Qazqa

Zilverblauw.nl voor Qazqa

Ik hou van werken met gepassioneerde mensen. Dus toen lampenmerk Qazqa ons benaderde om een samenwerking met hen en een aantal andere bloggers te coördineren, waren we meteen enthousiast. Het idee was dat de blogger een lamp van Qazqa uitkoos en daaromheen een stilleven creëerde in haar eigen stijl. Lekker veel ruimte voor eigenheid en authenticiteit dus. Ik ben echt heel trots op de eindresultaten, die je op de Qazqa-homepage kunt bekijken. Hier en hier op Instagram plaatste ik wat ‘achter de schermen’ foto’s, waar je kunt zien hoe zo’n stilleven gefotografeerd wordt.

Zilverblauw.nl voor Qazqa

De lampen die we uitkozen voor de stillevens, mochten we houden. Ik heb mijn ‘bosje’ Cavo lampen opgehangen in ons werkkamertje. Ideaal voor deze donkere dagen. De bloggers met wie we samenwerkten zijn Iris (haar post staat al online) Nelleke, Desiree, Lonneke en Jenske. Op hun blog zal je de komende tijd ook Qazqa-posts in hun stijl voorbij zien komen. Fijn weekend allemaal!

Zilverblauw.nl voor Qazqa

Casper and I had the honor to coordinate a campaign for lightning brand Qazqa, with fellow bloggers Iris, Nelleke, Desiree, Lonneke and Jenske. It’s always a pleasure to work with passionate people and this campaign was all about authenticity and our own style, so it did’t feel like work at all. The campaign is now up and running on the Qazqa-homepage, we’re so proud! Enjoy your weekend!

, ,

21 Responses to Qazqa

 1. Luusje 8 november 2014 at 10:08 #

  Mooi, de heel inrichting 🙂 Waar is dat wandrek ook alweer van?

 2. Karin | la vie de Karin 8 november 2014 at 10:17 #

  Die lamp vind ik te gek, ik ben spontaan verliefd♡!

 3. Barbara 8 november 2014 at 12:34 #

  Wat een gaaf project kwam er weer op jullie weg!

 4. Elsbet | La Vie Pure 8 november 2014 at 13:57 #

  Dat interieur is prachtig!

 5. Suzan 8 november 2014 at 15:46 #

  Jammer dat jullie zo commercieel worden….

 6. Anki 8 november 2014 at 15:57 #

  @Suus vind je dat echt? Ik vind dit een heel mooi voorbeeld van het bundelen van krachten én talenten. Toen we met dit blog begonnen, was het puur voor de lol. Inmiddels hebben Casper en ik er bijna een fulltime baan aan. We nemen alleen maar klussen aan waarvan we vinden dat die passen bij ons en bij wat we uitstralen. Maar feit is: als we er niets aan verdienen, moet ik weer een fulltime baan in het onderwijs gaan zoeken en heb ik geen tijd meer voor dit blog, dan ís er dus geen Zilverblauw meer. Ik maak dit blog nog steeds met mijn hart en sta 100% achter deze post. Misschien is dit iets voor je om eens te lezen: http://decor8blog.com/2014/07/18/can-full-time-bloggers-live-off-of-rainbows-hugs/ Fijne zaterdag!

 7. Anki 8 november 2014 at 15:59 #

  @Luusje Het is van Vitra, ik schreef er hier al eens over: https://www.zilverblauw.nl/2011/04/06/vitra-uten-silo-i/

 8. Anki 8 november 2014 at 16:08 #

  @Suus nog even, want ik merk dat het me echt raakt: met die fulltime baan die we hebben aan Zilverblauw bedoel ik dus vooral het werk wat we hebben aan het maken van dit blog, niet eens incidentele opdrachten zoals deze. Het maken van content, elke week weer opnieuw. Technische updates, vragen van lezers, hier, op Facebook en IG. De afgelopen maanden werk ik bijna dagelijks tot ‘s avonds om het allemaal rond en af te krijgen. Ben ik dan een ‘bad guy’ omdat ik af en toe (één op de 30 posts? Of minder zelfs?) betaald krijg voor wat ik maak? Ik snap dat je bloggers die continu reclame maken misschien veroordeelt, maar wij zijn zelfs met sponsoring gestopt om zo objectief mogelijk te blijven. Misschien kun je me uitleggen wat je dan zo stoort?

