Storm on a Saturday

donna wilson bag, by zilverblauw.nl

Net zo goed als ik hou van hittegolven, hou ik ook van zomerstormen. Begrijp me niet verkeerd: natuurlijk is het niet leuk als er bomen omwaaien en spullen stuk gaan. Maar de sfeer van zo’n storm vind ik iets gezelligs hebben. Vanavond maak ik paddenstoelenragout en uiensoep. Een stukje herfst in de zomer, ik blijf het heel bijzonder vinden.

De gele tas van Donna Wilson kreeg ik gisteren cadeau van Iris, Cristian, Marlous en Wendel. Geniet van het weekend!

There’s a typical summer storm raging over the Netherlands today: rain and lots of wind. Somehow I like extreme weather. Don’t get me wrong: of course I don’t like the damage a storm can cause, but I do like the cosiness that comes with being sort of trapped inside the house. Tonight I’ll make mushroom ragout and onion soup. It feels like a slice of autumn in the midst of summer. 

The yellow Donna Wilson bag was a gift from Iris, Cristian, Marlous and Wendel. Enjoy the weekend!

, ,

7 Responses to Storm on a Saturday

 1. Lonneke 25 juli 2015 at 16:09 #

  Stiekem vind ik dit weer ook wel een beetje genieten. Lekker binnen cocoonen. Die uiensoep klinkt erg goed..

 2. lizet 25 juli 2015 at 17:27 #

  Vandaag vind ik dit weer prima… ik heb geen fotosessies/bruiloften op de planning 😉 Dus goed getimed! Vanmorgen nog even lekker kunnen winkelen – toen was het hier nog droog. En nu zit ik lekker binnen te werken en denk dat ik zo maar eens een kopje thee maak…

 3. Rianne 25 juli 2015 at 17:32 #

  Inmiddels vind ik het wat aan de koude kant, maar ik vind het inderdaad ook wel fijn! En die tas is leeeeuk!

 4. m(i)e 25 juli 2015 at 23:31 #

  Ik hou echt van stormen ( als ik niet buiten moet ). Ik ging vannacht weer laat slapen en toen ik in bed kroop hoorde ik de regen tegen de rolluiken tikken en ik werd daar zo blij van!

 5. Moon 26 juli 2015 at 14:46 #

  Wat een super leuke tas! Ik heb me wezenloos gezocht op de site van Donna Wilson, maar kom hem daar niet tegen. Enig idee waar ik die tas kan kopen?

 6. Stephanie 27 juli 2015 at 16:40 #

  Ja het heeft wel wat he! Gezellig 🙂

 7. Anki 27 juli 2015 at 22:50 #

  @Moon je krijgt het tasje bij een bestelling boven een bepaald bedrag, ik denk 50,- maar dat weet ik niet helemaal zeker. Ik kreeg een mooie sjaal en daar zat het bij.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.