Wednesday

studio boot

We hakten de knoop door en bestelden een nieuwe bank. Onze Kartell-bank was door de kinderen zo grondig gesloopt dat we er nauwelijks nog op konden zitten. De helft ervan brachten we na de zomer al naar de stort en zodoende zaten we al ruim drie maanden op twee kleine stukjes overgebleven bank. Deze nieuwe bank voelt dus echt als verwennerij. (we kunnen er zelfs op liggen, ahhhh) We vervingen ook de knopjes van onze witte kast, een idee wat ik in het Scandinavische OK – Omin Käsin las.

We bought ourselves a new couch and after months of waiting and sitting on the remains of our demolished Kartell-couch, (thank you, children) it finally arrived.

firstsignsofchristmas

Het wordt langzaamaan kerst in huis: ik heb er nog niet zoveel aan kunnen doen als ik eigenlijk wilde, vanwege de drukte rondom het behang. (dank voor al jullie lieve reacties!) Het witte tafeltje is van Hay en komt van Fonq, waar ze mooie woonaccessoires hebben. Ik ben verliefd geworden op het bergkussen van Sloppop, wat ik van Cas- ehh Sinterklaas kreeg. Het neonkussen met geometrisch patroon komt van mijn nieuwe sponsor Wies Wonen.

Christmas is coming, but because of the stir around the launch of our wallpaper-collection, I haven’t done much decoration yet. (thanks for all your sweet comments, they mean the world to us!) The white table is by Hay, the mountain-pillow is one of my new favorites and made by the talented Liesbeth from Sloppop. The other new pillow with neon design is comes from my new sponsor Wies Wonen.

101 hope-poster

Verder vind ik het altijd leuk om fijne Zilverblauw-publicaties te delen met jullie: de Hope-poster staat in de 101 woonideeën van deze maand en de Analog Diamond-poster in de Engelse Mollie Makes. We zijn trots!

And we’re really proud: our Hope-poster is in this month’s 101 woonideeën and our Analog Diamond-poster is in the English version of Mollie Makes!

molly makes

En, last but not least, voor de nieuwe Oh Marie! maakte ik een bijdrage over analoge (winter)fotografie. Het is weer een schitterend nieuw nummer geworden, dus mocht je ‘m nog niet hebben gezien dan kun je hier de nieuwe Oh Marie bekijken.

Last but not least: have you seen the new Oh Marie! yet? It’s all about ‘Winter Harvest’. Marlous asked me to talk about one of my passions, analog photography. Click here to read it.

ohmarie6

Oh, en nu vergeet ik nog bijna dat er heel veel nieuwe winterdieren op de winterdierenpagina staan! En dat de actie met de gratis Liefde-poster bij je bestelling nog loopt tot en met 15 december en dat alle posters weer op voorraad zijn in de shop.

, , , , , , ,

26 Responses to Wednesday

 1. Barbara 11 december 2013 at 22:11 #

  Wat een prachtige kleur heeft jullie nieuwe bank!
  Mmmmm en die Marshmellows in de chocolademelk!!! Jammie

  X

 2. Marieke 11 december 2013 at 22:29 #

  Mooi zeg de nieuwe bank! Maakt de sfeer weer heel anders, zachter, door de stof en de kleur…
  En die knopjes op de kast, lekker fris!
  Oeh… dat kussen van Sloppop, ik zag ‘m op Instagram ook al voorbij komen, wordt vast de nieuwe IG-musthave 😉
  Geniet van je fijne thuis en veel plezier met de kerstvoorbereidingen!
  En bedankt voor het plaatsen van mijn winterdier, leuk 🙂
  x

 3. Silly Old Suitcase 11 december 2013 at 22:46 #

  Mooi Anki! als je zou zeggen ‘een paarse bank’ zou ik even slikken, maar deze kleur en model is prachtig!
  Ik wil ook een nieuwe bank! maar ik wacht nog héél even.
  Die schattige kinderen slopen echt alle meubels in huis 😉 dus ook hier een gaar ding maar we zingen het
  nog even uit.
  Alle accesoires die jullie hebben gekozen zijn mooi, fijne kleurtjes!…

  xx

 4. zillie 11 december 2013 at 22:54 #

  mooi zeg, jullie bank! altijd verfrissend om te zien jullie huis. ik wil ook heel graag een nieuwe bank, kom niet verder dan grijs, maar door jullie ‘lef’ durf ik ook steeds ik ook steeds vaker andere keuzes te maken dan ‘de veilige’. ik vind de bank echt mooi! en de kast, en de kussens, en de… en de…. 🙂

 5. claudi 11 december 2013 at 23:03 #

  Anki prachtig echt allemaal: maar waar mijn hart een sprongetje van maakte: de paarden/ponyfoto’s in het winters landschap. Ik vind ze zoooo ontroerend. werkelijk. schoonheid. Ik wist dat ik ze ergens had gezien … bij jou dus. Ik begrijp dat je het druk hebt maar zou je contact met me willen opnemen als er weer tijd en ruimte is? Ik zou graag een print van je willen overnemen -als dat kan-? voor onze dochter, mijn paardenmeisje.

