Vintage neon letters

vintage neon letters, zilverblauw.nl

Als je me volgt op Snapchat* heb je al gezien dat ik vorige week via Marktplaats twee vintage neon letters op de kop tikte. Gisteren en vandaag had ik eindelijk wat tijd om ze op te knappen en op te hangen.

If you follow me on Snapchat, you’ve probably seen me post about these vintage neon letters. I bought them on a Dutch auction site, spray painted them and hung them on our wall. Happy with the results!

vintage neon letters, zilverblauw.nl

Ik hou enorm van typografie en van neon, dus deze letters vormden een combinatie die ik niet kon weerstaan. De letters zijn nog helemaal intact, zelfs de neon die erin zit werkt nog. Op termijn willen we de letters gaan aansluiten, maar omdat neon met krachtstroom werkt laten we dat aan een professional over.

vintage neon letters, zilverblauw.nl

De letters waren wit toen ik ze kocht. De dozen heb ik met spuitbus een kleur gegeven. Ik probeer een beetje buiten m’n comfortzone te gaan en af en toe rood te gebruiken, vooral omdat ik de combinatie van roze en rood zo mooi vind. De letters A en C zijn, hoe romantisch, natuurlijk van Anki en Casper, maar eerlijk gezegd heb ik gewoon de meest toepasselijke letters gekozen uit de selectie die in de advertentie werd aangeboden (er was bijvoorbeeld geen W, M en ook geen Z). Ach, een beetje romantiek op z’n tijd kan geen kwaad, toch?

vintage neon letters, zilverblauw.nl

*Snapchat is echt heel leuk. Het is heus niet alleen voor jongeren en als je je er even in verdiept, is het helemaal niet moeilijk. Plus het is lekker ‘echt’, ruw en ongepolijst. Mocht je me daar willen volgen, mijn gebruikersnaam is zilverblauwnl. Fijne dag!

, , ,

16 Responses to Vintage neon letters

 1. Gertrud 12 juli 2016 at 15:26 #

  Jee Anki, wat zijn ze gaaf zeg!

 2. Saskia 12 juli 2016 at 19:18 #

  Yay move over Hema-letters!! ????

 3. Rensina Steursma 12 juli 2016 at 19:48 #

  Echt ze zijn heel tof!
  Zo mooi ook die gekleurde zijkanten in roze en rood.
  Ben benieuwd hoe ze er ‘aan’ uitzien 🙂

 4. Teddy 12 juli 2016 at 19:52 #

  Wat gaaf!

 5. Jennifer 12 juli 2016 at 21:15 #

  Super gaaf!

 6. Iris 12 juli 2016 at 23:02 #

  Zo mooi gedaan! Ze passen binnen het geheel. Is dat een marmerplaat op je kast? Jullie blijven altijd zo origineel.

 7. Barbara 13 juli 2016 at 05:43 #

  zo tof zeg! en heerlijk romantisch, dat mag àltijd 😉

 8. Jamey Herben 13 juli 2016 at 11:34 #

  Wat gaaf zeg!

 9. Tessa 13 juli 2016 at 13:41 #

  Wat ziet dat er tof uit zeg!

 10. Anouk 13 juli 2016 at 14:20 #

  De letters zien er mooi uit! 🙂

 11. Madam Elisa 13 juli 2016 at 19:46 #

  Oh wat zijn ze gaaaaaf

 12. Babette | StudioBabsie 14 juli 2016 at 10:04 #

  Ziet er mooi uit!! Had al een voorproefje gezien op snapchat en moet eerlijk zeggen dat ik dacht, ohnee geen rood.. Hou namelijk vaak niet van rood in het interieur, maar moet zeggen dat ik dit heel tof vind staan!! 😉

 13. Lottes Anekdotes 15 juli 2016 at 20:32 #

  Jullie huis is toch zo’n fantastische verzameling van allerlei spulletjes hé, echt de max! 🙂

 14. Sofie Ponsaerts 19 juli 2016 at 14:03 #

  Oh cool! En ik zou ook die letters gekozen hebben, mijn kinderen hun namen beginnnen ook met A en C

 15. Lizet 23 juli 2016 at 12:26 #

  Ja heel tof zijn ze geworden! Ik volg je ook op snapchat en zag ze al voorbij komen, leuk!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ideias para reutilizar engradados | Joia de Casa - 27 februari 2020

  […] Mommy | Drawing Lics |Portal Decoração | Revista Casa e Jardim | Tua Casa | Dukes And Duchesses | Zilverblaumw | Den […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.