Give-away: Caravanity camping kookboek

Caravanity camping kookboek, by zilverblauw.nl

Caravanity camping kookboek, by zilverblauw.nl

Eind vorig jaar werkten Casper (vormgeving) en ik (fotografie) in opdracht van Femke van Caravanity aan het nieuwe Caravanity Camping kookboek. Dit boek is een opvolger van het eerste Caravanity boek en het staat vol met recepten voor op de camping. Sommige simpel, andere wat moeilijker, maar allemaal slimme, snelle en lekkere vakantierecepten. Om helemaal van in de vakantiestemming te komen.

Caravanity camping kookboek, by zilverblauw.nl

Het blijft altijd spannend om zo’n boek, waar je met zo’n leuk team zo’n tijd aan gewerkt hebt, echt in handen te krijgen. Om het nieuwe Caravanity Camping kookboek te vieren, geven we 3 boeken weg. Eentje hier op mijn blog, een op Instagram en een op Facebook. Je kunt kiezen tussen het ‘gewone’ Caravanity boek of het nieuwe Caravanity Camping kookboek en het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter te laten waar jij wil: hier op mijn blog onder dit bericht, onder de foto op Instagram of onder de foto op Facebook. (Deze acties volgen dit weekend.) Als je meer kans wilt maken, kun je ook overal reageren. Ik maak de winnaar vrijdag 3 april bekend. Succes en alvast een hele fijne vakantie! (en weekend!)

Caravanity camping kookboek, by zilverblauw.nl

Caravanity camping kookboek, by zilverblauw.nl

There’s a new Caravanity book available: the Caravanity Camping cookbook. Casper did the design and I made the photo’s, Femke is the founder of Caravanity and the writer of the Caravanity books.  To celebrate the new addition to the Caravanity family, we’re giving away a book of choice (you can choose between the ‘normal’ Caravanity book and the Caravanity Camping cookbook) to three of our readers. There are three things you can do to make a chance to win one of these books: comment here on the blog, at Instagram or over at Facebook. (Instagram and Facebook will follow later this weekend.) Good luck & happy camping!

Caravanity camping kookboek, by zilverblauw.nl

Caravanity camping kookboek, by zilverblauw.nl

115 Responses to Give-away: Caravanity camping kookboek

 1. Lotte 31 maart 2015 at 17:06 #

  WAUWWWWW!!!!! Zalig! Het lijkt mij echt fantastisch om het kookboek te winnen! Het ziet er té leuk uit 😉 Anders eten we op de camping toch altijd maar hetzelfde! <3 🙂

 2. Magda 1 april 2015 at 17:04 #

  Och wat ziet het er allemaal heerlijk uit. Ik zie ons al zo in Zweden voor onze tent (mag ook toch?

 3. Leonore 1 april 2015 at 23:20 #

  Lijkt me super om zo’n mooi boek te winnen! Ik doe dus graag mee.

 4. Herbie 2 april 2015 at 19:39 #

  De kippigheid voorbij, maar wel kip-caravans, kipsalade en kip voor het raam. Kip on rocking on Zilverblauw.

 5. Babette 2 april 2015 at 20:59 #

  Graag zou ik kans willen maken op het kookboek. Het andere boek lijkt mij ook wel heel erg leuk maar dat zou zo net na mijn hersenoperatie nog veel te lang ongebruikt in de kast komen nadat ik heg kwijlend gelezen heb.

 6. Karin 3 april 2015 at 19:11 #

  OOhhh op de valreep? Ik las al over dit boek in Pasar en dit lijkt me echt de moeite!!

 7. Anneke 3 april 2015 at 21:04 #

  WAUW wat een leuke give away! Verras me maar, dan ga ik mijn beste vrienden er blij mee maken!

 8. Linn 4 april 2015 at 09:18 #

  Ziet er heel leuk uit! Ik doe mee.. Een boek vast ter voorbereiding op m’n droom 🙂

 9. Isabelle 4 april 2015 at 16:23 #

  Na vorige zomer eindeloos in het caravanity boek gekeken te hebben ( en ideetjes opgedaan) willen wij nu graag het kookboek winnen!!

 10. Lizet 5 april 2015 at 20:53 #

  Ze zien er beide zo leuk uit! Mooie vormgeving & foto’s zo 🙂

 11. Jesuishert 6 april 2015 at 07:28 #

  JaaAa t gewone !!! Vind m prachtig en dan kan ik er iig over dromen terwijl ik in de kansloze maar zo lief uitgeleende sleurhut van m’n schoonouders lig komende zomer

 12. Ilaria 6 april 2015 at 22:04 #

  Yes, I’m in! Thanks for the opportunity 😉

 13. Dorine 12 april 2015 at 22:09 #

  Ik ken het boek en het vorige boek nog helemaal niet….Jouw verhaaltje erover maakt mij nieuwsgierig. Vooral het simpel, snel en vooral lekker een maaltijd maken op en in de vakanties is natuurlijk helemaal super….
  en als je dan toch zo’n leuke winactie houdt, dan doe ik dolgraag mee om de inhoud van het boek eens goed te bestuderen!♡

 14. Andrea Murphy 28 april 2015 at 12:06 #

  I have been trying to get a copy of your book through our Amazon shop but it only comes from the UK Site. I cant follow the language but just drool over the photos. Would absolutely love a copy as I dont believe that us “Caravan fans” need to communicate just with words, but can do so through the visual aides that you have put together so well in your book. In saying that; I would still love it to be translated. Im from New Zealand and have a 1962 Starliner Starlette that we renovated from the floor up. (in lime green and aqua.) Im so proud of her as I think she would fit into the pages of Caravanity with no problems. Please consider me in your giveaway……I would even pay postage! I sooo enjoy to see your pictures of such Happy Caravans!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.