DIY paashangers

zelf paashangers maken van glazen onderzetters

Wout in huis

English below

Nadat ik mezelf afgelopen week door een paar heftige deadlines heen worstelde, had ik vrijdag ineens tijd om te doen wat ik eigenlijk al weken wilde: paashangers maken met onze jongste zoon Mus. We wilden Wout, de binnenboom die al heel lang op mijn verlanglijst stond en ik deze maand kreeg, versieren voor Pasen. Op de valreep dus, met Eerste Paasdag nog maar een nachtje slapen weg.

Mus en ik hadden oude glazen onderzetters verzameld bij de kringloop. Met een speciale glasboor heeft Casper gaatjes in de onderzetters geboord, dat was makkelijker dan we dachten. Vervolgens hebben Mus en ik de onderzetters beschilderd. Ik met geometrische vormen, Mus, die later kunstenaar wil worden, met verschillende kleuren en patronen. We gebruikten gewone acrylverf.

Paashanger DIY

Daarna maakten we lintjes aan de hangers en kon het versieren beginnen. Omdat we de hangers voor de zekerheid een nachtje hadden laten drogen en Mus ging logeren, hing ik eerst mijn hangers in de boom en hij toen hij weer thuis kwam de zijne.

Pasen DIY

Toen ik het uiteindelijke resultaat ging fotograferen, sprong Pjoes direct in zijn modellenpose. Deze kat hóudt van de camera. Ik wens jullie fijne Paasdagen!

Wout binnenboom

My youngest son and I turned thrifted vintage coaters into Easter ornaments. Casper used a special drill bit for glass to drill small holes in the coasters. After that we painted them with simple hobby paint. We let them dry overnight and decorated our Wout the day after. Wish you all a happy Easter!

, , , ,

6 Responses to DIY paashangers

 1. Iris Vank 20 april 2019 at 14:19 #

  Wauw, super uitgepakt!

 2. Dio 20 april 2019 at 16:37 #

  Oh wauw! Zo mooi. Ziet er echt heel vrolijk uit!

 3. Liza 20 april 2019 at 23:49 #

  Mooi! Fijne dagen!

 4. Karlijn 22 april 2019 at 11:38 #

  Wat leuk zijn ze geworden!

 5. Sofie 23 april 2019 at 17:48 #

  Zo grappig die modellenpoes!

 6. Gertrud Prins 24 april 2019 at 10:25 #

  Echt super leuk gedaan zeg, origineel, milieubewust en heerlijk kleurrijk. X

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.