Bijna te koop

huis te koop oisterwijk

“Someday we will find what we are looking for. Or maybe we won’t. Maybe we will find something much greater than that.” ~ unknown 

Afgelopen lang pinksterweekend spendeerden Casper en ik aan het opruimen en fotograferen van onze woon- en slaapkamer. Wát een werk. Want wat een rotzooi hebben we door de jaren heen verzameld. Ik weet dat het soms, op foto’s, overkomt alsof ons huis altijd opgeruimd is, maar ik kan je verzekeren dat dat absoluut niet het geval is. Ons huis is zelden opgeruimd. We houden van kinderen die spelen en van spullen. Potentiële kopers niet zo, hebben we gehoord. En dus ruimden we op. Haalden we ons gestreepte behang van de muur boven de kachel en onze Vitra Slow Chair uit de woonkamer (want teveel roze. Sowieso veel teveel roze overal. Gelukkig nemen we dat mee). Wat overblijft zie je op deze foto’s. Nog steeds een stevige persoonlijkheid voor een huis op Funda, maar hopelijk nét genoeg wit canvas voor nieuwe mensen.

huis te koop oisterwijk

oisterwijk te koop

Het ziet er dus naar uit dat het misschien wat sneller gaat dan we dachten. Ik ben een beetje bang dat het allemaal misschien niet doorgaat als ik er al iets over vertel, dus dat doe ik nog niet. Ik hoop dat jullie het niet erg vinden dat ik hier de stukjes deel die we al wel kunnen delen.

Als ik alle ruimtes gefotografeerd heb, zullen we een speciale pagina maken voor het huis, waarop je alles kunt zien. Mocht je in de tussentijd iemand zijn of weten die op zoek is naar een leuk vrijstaand jaren ’30 huis in Oisterwijk, verwijs ze dan zeker door naar ons.

te koop oisterwijk

Tenslotte nog leuk nieuws: Heleen van @studiovanDD heeft de Artifort Lilla 2.0 kruk gewonnen, gefeliciteerd! Casper neemt contact met je op. Wens jullie allemaal een fijne week!

, ,

16 Responses to Bijna te koop

 1. Heleen 5 juni 2017 at 21:16 #

  Lees ik dit nou goed?? Heb ik de Lilla 2.0 gewonnen!?! TE GEK!! Super leuk!! Kus Heleen

 2. Heidi 5 juni 2017 at 21:28 #

  Spannend hoor, Anki!
  Gefeliciteerd Heleen, veel plezier met de stoel.

 3. Aukje 5 juni 2017 at 21:47 #

  Een spannende tijd, heel veel succes. De foto’s zien er super uit!

 4. gerhilde maakt 6 juni 2017 at 07:37 #

  Je maakt mij benieuwd naar de nieuwe plannen. Succes met de verkoop!

 5. Charlotte 6 juni 2017 at 08:43 #

  Oh, spannende tijden zijn het voor jullie!
  Wij verkochten vorig jaar ons geliefde huisje nadat we onze droomwoning kochten. Voor de verkoopfotos hebben wepersoonlijke spullen opgeborgen, een oversized kast weggehaald,de traphal opnieuw geschilderd, verse bloemen op tafel,…. Maar kijk, het loont, de woning was binnen de week verkocht!
  Succes,
  Charlotte

 6. Lizet 6 juni 2017 at 11:12 #

  Spannend!! Ik zou er wel willen wonen 😉 Maar is iets te ver uit de buurt van Hengelo 😉 haha! Succes met de verkoop!

 7. dingen die fijn zijn 6 juni 2017 at 16:53 #

  Zijn we weg Karel?

 8. Karlijn 6 juni 2017 at 18:00 #

  Spannend hoor Anki! Maar ook wel goed spannend toch? Ik blijf jullie huis prachtig vinden, maar weet zeker dat jullie fijne bewoners zullen vinden. X

 9. Vera 6 juni 2017 at 19:55 #

  Oh, Oisterwijk <3. Ik heb er tot mijn negentiende gewoond en stiekem wil ik dolgraag een keer terug verhuizen. Jullie huis is prachtig, ik zou willen dat we het van jullie konden kopen. Vond het met al het roze ook al mooi, hoor. Snap niet wat men daar op tegen heeft 😉

 10. D'abord Roze 6 juni 2017 at 21:52 #

  Boehoeoe ik ga jullie huisje missen. Maar ben wel bij dat jullie grote plannen hebben. Heel benieuwd!

 11. Lidy Nooij 7 juni 2017 at 08:47 #

  Wat een gaaf huis Anki!! Ziet er mooi uit maar inderdaad een huis is er voor jou en jij niet voor het huis, dus lekker leven en soms de boel de boel laten. Maar nu voor de verkoop prachtig leeg. Hopelijk krijg je snel kopers Anders blijf je opruimen 🙂

  Liefs Lidy

 12. Lottes Anekdotes 7 juni 2017 at 21:41 #

  Mocht het wat dichter bij mijn geboortestad in België liggen, dan zou ik effectief overwegen om in jullie huis te komen wonen. Zo gezellig en vol licht!
  Veel succes met de verkoop!

 13. Esmee 8 juni 2017 at 09:22 #

  Ooooh wat hebben jullie een fantastisch mooi huis zeg! Ik zou het zo met inboedel en al over willen nemen haha… Die roze deur is ook echt te gek. Daar moet toch echt wel een koper voor in zitten, het is dat ik zelf niet op zoek ben …. 😉

 14. Alet 11 juni 2017 at 07:51 #

  Jullie huis ziet er fantastisch uit, daar gaan jullie vast en zeker een koper voor vinden!

 15. Gertrud 13 juni 2017 at 09:03 #

  Jullie hebben een prachtig licht en vrolijk huis, geloof mij. Die is zo verkocht! Spannend weer nieuwe plannen, ben benieuwd. Succes en geniet er van! X Gertrud.

 16. JamaHa 27 juli 2017 at 23:13 #

  This is nice, but in a way too clean for me…but better than messy ;))

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.