Summerchild

Casper turns 36, by Zilverblauw.nl

Mijn zomerman was jarig en werd 36. Wolf, Mus en ik waren op de heetste zaterdag van de zomer tot nu toe naar Den Bosch gegaan om kleren voor hem te kopen, als verjaardagscadeau. In de vroege ochtend van zijn verjaardag zijn we op pad gegaan om een grote bos bloemen voor hem te plukken.

Casper turns 36, by Zilverblauw.nl

Verder zoek ik naar een balans deze zomer. Een balans tussen werk en vakantie, tussen ambitie en zorgen voor mezelf en tussen delen en rust. Ik heb weer een oogontsteking, ik kan mijn lenzen niet in en niet te lang naar mijn computerscherm kijken. Het zal niet voor niets zijn dat het me alweer overkomt, dus ik maak er maar het beste van. Met een nieuwe leuke opdrachtgever werken we aan een samenwerking met collega-bloggers, waarvoor ik de afgelopen weken een aantal inspirerende huizen bezocht. Ik kan ontzettend genieten van mooie, kloppende concepten, vooral als de stijl heel anders is dan de mijne. Geniet van het mooie weer!

Casper turns 36, by Zilverblauw.nl

My summerboy turned 36 today. Wolf, Mus and I bought him new clothes in the city centre, in the middle of a heatwave. In the early morning we went flower picking to serve him flowers with his breakfast.

Casper turns 36, by Zilverblauw.nl

I’m trying to find a balance this summer. A balance between work & holiday, between ambition & taking care of myself and between sharing & enjoying the silence. Another bad eye-infection is keeping me away from staring to my screen to much. I hate it, but things seem to be happening for a reason, so I try to make te best out of it. We’re working with a new client on a collaboration with fellow bloggers, it’s fun and really inspirational. Enjoy the weather sweet blogreaders!

Casper turns 36, by Zilverblauw.nl

, ,

11 Responses to Summerchild

 1. Maaike | Gekkiggeitje 21 juli 2014 at 00:19 #

  Ik vind je foto’s altijd zo prachtig. Dank daarvoor. 🙂

 2. tamara 21 juli 2014 at 07:57 #

  Hieperdepiep hoera! Vette jas!!
  Rustig aan Anki! Beterschap met je ogen.

 3. dominica 21 juli 2014 at 08:49 #

  supermooi allemaal. de taart ziet er heerlijk uit en de bloemen zijn helemaal mijn ding. perfecte keuze.

 4. Jacq. 21 juli 2014 at 10:31 #

  Alsnog gefeliciteerd!!

 5. Laura 21 juli 2014 at 14:24 #

  Prachtige foto’s! En alsnog gefeliciteerd 🙂

 6. ktrn 21 juli 2014 at 19:06 #

  Wat een mooie bos bloemen!

 7. Monique 21 juli 2014 at 19:28 #

  Dank voor het delen! Ik wens je sterkte, en ademruimte voor jezelf 🙂 Liefs

 8. Makien 21 juli 2014 at 19:50 #

  Van harte gefeliciteerd 🙂 !! Mooie bos bloemen ook!

 9. Corine 22 juli 2014 at 01:35 #

  Gefeliciteerd! Prachtige foto’s (en mooie kleding)!
  Mocht je nog een huis zoeken voor je fotosessies

 10. Corine 22 juli 2014 at 01:38 #

  Het lijkt mij zo leuk om daar een keertje aan mee te mogen doen!
  (Ik had een blozend icoontje bij gezet, maar berichtje brak erdoor af.) hartelijke groet, Corine

 11. vanessa 23 juli 2014 at 20:35 #

  Alsnog van harte Casper, Anki, Wolf en Mus! Toch maar weer n baard?!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.