Snorfestival + give-away

Shoot het boek-2

Het komt steeds dichterbij en dat is leuk en spannend tegelijk: de officiële release van ons boek op het Snorfestival. Net als vorig jaar belooft het weer een mooie dag te worden. Vandaag kwamen de postkaarten binnen die we gaan gebruiken ter promotie van ons boek, het wordt allemaal steeds echter. Casper en ik zijn op het Snorfestival aanwezig in het bloggerscafé, ik geef een korte workshop over ‘zien en fotografie’ (dus hoe je het beste kan kijken/waarnemen voor het maken van een goede foto) en ik geef ook een korte TED-talk (whaaaaa!) tijdens het officiële gedeelte van de boekpresentatie.

Het thema van dit jaar is, hoe toepasselijk, Liefde. Kaartjes voor het Snorfestival kosten 10,- voor volwassenen en 5,- voor kinderen, je kunt ook een gezinsticket kopen voor 25,-. Hier lees je alles en kun je tickets kopen. Ik mag twee tickets weggeven, als je kans wil maken laat dan hieronder een reactie achter. Volgende week vrijdag kies ik twee winnaars. Succes en heel graag tot daar!

Shoot het boek-3

The official release of our book at the Snorfestival is coming closer, which is fun and also really, really exciting. I’m giving away two festival-tickets here at the blog. If you want to have a nice day and maybe stop by at our bloggers café to say hello, just leave a comment. The give-away is open to readers worldwide, but please make sure you can actually make it to the Netherlands at 9-20. I’ll announce the winners next Friday. Love to see you there!  

Shoot! het boek & Snorfestival

, , ,

55 Responses to Snorfestival + give-away

 1. Marieke 26 augustus 2015 at 21:26 #

  Vorig jaar ook geweest op het snor-festival en ik vond het echt geweldig! Het was schitterend weer en man en dochters hebben zich ook goed vermaakt. Dit jaar kan niet anders dan weer fantastisch worden, en wil ik er heel graag weer bij zijn!

 2. Marielle 27 augustus 2015 at 11:11 #

  Ik wil heel graag samen met mijn vriendin naar het snor festival. Ik heb de datum al in mijn agenda gezet dus nu
  Fingers crossed!

 3. mami 27 augustus 2015 at 20:55 #

  Dag fotokunstenares
  Kunst is voor 75% kijken..jij doet dit voor 100%
  De kaft van je eerste boek is bloemrijk mooi geworden,ben zo benieuwd naar de inhoud.
  Kijk al uit naar al jullie volgende artistieke prestatie”s of boeken.
  Want als trotse mam weet ik zeker dat die er zullen komen…..

 4. Inge 28 augustus 2015 at 07:03 #

  Zou graag winnen, vorig jaar kon ik niet gaan en toen ik alle mooie foto’s daarna zag…. Spijt!!! Dus hopelijk dit jaar de herkansing!

 5. Carolien 31 augustus 2015 at 13:38 #

  Oh, ik ben vast te laat, maar waag toch nog een kansje omdat ik nog niet zie dat de winnaar bekend is gemaakt. Ik zou supergraag met mijn dochter (12) naar dit festival gaan en in het bijzonder jouw workshop volgen. We zijn allebei gek op foto’s maken.
  Liefs, Carolien

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.