Lomo-saturday

ellende - Nikon FE

Documentatie van de winter van 2012-2013 door de Nikon FE. Een bos, met koude bomen. Ik heb mijn gevoel de afgelopen tijd vaak met dit bos geassocieerd en gebruikte een foto uit deze serie voor mijn zelfportret.

boot - Nikon FE

Winter in de haven van Tilburg. Die meerkoeten moeten vast koude voeten hebben.

paardje - Nikon FE

Paard in de schemering.

konijnenpoten - Nikon FE

Konijnenpoten op een bevroren sloot.

Liefde - Nikon FE

Oude liefde in een boom. Hoe lang zouden deze namen er al in staan? De tijd als het ware ‘bevroren’, ik vind het mateloos intrigerend. Waar zouden Henk en Annelies nu zijn? Zijn ze nog samen? Weten ze nog dat ze dit ooit in deze boom krasten?

Some cold pictures of 2012-2013’s winter. Time for summer now, for happy, careless times, lots of sun and happy faces. Casper and I are working on the design of my blog, time for something new soon!

Ik ben een beetje klaar met de winter, met het oude. Casper en ik werken aan een nieuw blogdesign. Op Instagram deelde ik gisteren een preview van de nieuwe postkaarten voor in de shop (klik hier als je het nog niet gezien hebt) en als je goed kijkt, zie je ook een glimp van de nieuwe poster. Fijne zaterdag.

For more Lomo-saturday take a look at the blogs of IrisCasperMireilleMarritNikkiMarciaSacha and Nine. Happy saturday!

, , , , , , , ,

8 Responses to Lomo-saturday

 1. Hanneke | Oh Beautiful World 23 maart 2013 at 14:12 #

  Wauw die van dat paard is heel mooi!

 2. Eefje 23 maart 2013 at 15:15 #

  Hoe mooi de foto’s ook, men, wat heb ik genoeg van dit druilweer.
  En voor Henk en Annelies hoop ik dat ze nu lekker samen voor de open haard zitten, gniffelend terugdenkend aan het moment dat ze -oh zo romantisch- hun ontluikende liefde vereeuwigde door hun namen in een boom te krassen…

 3. Caroline 23 maart 2013 at 16:21 #

  Mooie foto’s Anki. En zo’n boom heb ik ook gehad. Maar net als die liefde is heeft ook de boom het niet gered. Stond in het bos achter het huis van mijn ouders.

 4. Iris Vank 23 maart 2013 at 20:50 #

  Die eerste foto vind ik zo mooi..

 5. Iris Vank 23 maart 2013 at 20:57 #

  Ik denk dat ze nog samen zijn: http://slakjes.blogspot.nl

 6. Marcha 23 maart 2013 at 21:54 #

  Mooie foto’s! Ik blijf je paardenfoto’s zo mooi vinden! Grappig, ik had laatst ook zo’n soort boom op de lomo (http://postfrommars.blogspot.nl/2013/02/lomo-saturday.html)
  Ik hoop dat je je niet als een koude boom voelt! En hopelijk komt nu echt echt echt de lente heel snel! (heel de winter zonder depressie doorgekomen en nu zal ik zeker nog depressief worden 😉 )

 7. mamajulesbrussels 23 maart 2013 at 23:01 #

  wederom mooie beelden.

  http://www.mamajulesbrussels.blogspot.com

 8. Rianne - Blijblij.com 24 maart 2013 at 10:20 #

  Mooie foto´s! En de nieuwe poster is super!!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.