IG-tour Eindhoven

youarehere

dailypoetry

Een voordeel van de online wereld is dat je snel een makkelijk contact krijgt met gelijkgestemden. Dat merk ik hier, op mijn blog, maar ook op Instagram. Vorige week zaterdag nam ik deel aan de Instagram-tour van Willemijn en Lonneke: een gezellige middag waarin we met een groep leuke mensen alle leuke adresjes in Eindhoven bezochten.

outoftheblue

Eindhoven is om de hoek voor mij, maar toch heb ik tijdens de tour een stel leuke, voor mij nieuwe winkels bezocht. Zoals conceptstores Yksi en Out of the Blue en het fantastische Urban Shopper, waar vernieuwende concepten en uitdagende combinaties op het gebied van fashion, (eco) design, re-used, vintage, interieur en (urban)art de ruimte krijgen zichzelf te presenteren. Een soort kleine winkeltjes in een grote hal dus. (favoriet daar was Daily Poetry)

pietheineek

We genoten van een heerlijke lunch op voor mij bekend terrein, bij Piet Hein Eek. Daarna stopten we even bij Patisserie Pinkie, waar we mochten proeven van heerlijke chocolade kunstwerkjes. Tot slot bezochten we in de stad nog de mooie conceptstore Jannisima en het fantastische You Are Here. (waar ik al eerder over schreef en die voor mij de absolute topper blijft) Zo’n dag vol aandacht voor de leukste plekken van een stad, zo goed georganiseerd, het voelde als een cadeautje. Dankjewel Willemijn en Lonneke!

pinkie

Last week, I joined Lonneke‘s & Willemijn‘s Instagram-tour Eindhoven. Together with a group of inspiring people we visited Eindhoven’s hotspots. Above, you find  some links with nice stores and places you shouldn’t miss when you ever have the chance to visit the ‘City of Light’. I had such a fun day, it felt like a true present. Thank you Lonneke & Willemijn!

, ,

14 Responses to IG-tour Eindhoven

 1. willemijn 15 december 2013 at 17:53 #

  Het was geweldig leuk!!! X

 2. Jennifer 15 december 2013 at 19:05 #

  Superleuk! Het is dat ik het te laat zag, anders had ik me ook aangemeld 🙂

 3. Stephanie 15 december 2013 at 19:22 #

  Klinkt reuze gezellig! En wat een fijne winkels!

 4. tinajo 15 december 2013 at 19:36 #

  This looks so nice, love the pics! 🙂

 5. Lonneke 15 december 2013 at 20:14 #

  Mooi stukje, fijn dat je het ook zo leuk vond! Was een geslaagde dag 😉 x

 6. Readkapke 15 december 2013 at 20:21 #

  Wat ontzettend leuk!

 7. L 15 december 2013 at 20:33 #

  Leuk! Heb je ook nog tips voor een hotel of b&b?

 8. Anki 16 december 2013 at 08:13 #

  Dat weet ik eigenlijk zo niet, het is voor mij zo vlakbij dat ik daar nog nooit naar gekeken heb. Maar misschien lezen er mensen mee die tips hebben?

 9. L 16 december 2013 at 09:04 #

  Dank je anki, en idd, dat dacht ik al!

 10. &Because 16 december 2013 at 15:27 #

  Wat leuk! Ook voor mij is Eindhoven bijna om de hoek. Maar ik ken ook niet alles waar jullie geweest zijn. Ik zie dat jij die dan juist wel weer kende hihi. Jannisima en You Are Here, tot snel!
  Fijne dag. Lies Manon

 11. &Because 16 december 2013 at 15:31 #

  Wat leuk! ook voor mij is Eindhoven bijna om de hoek. Maar ik ken ook niet alles wat jullie bezocht hebben.
  Jannisima en You Are Here, tot snel!

 12. Denise 16 december 2013 at 21:58 #

  Klinkt super leuk!

 13. Anneke 16 december 2013 at 22:34 #

  Wat fijn weer even na te kunnen genieten!
  Super leuk je ontmoet te hebben en wat zijn je foto’s Moooi

 14. Wiegertje 25 september 2014 at 12:05 #

  Ik slaap tijdens de DDW altijd in het Art Hotel, lekker centraal, fijne kamer en aardig personeel

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.