GIVE AWAY • Functionals Bowl

Functionals Bowl

English below

In de Oisterwijkse (onze woonplaats) bossen staat een huis waar ik graag altijd even naar kijk. Het heet het Brouwhuis, naar de Brouwkuip, een van de voor Oisterwijk zo typerende vennen, dat vlakbij het huis ligt. Het is een geweldig huis. Strak, met veel glas en design en het gaat bijna volledig op in de natuur eromheen. In het huis woont Simon, een van de oprichters van het merk Functionals. Functionals maakt meubels en interieuraccessoires van bekende ontwerpers zoals Roderick Vos, Dick van Hoff en Floris Hovers. Onder andere de bekende (en geliefde) Lloyd-tafels worden door Functionals geproduceerd en op de markt gebracht. Een Nederlands merk om trots op te zijn dus, en mede omdat ik me een beetje extra verbonden met ze voel omdat we een woonplaats delen, werk ik graag met ze samen. Functionals stuurde me een van hun nieuwste ontwerpen op, Bowl, ontworpen door designers Mia Lagerman and Ehlén Johansson, en ik mag er een aan jullie weggeven!

BOWL Functionals

Bowl is verkrijgbaar in drie kleuren. Een mooie bruintint, een groentint en de roze variant. Uiteraard viel ik voor de roze, hoewel ik de bruine ook zeer aantrekkelijk vind. Bowl kan ingezet worden als (fruit)schaal zoals op de foto, maar ik vind ‘m ook leeg erg mooi. Wil je kans maken op zo’n mooie Bowl? Laat dan een reactie achter onder dit bericht en geef aan welke kleur je zou kiezen. Je kunt ook op Instagram een reactie achterlaten. Volgende week woensdag (12 juni) kies ik een winnaar. Alvast heel veel succes! (Update: de Bowl is gewonnen door Studio Coalitie op Instagram. Ze koos een mooi roze exemplaar. Bedankt voor het meedoen!)

Functionals Bowl

The Dutch brand Functionals offers a collection of furniture and home goods designed exclusively for them by innovative designers. One of their founders lives in the same town as we do (his home is one of the coolest I’ve ever seen), so when they asked if we were interested to give away one of their newest designs, Bowl, I couldn’t resist. The bowl is available in three different colors. Just leave a comment and let me know which color you like the most. I’ll pick a winner next Wednesday (june 12th). Good luck!

110 Responses to GIVE AWAY • Functionals Bowl

 1. Leonie 8 juni 2019 at 22:35 #

  Helaas was ik net te laat met reageren op de Shaker tafel van Moooi die jullie onlangs via Instagram van de hand deden. Ik kreeg de tafel daarna niet meer uit m’n gedachten en heb internet en marktplaats afgezocht. Morgen halen we een heel mooi exemplaar op, inclusief stoelen. Hoe gaaf zou een roze versie daar op staan. Hopelijk grijp ik deze keer niet naast het net! ?

 2. Mg 9 juni 2019 at 17:22 #

  Oh, wat een beauty!! Ik ding heel graag mee, voor een roze ❤ of groene ?!

 3. Emma 9 juni 2019 at 20:26 #

  Wow, ik vind deze echt prachtig! Helemaal mijn stijl, de bruine vind ik de mooiste! Ik waag graag mijn kans 🙂

 4. Lieselot 9 juni 2019 at 20:26 #

  Zo mooi! Roze is mijn favoriet 🙂

 5. Roosje 10 juni 2019 at 13:04 #

  Ohh ik zou deze heel graag winnen. Ik zie de bruine of groene versie al staan op onze boomstamtafel. ?Lekker fel fruit erin als contrast!! Heel gaaf!

 6. Marianne 10 juni 2019 at 21:01 #

  Wow, wat tof! Na lang dubben zou de roze variant hier heel mooi passen <3

 7. ellen 11 juni 2019 at 13:13 #

  prachtig, ik kies de roze

 8. Yvonne van Bergen 11 juni 2019 at 23:05 #

  Roze of bruin of groen, oh alle drie mooi ❤

 9. Tamara 12 juni 2019 at 00:02 #

  Hi Anki, op de valreep… volgens mij is het klokslag, maar ik vind de Brown Bowl echt fantastisch en doe heel graag mee!

 10. Paulien 12 juni 2019 at 09:32 #

  Wat prachtig! De roze is echt de mooiste!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.