String lights

stringlight

De kleur zwart en ik zijn geen vrienden. Ik hou van wit en lichte kleuren. Groot was dan ook mijn verbazing toen ik in Stockholm viel voor deze zwarte lampjesslinger. (via Lagerhaus) Er was ook een witte variant, maar ik wilde echt de zwarte hebben. We propten de slinger in onze koffer en hingen ‘m op tussen de bank en de kast. De knop waaraan ‘ie hangt is van Muuto en hoorde voorheen op de roze speelgoedkast. En het fijne, maar ook wel beetje gekke is: ik ben er zó blij mee. Kennelijk ben je nooit te oud om jezelf te verbazen.

I never really liked the color black, in fact I tried to avoid it as much as possible when it comes to interior decoration. But when we were in Stockholm, something strange happened: I fell in love with these string lights. Black string lights. Funny thing is that there were white string lights too, but I liked the black ones better. Guess you’re never too old to surprise yourself. So here it is: my first black interior-item ever. So happy with it.  

myfirstblack

, , , ,

20 Responses to String lights

 1. Afke 16 januari 2014 at 09:28 #

  Superleuk! ik vindt ze ook altijd erg mooi om te zien. ook leuk voor een feestje buiten. Ik hield ook nooit van zwart en ergerde wel aan onze zwarte houtkachel maar de laatste tijd vindt ik zwart gewoon erg mooi. Zwart staat mooi bij alle kleuren en zorgt voor contrast (wat ik dan weer erg mooi vindt). Groetjes

 2. Lilian 16 januari 2014 at 09:34 #

  Tof! Het zwart past goed bij de stoere band waaraan de lampjes hangen vind ik. Wat hebben jullie toch een mooi huis. Fijne dag!

 3. tessa 16 januari 2014 at 09:47 #

  wat een leuke ontdekking anki!
  en hij misstaat beslist niet. misschien was de witte wel in het niet gevallen tegen de witte achtergrond. deze springt er echt tussenuit. ik vind hem mooi! en de haken van mutoo vind ik zo leuk! wij hebben hier de gele hangen in de gang.

 4. Marije 16 januari 2014 at 10:25 #

  Heel mooi, wij hebben zoiets buiten, met gekleurde lampjes (je kent het wel). Maar idd binnen ook heel gaaf!

 5. Barbara 16 januari 2014 at 11:04 #

  JUIST zwart! Nu valt ie goed op…

  X

 6. fotootje vandaag 16 januari 2014 at 11:26 #

  Toch mooi dat je jezelf de ruimte toestaat om jezelf te verassen!

 7. Dina 16 januari 2014 at 12:25 #

  Het ziet er heel mooi uit zo. Denk ook dat als je een wit snoer had genomen, dat de accessoire zou wegvallen.

 8. Souraya | Binti Home Blog 16 januari 2014 at 13:08 #

  Ja dit lichtsnoer is echt zo leuk! Ik zou heel graag in mijn toekomstige tuin, of balkon wat van deze lichtsnoeren overdwars ophangen, een klein feestje wordt het dan! Ik weet niet of dat dit lichtsnoer is of één speciaal voor buiten, maar dat staat zeker op mijn verlanglijstje. Mooi gefotografeerd en leuk zo aan de Muuto knop. Veel plezier ervan 🙂

 9. Els04 16 januari 2014 at 13:15 #

  Gezellig!!

 10. Emma 16 januari 2014 at 13:23 #

  That’s so funny, I’ve always loved your use of colour but never even noticed you didn’t have much black things! Maybe that’s where I’ve been going wrong? So much black and white interior design everywhere, it’s hard to escape it! But you have such a perfect balance of colour, a little black fits in fine 🙂

 11. Denise 16 januari 2014 at 14:12 #

  Hij is inderdaad prachtig! Staat mooi aan de Muuto haak zeg.

 12. Julie 16 januari 2014 at 14:47 #

  Waar haal je eigenlijk al die mooie quotes voor in de kaders? Ik zoek er al een tijdje naar maar vind nergens zo een leuke…

 13. Naomi 16 januari 2014 at 20:55 #

  Steekt mooi af, hoor…love it! ^-^

 14. Masja 17 januari 2014 at 10:13 #

  Wat verrassend leuk! Ik blijf je al een tijd volgen. De foto’s op je site zijn echt snoepjes voor de ogen. Heerlijk. In de afgelopen tijd zag ik al een verandering qua kleuren in je huis, van meer primaire kleuren (rood, oranje en groen zijn ook in mijn huis veel te vinden) naar pasteltinten. Dat zwart steekt er idd prachtig bij af. Dank je wel voor alle mooie foto’s en inkijkjes, je bent een inspiratiebron voor velen denk ik. In elk geval voor mij. Groetjes uit Rotterdam

 15. SophieSweetVintage 17 januari 2014 at 19:40 #

  Wow! Superstoere lampjes! Snap dat je verliefd werd 😀

 16. anna 19 januari 2014 at 12:27 #

  Hij ís ook leuk!

 17. Lieke 19 januari 2014 at 21:34 #

  Ondanks dat jij en zwart dan misschien niet samengingen, ben ik er van overtuigd dat dat nu vast wel zo is. De lichtslinger staat prachtig bij de rest. Maakt het nét even af. Ik vind ze geweldig.
  Liefs Lieke

 18. Marit 20 januari 2014 at 20:04 #

  Grappig! Ik zat op bloglovin en dacht, hoort deze foto bij Zilverblauw? Maar wel heel gaaf, snap dat je verliefd ben geworden….

 19. Ilse den Besten 4 februari 2014 at 13:47 #

  Every room needs just a little bit of black 😉

  Ik vind hem heel mooi! Zoek zelf nog een lampjesslinger voor op het balkon, dat geeft zo’n mooi sfeertje als je in de zomer nog buiten zit wanneer het donker begint te worden!

Trackbacks/Pingbacks

 1. 11 CREATIVE CORNER DECOR IDEAS - Best Friends For Frosting - 24 juni 2016

  […] String lights aren’t just for Christmas! Try draping them on a hook in the wall to centralize their lights for a reading nook. (via Zilverblauw) […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.