Friday favorites

vakantie, by zilverblauw.nl

Some stories stay with us forever

Één van de dingen die ik heerlijk vind om te doen als we vakantie hebben, is films kijken. Ik hou eigenlijk niet zo van tv kijken, maar sommige films hebben de kracht me even mee te nemen naar een andere plek. Afgelopen week keken we The Grand Budapest Hotel voor de tweede keer, dat is echt een verhaal wat bij je blijft, wat je meeneemt de rest van je leven. Een soort magie.

Verder werkten we aan een spannende en leuke opdracht waar ik jullie al heel snel meer van kan laten zien en genoten van de zon, die zich af en toe door de wolken heen liet zien. We gingen een dagje naar Utrecht om te winkelen en waren veel bij Staalbergven te vinden. Bij deze, zoals altijd in ‘Friday Favorites’ een selectie van de beelden waar afgelopen week mijn oog op viel. Fijn weekend allemaal!

Meer ‘Friday favorites’.

vakantie, by zilverblauw.nl

One of the things I love to do when it’s summer vacation, is watching a lot of movies. Most of the time I’m not a tv-lover, but movies are something different, especially ones like The Grand Budapest Hotel. These kind of movies seem to have the power to take you away to another place and their stories stay with you forever. At least that’s how it works for me. 

Besides that, Casper and I worked on a really cool assignment (more about that soon). We enjoyed the sun through the clouds at the fen and went to Utrecht for a nice day of shopping. Here are some pictures of the things that caught my eye. Happy weekend! 

More ‘Friday Favorites’.

,

5 Responses to Friday favorites

 1. Dingen Die Fijn Zijn 24 juli 2015 at 14:23 #

  Wes Anderson is geweldig he! Het ‘vuurtorentje’ op Staalbergven deed me aan Moonrise Kingdom denken 🙂

 2. Danielle 24 juli 2015 at 14:47 #

  Heerlijke foto’s en ja wat is The Grand Budapest Hotel een fijne film he! <3

 3. Nienke 24 juli 2015 at 15:36 #

  Och Utrecht, houd op (acute heimwee)..! 😀 Altijd goed om daar rond te struinen.

  Heb het film- en docukijken ook weer ontdekt (maandenlang stond mijn kop er niet naar) – heerlijk. Het ene filmhuisdrama na het andere komt voorbij. Van een goede film kun je zoveel meenemen; hernieuwde levenslust, inspiratie, wijsheden, en anders in elk geval een voldaan gevoel; dat je even helemaal weg bent geweest, getuige was van iets moois.

 4. Elisa van Propvol 25 juli 2015 at 11:02 #

  Wat een fijne bericht is dit toch 😀

 5. lizet 25 juli 2015 at 17:31 #

  Heerlijke plaatjes! Utrecht is leuk, altijd fijn ook even een dagje weg. Voelt voor mij altijd echt als vakantie 🙂

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.