 6. Ria. 11 december 2013 at 23:03 #

  Volgens mij heeft de bank de pantone-kleur van 2014, cool!
  xx

 7. Linda 11 december 2013 at 23:49 #

  Ik kijk elke keer weer met bewondering naar je foto’s. Prachtig.
  En je interieur vind ik er ook eentje om heerlijk bij weg te dromen 🙂
  En de kleur bank, erg mooi!

 8. Dina 12 december 2013 at 02:31 #

  Wat een prachtige bank! De kleur is ook echt heel mooi.

 9. Denise Beckand 12 december 2013 at 08:47 #

  Super mooie kleur, past prachtig in jullie interieur.
  Mag ik vragen waar die leuke Denneboom poster vandaan komt?

 10. Liza 12 december 2013 at 09:33 #

  Wat ziet het er weer heerlijk Zilverblauw uit. Mooi!

 11. Anki 12 december 2013 at 09:54 #

  @denise die is van Piet Hein Eek door Studio Boot. Onder andere daar te koop dus. (Bij PHE)

 12. Liesje 12 december 2013 at 10:00 #

  Wat een gave bank! Mooie kleur zeg! Je huisje is weer helemaal fijn! Om van te watertanden zelfs…

  Ik ben echt een beetje dom geweest ( althans, de Hollander in mij voelt zich ‘dom’ ). Ik heb vorige week maar liefst 3 Liefde-posters besteld. Ik vind ‘m geweldig! Maar ik heb zo lang zitten dubben over die analog diamond print en het uiteindelijk niet gedaan ( bij gebrek aan ophang-mogelijkheden – want hij MOET op een goeie plek ), dat ik voor enkel de Liefde-poster ben gegaan. Had ik nu maar toch die Analog Diamond besteld, dan kreeg ik Liefde erbij cadeau. Dubbel-boffen zeg maar.
  Ach… wie weet geef ik ‘m mezelf alsnog cadeau eind van de maand… <3

  Ik geef Liefde trouwens aan de familie met kerst… prachtcadeau, zal zeg ik het zelf!

 13. Afke 12 december 2013 at 10:27 #

  Leuke dingen allemaal, gefeliciteerd. je bank is ook mooi!

 14. marloes 12 december 2013 at 10:28 #

  Mooi! Vooral die kleur van die bank, prachtig. Net als dat HAY tafeltje, mooi van eenvoud.
  Mag ik misschien vragen waar jij die nieuwe deurknoppen voor de kast vandaan hebt? Ik zoek al maanden naar leuke voor op onze kast, maar vind weinig moois. Alvast bedankt!

 15. Nienke 12 december 2013 at 10:46 #

  Mooie kleur, strak design: helemaal goed!! En erop kunnen liggen… heerlijk.

 16. PSbyDila.com 12 december 2013 at 10:49 #

  Die witte kast vind ik echt heel gaaf geworden zo. Ben sowieso jaloers op je hele huis, haha.

 17. Lonneke 12 december 2013 at 11:36 #

  Wauw, prachtige bank! Roderick Vos? Hebben wij kwijlend voor gestaan toen we ons huis kochten…helaas is het toch een ikea-tje geworden hier 😉 x

 18. Lot 12 december 2013 at 14:04 #

  Hoi Anki!

  Vandaag kwam de postbode met een cadeautje voor mij die niet in de brievenbus paste. De postbode vroeg zelfs of ik jarig was en wilde me al feliciteren! maar nee… het waren de kaarten die ik bij jou besteld had! Geweldig!! Zo leuk
  ingepakt!
  Dankjewel! Mijn dag is helemaal goed!

 19. tessa 12 december 2013 at 14:38 #

  mooie foto’s weer van jullie kleurrijke huis!
  de poster vind ik ook heel erg leuk.
  en de kast met de nieuwe felle knoppen, wauw!

 20. Ruth 12 december 2013 at 18:49 #

  mooi! ( wij hebben ook een paarse bank, nog geen spijt 😉 )

 21. Denise 12 december 2013 at 22:32 #

  Wat een leuke veranderingen in huis zeg! De bank is prachtig. Wij hebben ook net een andere bank, we zijn het alleen nog niet eens over de kleur voor de nieuwe hoezen die we gaan kopen. Paars lijkt me ook erg gaaf! Mooie knopjes op de kast ook 🙂

 22. Leontien 13 december 2013 at 19:58 #

  Prachtige bank!!! Hier heeft ons Ikea’tje ook betere tijden gekend maar we proberen het nog even uit te zingen…

  Ik vind de zachtgroene plafondlamp ook zo mooi en ik kom maar niet op de naam, weet dat het een echte klassieker is, kun je mij helpen?!

  Heerlijk weekend.

 23. Marlous 16 december 2013 at 11:04 #

  Dank weer voor je prachtbijdrage Anki, ik ben weer zo trots! xx

 24. Marlous 16 december 2013 at 11:04 #

  O…en: góeie bank! 😀

 25. liesbeth 17 december 2013 at 07:54 #

  hoi anki, wat lief dat je het bergen-kussen laat zien op je blog! lees, zoals altijd, weer alles te laat, maar superleuk! dankje! x

 26. Ingrid 21 december 2013 at 19:47 #

  Hoi! Ik vind die kast zo gaaf! Waar heb je die toch ooit gekocht?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.