The end of an era

(English below)

Morgenochtend leveren we de sleutels in van ons oude huis. Het huis en de straat waar Casper bijna 40, en ik bijna 12 jaar woonde. Waar Casper in zijn jeugd (en oké, misschien ook nog wel toen hij wat ouder was) feestjes gaf op het dakterras. Soms mocht ik ook komen, ik denk dat ik af en aan regelmatig in ons oude huis kwam vanaf dat ik 13 was. Waar we later op zolder oefenden met onze band, we nog later twee kinderen kregen en twee keer verbouwden. Ons oude huis stond in woonbladen en -boeken over de hele wereld en opende zo belangrijke deuren voor ons bedrijf. Al is het dan misschien slechts een hoop opgestapelde stenen, we zijn dit huis heel dankbaar voor de veilige plek die het was en de mogelijkheden die het ons bood.

Ondanks dat we in de buurt blijven, vinden de kinderen de verhuizing moeilijk. We sloten het tijdperk in dit huis af met een picknick op de vloer. Ik genoot nog even van die fijne, witte basis waar ik me zo prettig bij voel (vreemd en grappig om te merken hoeveel invloed kleur op me heeft. Het donkerbruin in de tijdelijke woonkamer van ons nieuwe huis werkt niet goed voor m’n gemoedstoestand) en de overvloed aan licht. Dag huis, bedankt voor alles!

p.s. Ons oude huis zal de komende tijd nog regelmatig voorbij komen online, onder meer omdat ik er de afgelopen maanden de gehele WOWN!-collectie heb gefotografeerd.
p.s.2 De stonestove wordt as we speak uit elkaar gehaald, die nemen we mee naar ons nieuwe huis.

Today marks the end of an era, as it is the last day our old home will be ours. Casper grew up here and in a way, so did I, as I regularly visited Casper and his brother at his place since I was thirteen years old. We celebrated this milestone with a picknick on the floor of the empty house. I enjoyed the open, white space for the last time and am very grateful for the time that we’ve spent together in this wonderful home. Farewell, good old house!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

, ,

8 Responses to The end of an era

 1. Aukje 1 maart 2018 at 09:10 #

  Het is een bijzonder moment, verhuizen. Vol energie aan de slag in een nieuw huis, maar inderdaad ook een heel bijzondere periode afsluiten. Maar die mooie herinneringen neem je weer mee naar het nieuwe huis, om daar weer veel mooie nieuwe herinneringen te maken.

  Veel succes met het maken van een nieuwe eigen vertrouwde plek en veel geluk!

 2. Liesbeth 1 maart 2018 at 10:47 #

  Verhuizen en afscheid nemen is sowieso toch even moeilijk, en dan zeker als het zo’n pracht van een huis is, met dan nog eens zo veel geschiedenis. Wel weer nog prachtige afscheidsfoto’s :-).
  En dat kleur invloed heeft op mijn gemoed, dat heb ik ook heel erg!
  Veel moed en plezier gewenst met het t-huis-maken van jullie nieuwe huis!

 3. Iris Vank 1 maart 2018 at 11:47 #

  ♥️♥️♥️

 4. Fur 1 maart 2018 at 12:52 #

  Die bovenste foto zegt meer dan 1.000 woorden. Heel veel hartjes voor dit huis, voor alle fantastische sushi- en beversessies die we er hadden en dat het niet naar beneden kwam als we er waren, zoals Wolf vreesde xD. (En van dat bruin – I feel ya sista!) xxx

 5. Karlijn 1 maart 2018 at 13:43 #

  Ik vind het woord bittersweet/bitterzoet hier bij passen. Dat geeft het zo mooi weer voor mij, een nieuw begin maar ook een afscheid van een fijne plek. X

 6. Vink 1 maart 2018 at 15:20 #

  O, dat geloof ik keihard. Wat een prachtige thuis!
  En wonderlijk, hoe wit jullie vloer steeds gebleven is (hoe doen jullie dit?)!

 7. Afke Spies 1 maart 2018 at 21:19 #

  Heel veel geluk in jullie nieuwe huis!

 8. Eva 5 maart 2018 at 15:15 #

  Wat een mooie post, zoveel geschiedenis in jullie oude huis maar ook de start van een mooi, nieuw begin!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.