Zangra light bulbs

Zangra light bulbs, by zilverblauw.nl

Om de regen te ontvluchten en omdat we een heleboel nieuwe kleren voor Wolf moesten kopen (het kind is van maat 128/134 naar maat 152 gegaan in een paar weken zomervakantie, hoe kan dat nou?) gingen we gisteren even Den Bosch in. Ik had ook zin om wat te drinken bij Eetbar Dit en om bij Daily Poetry langs te gaan om te praten over het boekfeestje dat we daar waarschijnlijk gaan houden. Een hoop vliegen in een klap dus.

Zangra light bulbs, by zilverblauw.nl

De gekleurde snoeren en fittingen had ik nog over van onze shoot met Qazqa een tijdje terug. Ik was er al even iets mee van plan ter vervanging van onze lampjesslinger, maar wilde iets anders dan de grote bolle lampen die je vaak ziet. Bij Vintage Room vond ik deze prachtige glazen lampen van Zangra. Er zit een klein halogeenlampje in dat je gewoon kunt vervangen als het stuk is, dus ze gaan lang mee. Vintage Room is een winkel die me altijd weet te inspireren met hun originele spullen, we kochten er ook onze Jieldé lampen. Aanrader als je ooit Den Bosch bezoekt (ze sponsoren me niet of zo, ik ben oprecht enthousiast over wat ze doen).

Ik had dus het geluk dat ik gisteren de hele avond fijn mocht schuiven met spullen en de nieuwe lampen op mocht hangen met Casper. Er zijn weinig dingen die me zo gelukkig maken als dat. Fijne dag allemaal!

Zangra light bulbs, by zilverblauw.nl

I love discovering new products and Vintage Room never disappoints me when it comes to new and original stuff. I found these amazing light bulbs by Zangra at their store and it was just what I was looking for. I was planning to change our string lights for something else for a while now and these light bulbs are just perfect to me. Also perfect for my mood – there’s nothing I love more than changing our interior. Happy Wednesday! 

, , , , , ,

8 Responses to Zangra light bulbs

 1. my_colored_life 19 augustus 2015 at 15:39 #

  Prachtig zijn ze! En idd wat gebeurt er met die knullen in de zomervakantie!

 2. Jeanine 19 augustus 2015 at 16:50 #

  Erg leuk! Leuk met die gekleurde snoertjes

 3. Liesbet 19 augustus 2015 at 20:11 #

  En zo kreeg die mistroostige dag toch nog een mooi einde! Ik had er geen idee van dat groen en roze zo’n mooie combinatie vormen.

 4. D'abord Roze 19 augustus 2015 at 22:44 #

  Heel mooi en alweer zo origineel!

 5. By Marloes Thuis 20 augustus 2015 at 10:23 #

  Ik vind ze super!

 6. Monique | WritingMonique 20 augustus 2015 at 15:20 #

  Wat zijn ze gaaf! En ze passen perfect in je interieur!

 7. Madam Elisa 20 augustus 2015 at 17:50 #

  Oh wat gaaf!

 8. Antoinette 26 augustus 2015 at 12:21 #

  Oh heerlijk ja dat gekneuter in huis, en helemaal met nieuwe spullen. De lampen zijn prachtig! Maar wolf van 134 naar 152! Wat heb je door zijn eten gedaan? Pokon :-)?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.