Artifort C683 + give-away Lilla kruk!

Artifort C683 Kho Liang Ie

Een paar weken geleden, toen ik in Berlijn was, werd onze Artifort-bank (de C683 van Kho Liang Ie, ontworpen in 1968) bezorgd. Toen Casper, die de bank in ontvangst nam, me trots foto’s appte van de nieuwe aanwinst in onze woonkamer, vond ik het ineens helemaal niet meer zo erg om naar huis te gaan. In mijn vorige blogpost over het bezoek aan de fabriek van Artifort vertelde ik al hoe blij ik ben met deze samenwerking en hoe bijzonder ik het vind dat deze bank, waar ik al jarenlang met grote bewondering naar kijk, speciaal voor ons op maat gemaakt is.

Artifort C683 Kho Liang Ie

Ik was een beetje zenuwachtig over hoe de toch wel wat gewaagde kleuren (het groene gepoedercoate onderstel en de lichtblauwe bekleding) zouden uitpakken, maar mán, wat zijn we blij met onze bank. Het is een meubel voor het leven, een designklassieker die we nooit meer kwijt willen. En het mooie is: om jullie een beetje te laten meedelen in de vreugde, mag ik een Artifort Lilla 2.0 kruk weggeven aan een van jullie. Deze kruk is van de hand van ontwerper Patrick Norguet en stamt uit 2006. Je ziet ‘m hieronder. De kruk is uitgevoerd in de mooie koraalroze stof Artifort Selecte 520 en heeft een stoer handvat van blank leer. Het enige wat je hoeft te doen, is hier of op Instagram een reactie achter te laten (mag ook op zowel Instagram als hier, dan maak je twee keer kans). Volgende week vrijdag kies ik een winnaar. Succes!

Artifort Lilla 2.0

Artifort C683 Kho Liang Ie

, ,

255 Responses to Artifort C683 + give-away Lilla kruk!

 1. AJ 4 juni 2017 at 23:01 #

  YES PLEASE, ik ding heel graag mee! Wauw <3

 2. Jeanne Moortgat 5 juni 2017 at 14:40 #

  Ik hou van de kleur!! Funky en super origineel 😉

 3. Caroline 6 juni 2017 at 22:39 #

  Zo gaaf jullie bank van artifort! Staat prachtig! Ik zou heel graag de kruk willen winnen! Wat een onwijs toffe kleur! Wordt er helemaal blij van ??

 4. Jorg van de kamp 6 juni 2017 at 22:40 #

  WOW! Wat gaaf dat de Artifort bank weer in productie is en wat een toffe kleuren combi. De kruk zou heel gaaf in ons jaren 30 huis staan!

 5. Wil Houet 28 juni 2017 at 10:56 #

  Hallo, prachtige kleurcombi. Volg je regelmatig. Prachtig. Grt.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.