevallig eens op de laatste pagina van je blog, en dat zag er heel anders uit, maar ook heel leuk hoor 😉
  Fijn eindejaar! Geniet van het terugkijken op dit boeiende jaar!

 4. gerhilde maakt 29 december 2015 at 13:49 #

  Wat een mooie foto’s alweer! Ik plaatste vandaag mijn jaaroverzicht online. 🙂

 5. Alet 30 december 2015 at 08:25 #

  Wat een mooi overzicht!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.