Our Christmas

Tafelvoetbalspel karton, by zilverblauw.nl

Kerstmis, by zilverblauw.nl

Onze kerst was fijn. We hielden een slaapfeestje in de woonkamer, keken films en pakten cadeautjes uit. Er kwamen gezellige mensen bij ons eten en de kinderen (en later op de avond ook de volwassenen) speelden tafelvoetbal op de kartonnen tafelvoetbaltafel die ik voor Wolf en Mus kocht.

Toen Mus vanochtend wakker werd, zei hij “ik vond het zó leuk dat we beneden gingen slapen en lekkere dingen gingen eten” en eigenlijk vat dat de afgelopen dagen perfect samen. Ik hoop dat jullie kerst net zo leuk was als de onze.

Our Christmas was lovely. We held a sleepover in our living room, watched movies and ate good food with good people. I bought a cardboard football table for the boys, they adore it (even the grown up boys can’t stop playing, luckily for them the height is adjustable). I emailed over 200 images to blogreaders worldwide (and still counting, offer valid until midnight). I hope your Christmas was as good as ours.

Tafelvoetbaltafel karton, by zilverblauw.nl

Ik heb inmiddels bijna 200 foto-verzoeken gekregen, leuk! Ik doe mijn best ze zo snel mogelijk af te handelen. De actie geldt vandaag nog de hele dag.

Kerstmis, by zilverblauw.nl

FYI: Ik vond de kartonnen tafelvoetbaltafel ooit eens via Pinterest. Na wat zoeken ontdekte ik dat hij wordt gemaakt door Kartoni, een bedrijf uit Zwitserland dat allerlei gave dingen van karton maakt. De tafel is lekker stevig en de poten zijn verstelbaar, zodat er zowel volwassenen als kinderen mee kunnen spelen. Er zijn een aantal webshops in Nederland die de tafelvoetbaltafel verkopen, ik kocht die van ons hier.

,

11 Responses to Our Christmas

 1. gerhilde maakt 27 december 2015 at 11:59 #

  Zo tof, die tafelvoetbaltafel! Goed dat de poten verstelbaar zijn, want Casper moet daar precies diep bukken. 🙂

 2. Inge 27 december 2015 at 12:24 #

  Hé wat grappig een tafelvoetbal tafel van karton! Wat ziet jullie huis er prachtig uit zeg! Wauw.

 3. Elisa van Propvol 27 december 2015 at 13:32 #

  Zo hoort kerst te zijn!

 4. dingen die fijn zijn 27 december 2015 at 15:45 #

  gezellig! En nog een dikke merci voor de foto!

 5. tinajo 27 december 2015 at 16:49 #

  Cute soccer game! 🙂

 6. Barbara 27 december 2015 at 19:40 #

  oooooh, dat ziet er inderdaad wel echt heeeeeeeeeeeeeerlijk gezellig uit!!! als de kids hier nog een beetje groter zijn, wil ik dat ook doen, lijkt me zo zalig!! leuk dat jullie het zo fijn hadden!!
  en last nut not least: heel erg bedankt ook voor de mooie foto 🙂

 7. Elsbet | La Vie Pure 27 december 2015 at 21:15 #

  Wat leuk, zo’n slaapfeestje in de huiskamer! Ik sta er steeds van versteld over hoe mooi jullie huis wel niet is!

 8. Kim 27 december 2015 at 23:31 #

  Dat ziet er gezellig uit! En wat een leuk idee, die tafelvoetbaltafel. Ik heb een tijdje op je blog gezocht naar de merknaam van die mooie roze bank, maar kon het niet vinden. Zou je me dat willen vertellen?

 9. Anki 27 december 2015 at 23:33 #

  @Kim, dankjewel! Onze bank is van het merk Gelderland, model 4800. Groeten!

 10. Kim 27 december 2015 at 23:45 #

  Super, dankjewel!

 11. An_nononsonsmoms 28 december 2015 at 22:36 #

  Wat een leuke voetbaltafel. Dit moet ik onthouden voor de zonen hier.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.