A flea market find

lamp Zilverblauw

Als alles goed blijft gaan, verhuizen Casper en ik met Zilverblauw ergens in de zomer naar een heuse bedrijfsruimte. Er start een geweldig project vlakbij ons huis, speciaal voor creatief ondernemers. Het lijkt me heerlijk om eindelijk een plek te hebben waar ik heen kan gaan om te werken, in plaats van tussen de graaiende kinderhandjes op de bank. En hoe fijn zou het zijn om onze kelder weer als kelder te kunnen gaan gebruiken, in plaats van als Zilverblauw-opslag. Maar een van de allerleukste dingen vind ik dat ik die nieuwe ruimte straks mag gaan inrichten.

Een paar weken terug, toen ik met Iris en Marieke op een rommelmarkt was, kocht ik een oude reclamelamp. Hij was vies, bruin en helemaal verkleurd, maar ik vond de vorm mooi en in mijn hoofd zag ik al helemaal voor me wat ik ervan kon maken. Mus en ik maakten de lamp helemaal schoon, schuurden ‘m en Casper zorgde dat ‘ie wit werd. Ik regelde een nieuw stukje plexiglas en we bestelden een sticker met ons logo. Het wordt straks vast de trots van ons hoofdkwartier. Fijne maandag allemaal!

lamp voor

Bovenstaande foto maakte ik met mijn Iphone voor op Instagram. I posted this before-pic on Instagram.

If everything goes as planned, we’re moving into a real office somewhere this summer. There’s this great initiative, almost in our backyard. I’m really looking forward to it. Because we’re truly outgrowing our home with Zilverblauw (there’s stock everywhere) but most of all, because I just love decorating a new space. I found this old lamp, used for advertisement, on a flea market and it immediately caught my eye. It was so dirty and brown and worn, but Mus, Casper and I gave it a true makeover. I love the outcome. Happy monday!

Anna is de winnaar van de Love Mama! give-away, gefeliciteerd, wat leuk dat je grootmoeder wordt! Ik zorg dat het boekje jouw kant op komt.

Anna

, , ,

15 Responses to A flea market find

 1. Lisanne 28 april 2014 at 11:49 #

  Wow, die is echt geweldig geworden! Heel mooi gedaan, groetjes Lisanne
  draad en praat…

 2. arnika 28 april 2014 at 11:51 #

  gaaf!

 3. Ingrid 28 april 2014 at 11:51 #

  De lamp ziet er geweldig uit, met jullie logo erop !!

 4. Karlijn 28 april 2014 at 12:00 #

  O hoe tof Anki! Wat een gaaf idee met die lamp, en hem dan straks ophangen in jullie ‘hoofdkwartier’. Dat gaat vast fantastisch worden.

 5. Anne 28 april 2014 at 12:01 #

  Wauw wat een gave lamp! Fijn kleurtje 🙂

 6. Readkapke 28 april 2014 at 12:50 #

  Prachtig hergebruik! Wat een mooi vooruitzicht en zo dichtbij! Ik kan ook niet wachten tot mijn eigen plek klaar is, zo’n keukentafel (waar ook aan gegeten wordt :-S) is toch niet heel ideaal.

 7. Deb 28 april 2014 at 13:54 #

  Errug gaaf!!
  Mooie dingen maken jullie toch!

 8. Evelien 28 april 2014 at 14:55 #

  Heel mooi geworden!

 9. Loes 28 april 2014 at 15:10 #

  Wauw Anki, wat is het mooi geworden! Jullie bewijsruimte zal hiermee een prachtig plekje worden. Zet hem op met de nieuwe stap, jullie doen het goed!!

 10. Barbara 28 april 2014 at 15:35 #

  Whaaa gaaf zeg! Zowel lamp als nieuws over eigen bedrijfsruimte!

  X

 11. Annabel Helena 28 april 2014 at 20:30 #

  Echt heel erg vet! ben benieuwd hoe de lamp eruit ziet als hij aan is.

 12. Marieke 28 april 2014 at 21:26 #

  Wat een metamorfose! Heel gaaf geworden 🙂
  En heerlijk een eigen ruimte voor zilverblauw, gaat jullie vast en zeker lukken om het succes nog verder uit te bouwen… Zet ‘m op!

 13. Antoinette 28 april 2014 at 22:01 #

  Gaaf die lamp!! Goed gepimpt. En die ruimte! Wat een gave inspiratievolle plek. Lijkt mij dat het dan helemaal echt wordt! Wees maar ontzettend trots op jezelf!

 14. Esra Yalçın Demirci 29 april 2014 at 06:27 #

  Ik ben benieuwd naar het eindresultaat straks.

 15. Gertrud 1 mei 2014 at 11:24 #

  Een prachtige lamp geworden..

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.