All good things are wild and (almost) free

zilverblauw.nl

Hoewel ik erg van mooie (interieur)spullen en design hou, merk ik dat ik steeds minder graag mee wil doen aan de consumeerdrang die me opvalt online. Als een soort tegengeluid kocht en verzamelde ik de afgelopen tijd bijna alleen maar tweedehandse (onze vintage werkbank) en bijzondere en moeilijker verkrijgbare (de Evian-kratjes) spullen. Ik denk als een soort poging om wat balans te krijgen in de hysterische wereld die het internet soms kan zijn. En om te laten zien dat je heus niet altijd hartstikke veel geld hoeft uit te geven om een duidelijke eigen stijl neer te zetten.

I spent my spare time thrifting for glass flasks and vases. Although I’m a designlover pur sang, I love to deviate from the beaten track sometimes, especially since everyone on the internet suddenly seems to like the same stuff (which isn’t entirely true of course, but social media makes me so much more aware of certain trends and I like to follow my own path). I completed the glass with flowers and leafs from our garden. Enjoy your Sunday!

zilverblauw.nl

De glazen vazen en flessen die je op deze foto’s ziet vond ik bij de kringloopwinkel. De duurste kostte me 3,50, de rest minder dan 2 euro. Het flesje met roze etiket nam ik mee bij een restaurantje, nadat ik de roze limonade die erin zat opdronk. De bloemen plukte ik in de berm, de varen stond in onze tuin. Ze maken me net zo blij als de nieuwste ‘design must-have’, of misschien zelfs wel blijer. Fijne zondag!

zilverblauw.nl

, , , ,

16 Responses to All good things are wild and (almost) free

 1. Iris Vank 10 juli 2016 at 10:30 #

  Snap je helemaal!

 2. Gras_vd_buren 10 juli 2016 at 10:35 #

  Love it!

 3. Denise Beckand 10 juli 2016 at 10:42 #

  Laten we gaan cosuminderen, wordt een beetje moe van wishlists en musthaves!!

 4. Dionne 10 juli 2016 at 10:57 #

  Ziet er heel mooi uit! Prachtig! Ik wil ook graag wat consuminderen

 5. Demi 10 juli 2016 at 10:58 #

  Super leuk, kan uit zulke dingen veel inspiratie halen 🙂

 6. Nicole 10 juli 2016 at 12:07 #

  Heel mooi! En dat consuminderen lijkt me een heel goed idee 🙂

 7. Anne 10 juli 2016 at 12:09 #

  Herken ik wel. Aan de ene kant word ik zo hebberig van alles wat ik zie (onine). Aan de andere kant heb ik ook niet veel te besteden. Dus de ‘consuminderen’ trend past noodgedwongen bij mij en heel eerlijk: ik word er uiteindelijk net zo gelukkig van!

 8. Ageeth Mooij 10 juli 2016 at 12:40 #

  Het kleine eren en dat voorleven, daar gaat het om.
  En niet zomaar alles plukken!

 9. gerhilde maakt 10 juli 2016 at 13:38 #

  Ik ben blij dat je dit onderwerp ook aan bod laat komen. Mooi geheel!

 10. Rianca 10 juli 2016 at 14:20 #

  Prachtig zo!

 11. dingen die fijn zijn 10 juli 2016 at 15:33 #

  Kan ik me helemaal in vinden! Fijne evolutie!

 12. Babette | StudioBabsie 10 juli 2016 at 17:48 #

  Prachtig, staat mooi zo samen! Blijf die tekst ook zo leuk vinden, ooit een keer op een stukje schoolbord geschreven en daar een vaas met zelfgeplukte bloemen bijgezet. Want, all good things are wild and free 😉

 13. Jesuishert 10 juli 2016 at 20:31 #

  Thats my girl !! M’n grootste hobby is lekker dingen vinden of toevallig tegenkomen of al eeuwen heel lang willen , dingen met een verhaal net weer even in een andere setting plaatsen ! Vondsten maken toch het meest blij in de breedste zin van t woord

 14. Ruth 10 juli 2016 at 21:24 #

  <3 voor tekst en beeld 😉

 15. Sarah 11 juli 2016 at 09:47 #

  Supermooi zo bij elkaar!

 16. Barbara 14 juli 2016 at 06:50 #

  heel leuk en mooi!! en je hebt helemaal gelijk, al is het soms zooo moeilijk om te weerstaan aan al dat moois! het is echt soms zo een gedoe, als je erover nadenkt! ik word wel minstens even blij van kringloopvondsten, dat zijn mijn grote kleine gelukjes! alleen ben ik twee maanden geleden met m’n gezin naar Amerika verhuisd en heb ik nog geen idee of er hier ook zoiets bestaat als een kringwinkel… hopelijk wel! Maar prachtige bloemen hebben ze hier gelukkig ook! 😉

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.