Verbouwingsupdate + Flow vakantieboek

(English below)

Na de dikke tegenvaller die we hadden in de badkamer, volgden er helaas nog een paar meer (denk: verouderde riolering die vervangen moest worden en vakmensen die het laten afweten), waardoor ik de afgelopen weken niet in de allerbeste stemming was. Ik mis een canvas, een huis om in te fotograferen en waarin ik met het interieur aan de slag kan. Ik wil onze mooie WOWN!-spullen neerzetten en kijken hoe onze nieuwe eettafel staat bij het glas-in-lood. Ik wil mijn gele McDonalds-M neerzetten voor ons bakstenen muurtje en de Liefde-neon terughangen. Kortom, ik ben het een beetje beu.

Gelukkig schiet het nu wel behoorlijk op. De stukadoor is al een heel eind beneden, de nieuwe badkamer is zo goed als klaar (daar word ik héél blij van, wat een hoofdpijnproject was dat) dus we gaan echt de afrondende fase in. Volgende week wordt de keuken geplaatst, daar kijk ik erg naar uit.

Toen ons vorige huis te koop stond, zaaide ik alvast planten voor in de tuin van het nieuwe huis en stekte ik wat planten uit de oude tuin. Zo gaaf om te zien dat ze nu langzaamaan allemaal in bloei komen.

Een hele tijd geleden, volgens mij nog voor we verhuisd waren, werkte ik mee aan een interview voor het Flow vakantieboek. Dat was ik min of meer vergeten, totdat het boek werd bezorgd. Het is een leuk en mooi artikel geworden en het vakantieboek is wat mij betreft een aanrader, omdat het vol zit met mooie posters, plaatjes en leuke extra’s. Volgens mij is het vakantieboek in vrijwel elke boek- of tijdschriftenwinkel te koop, online onder andere hier. Wens je een fijne woensdag!

Despite of the setbacks we’ve faced the past weeks, the renovation is almost a wrap. We’ve finished the floor, the electricity and right now the plasterer is working his magic. Smooth walls really make a huge difference. Our new bathroom is almost ready to use, I can’t wait to take the first shower. Man, this bathroom has given us so much headache. In the meantime, I enjoy the first summer in our new garden. I’m proud of the interview I gave to Flow for their new ‘vakantieboek’, the article (about smartphone photography) turned out quite nice. If you’d like to, you can purchase your vakantieboek here. Have a good day!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

, , ,

7 Responses to Verbouwingsupdate + Flow vakantieboek

 1. Agnes 4 juli 2018 at 16:10 #

  Succes en sterkte met de laatste loodjes!

 2. Iris Vank 4 juli 2018 at 19:38 #

  Het wordt zó mooi! <3

 3. Karlijn 4 juli 2018 at 19:48 #

  Pff wat moeten die tegenvallers kut zijn. Gelukkig schiet het nu op en is er resultaat te zien. Succes nog even! X

 4. Charlotte 5 juli 2018 at 14:15 #

  Ja, dat verbouwen.. ik ken het gevoel. Je maakt een hoop stof en breekt veel af om het daarna weer te kunnen opbouwen. Jammer genoeg duurt het eerste deel altijd te lang 🙂
  Ik ben heel erg blij dat we de fase van ‘grote werken’ (lees: dak, ramen, electriciteit) voorbij zijn en nu meer kamer per kamer kunnen afwerken; de kleur op de muur, meubels zetten, gordijnen,… Heerlijk! We richten ons op 10j dat we gaan bezig zijn, met kleine en grote projecten (er moet nog een uitbouw komen, een carport/tuinhuis met zonnenpanlen, de tuin) en als we zover zijn, beginnen we vast weer bij het begin 😀

  Veel verbouwgenot (het creeeren heeft toch ergens ook iets moois, niet?)
  btw, wat een schitterende ramen!
  Groetjes,
  Charlotte

 5. Sofie 6 juli 2018 at 22:07 #

  Oh ik snap je volledig.
  Hier nog steeds in de fase huizenjacht. Nog geen idee dus waar mijn/onze spullen zullen terecht komen. Maar ik ben ook al naarstig stekjes aan het planten 😉
  Succes nog!

 6. Eva 10 juli 2018 at 12:48 #

  Wat een klus ook echt, nog even doorbijten en dan is het echt in de afrondende fase 🙂

 7. Gertrud Prins 10 juli 2018 at 17:07 #

  Ik snap je zo maar toch Anki, als ik naar de laatste ‘verbouw’foto kijk, (die boven de bloemen), zie ik al helemaal voor me hoe het gaat worden. Sterker nog, ik vind de kamer daarop al geweldig veel uitstraling hebben… zet hem op hoor, het einde komt in zicht! XX

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.