CYB

Deelnemers:
EffieKobaltblauwBelindaMaritAnneMarielleMarie-LuAukje –  JolandaMarlousSaskiaSachaCarlaTessSjaantjeMarjanMickeyMiekeMariekeAnoukKittyZeeuwse mamaJanieDee Amanda RusselJonaDaniqueCarolienMichelleAnnikaSandraKarinMarloesStephanieIemand in de buurtMoois en meerMoois by Riekby eva mariaStudio Jopievonliving.nlDeligtedPony PeopleMadame Moustache

‘Count your blessings’ is stilstaan bij de mooie aspecten en momenten van het leven, die je door alledaagse drukte of problemen gemakkelijk over het hoofd ziet. Het doel is bewustwording. Het stikt van de kleine geluksmomentjes, die we laten passeren zonder ze op te merken. ‘Count your blessings’ kan helpen stil te staan bij alledaagse schoonheid en geluk. Er is immers niets mis met wat optimisme en vrolijkheid! Marilyn Monroe zei ooit: “Keep smiling, because life is a beautiful thing and there’s so much to smile about.” Dat is precies de essentie van ‘Count your blessings’.

Meedoen? Dit moet je weten:
Er zijn niet echt regels verbonden aan meedoen met ‘Count your blessings’. