Count your blessings

Wat me blij maakte deze week:
herfstvakantie, dus even niet werken bij mijn overdag-baan. Onze kindjes een paar dagen mee naar Zeeland met opa en oma, waar ze het erg naar hun zin hadden, terwijl Casper en ik wat tijd hadden voor onszelf, fijn! (en dubbel zo fijn als ze dan na die dagen weer thuis komen) Veel lieve kindjes fotograferen afgelopen week.  En de herfst, met z’n schitterende kleuren. Wat maakte jullie blij afgelopen week?

What made me happy last week:
some time off from my day job. Our kids went to the summerhouse at sea with Casper’s parents. They had a great time and Casper and I got the chance to spent some time together. Seeing them back after their trip was a true blessing too. Oh, and autumn made me happy, with it’s beautiful colors. What made you happy last week? 

More ‘Count your blessings’? Check the ‘Count your blessings’-page.

 

, , , , , ,

17 Responses to Count your blessings

 1. Saskia 21 oktober 2012 at 20:37 #

  Lekker een weekje zonder werk. Kan me voorstellen hoe fijn het is even zonder kindjes & dubbel zo fijn als ze er weer zijn! Moet toch eens logeeroma & opa gaan zoeken! 😉
  xoxox

 2. sandra 21 oktober 2012 at 20:50 #

  De boswandelingen van dit weekend maakten mij blij. Lekker bijkomen van een week met nogal wat ‘grote’kinder zorgen (en dat ligt niet aan de kinders). Nu vakantie en kunnen we allemaal rustig aan doen.

 3. Anne 21 oktober 2012 at 20:53 #

  Wat heerlijk knus die laatste foto! Kindjes hebben hier nu herfstvakantie..wij zelf helaas niet alle dagen dus ook hier worden de opa’s en oma’s ingezet!

 4. Chantal 21 oktober 2012 at 21:06 #

  Wat een leuk “vloerkleed” zeg, in de vorm van een vogel! 😀 Wat mij blij maakte?! Lief was afgelopen week vier dagen vrij dus konden we samen van alles en niks doen, heerlijk! Creatief bezig zijn met de webshop en nog een leuke Give Away in het leven geroepen. Neem je ook een kijkje?! 🙂 Fijne nieuwe week alvast!

 5. Merel 21 oktober 2012 at 21:06 #

  Oh, sushi… mijn favoriet voor gezellige avondjes met 2!
  Ik neem de complimentjes die ik kreeg en de trip die ik boekte mee als mijn blessings naar de volgende week.

 6. sillie 21 oktober 2012 at 21:08 #

  strandwandelingen en het mooie herfstweer maakte me blij en dat onze vakantie juist net begonnen is 🙂

 7. vanessa 21 oktober 2012 at 21:13 #

  Hier in de kop van Noord-Holland ook herfstvakantie.
  Geen wekker en lekker genieten van de rust en van elkaar.
  Altijd als ik je blog lees, besef ik weer dat ik toch nog meer van dingen moet genieten!
  Van mijn huis, mijn man, mijn kinderen en de kleine dingen in het leven die me zo blij maken….count your blessings inderdaad!
  Je foto’s zien er wederom weer prachtig uit!

  Xxx

 8. Atelier Mama Bee 21 oktober 2012 at 21:51 #

  Hihi, goede computerhouding 🙂

  Fijne week Anki!

 9. Anneke 21 oktober 2012 at 21:52 #

  Fijn is dat he, even met z’n tweetjes!
  Wij hebben lange wandelingen gemaakt en de herfstgeuren opgesnoven, mmmmmm!
  Helemaal gratis en voor niks 🙂

  Liefs Anneke

 10. Marike 21 oktober 2012 at 22:36 #

  Ik werd ook blij van de herfst! Al die prachtige kleuren! Verbaas me er ieder jaar weer over hoe mooi dat kleurenpalet is.

 11. Meisje van de zeppelinfabriek 21 oktober 2012 at 22:55 #

  Wat gezellig is jullie huis toch ook op een herfstige avond! En fantastische foto van Mus!

 12. Carla - Met Melk&Suiker 21 oktober 2012 at 23:00 #

  Klinkt als een heerlijke week. Wat is een weekje vakantie en tijd voor thuis en kids toch altijd weer heerlijk; hier ook zo’n week achter de rug 🙂

 13. Lore 22 oktober 2012 at 00:14 #

  Wat een gezellige foto die laatste!

 14. Paddy 22 oktober 2012 at 06:34 #

  Wat een genieten he!!!! Wij genoten van het heerlijke warme zonnetje, lekkere toverrozijntjes halen op de markt, paddestoelen (rood met witte stippen) bewonderen, logeerpartijtjes, knutselen, wandelen in het bos, uitslapen en dan kom je beneden en dan is de tafel heerlijk gedekt en niet op de klok hoeven te kijken!!! X

 15. Hanneke | Oh Beautiful World 22 oktober 2012 at 12:55 #

  O wat gezellig die open haard!! Echt heerlijk, zo kom je de winter wel door toch?

 16. Marcha 22 oktober 2012 at 13:41 #

  Heerlijk! Die laatste foto, daar voel ik de warmte van de haard bijna, wat een zaligheid!
  Ik werd blij van de nazomerdagen 🙂 En elke dag word ik blij van Mauser de poes die zo van knuffelen houdt!

 17. Stephanie 22 oktober 2012 at 19:16 #

  Wat een gezellige foto’s! Ja heerlijk he zo’n week herfstvakantie, kan ik ook zo van genieten 🙂
  Groetjes!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.