 9. Suzan 8 november 2014 at 18:10 #

  Het is een gevoel… wellicht dat het komt omdat het werk is geworden.Trek het je niet aan, je hebt genoeg volgers 🙂

 10. Judith 8 november 2014 at 18:44 #

  Superleuk zo’n creatieve samenwerking in de eigen stijlen van zoveel coole bloggers! En een heel mooi resultaat. Trouwens wat heeft Qazqa een boel hele verschillende lampen zeg! Ik zoek nog mooie verlichting voor onze nieuwe badkamer, dus ik ga ‘ns even goed rondkijken op hun site 😉

 11. Karin Éénig Wonen 8 november 2014 at 18:52 #

  Ik vind het echt vervelend dat je vaak een aantal negatieve reacties krijgt op samenwerkingen, als iemand een samenwerking goed weet te combineren met zijn/haar eigen stijl dan ben jij het wel! Hele gave lamp heb je gekozen.

 12. Iris Vank 8 november 2014 at 19:19 #

  Helemaal eens Karin! Iedereen heeft recht op zijn mening natuurlijk. Maar ik vraag me af of mensen beseffen wat bloggen soms van je vraagt. Bij een bepaalde kwaliteit (en kwantiteit) moet daar iets tegenover staan. En ik vind echt dat Anki dat met zoveel respect voor haar authenticiteit en voor haar lezers doet!

 13. Patricia 8 november 2014 at 19:46 #

  Leuk project! Mooie stillevens!

 14. Ruth 8 november 2014 at 21:49 #

  Het helpt mij altijd te denken dat e niet de gehele wereldbevolking kan dienen. Het is gewoonweg onmogelijk om iedereen tevreden te houden. Wat ook nog kan helpen is bedenken wat de reden zal zijn van het plaatsen van de reactie. Ik denk dat je uitgebreid recht hebt gedaan aan de reactie.
  Mooie lampen by-the-way! 😉

 15. Klaartje 9 november 2014 at 13:05 #

  Wat een leuk project!

 16. Desiree 9 november 2014 at 14:02 #

  hi Anki
  Wat was het leuk om met jullie samen te werken, waarschijnlijk beseft niet iedereen hoeveel werk het kost om samen met 5 andere bloggers aan deze opdracht te mogen werken. Als blogger die dag in dag uit met haar blog bezig is, en dat hoeft niet eens daadwerkelijk schrijven te wezen, eerlijk gezegd voelt mijn blog als mijn kindje, elke dag denk ik aan haar en probeer ik mooie posts te maken met al dan niet zelfgemaakte foto’s. Het is een soort flow waar je als blogger inzit en die je in stand wilt houden omdat het je lust en je leven is. Maar eerlijk is eerlijk het kost heel veel tijd (zelf heb ik nog een baan van 28 uur naast mijn blog) en het is gewoon super leuk als je zo af en toe betaald word voor iets wat je ontzettend leuk vind om te doen net als je day job. Ik ken je best al lang en kan niet anders zeggen dan dat je een integer persoon bent….het is lief dat je je keuzes uitlegt maar je bent aan niemand verantwoording schuldig voor het feit dat je betaald wordt voor iets wat je werk is.
  X

 17. Patricia 9 november 2014 at 16:04 #

  Ik vind het juist wel leuk dat een voor mij onbekend merk nu belicht 😉 wordt. Ik vind het bv lastiger dat ik bij een aantal bloggers een product van Fonq voorbij heb zien komen waar dan zogenaamd een review over geplaatst werd (best toevallig, allemaal tegelijkertijd). Dan denk ik wel: kom op zeg, Fonq?! Dat is één van de grootste cadeauwebsites, moet die nog meer verrijkt (letterlijk) worden? Nee, dan liever zo’n klein merk, die verdienen het om even een boost te krijgen.

 18. Claudia 10 november 2014 at 09:46 #

  Wat een super leuke lampen. Wij willen zo’n lampjes boven de eetkamer tafel maar had er niet echt aan gedacht om ze in een knoop te hangen. Eigenlijk veel leuker… Ze staan prachtig bij de rest van het interieur. Heel gezellig!

 19. Nikki 10 november 2014 at 20:22 #

  Alleen maar bewondering voor jou Anki! Ik vind het ongelofelijk knap wat jij/jullie doen!
  Liefs <3

 20. Nelleke 10 november 2014 at 21:19 #

  Hi Anki en Casper, ik vond de samenwerking met jullie fantastisch. Jammer van zo’n opmerking,nadat er maanden hard gewerkt is om een zo mooi mogelijk (en dicht bij ons zelf) resultaat neer te zetten.
  Ik kan me heel goed voorstellen dat je er verdrietig van wordt en waarom mag er zo af en toe niet een beetje beloond worden voor iets waar je hard aan werkt. Ik snap het niet.

 21. Babette 14 november 2014 at 10:37 #

  Wauw dat ziet er goed uit Anki! Bedankt voor de leuke samenwerking! Gaaf om het zo terug te zien op je blog. Heel goed bezig! Het ziet er kei gaaf uit!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.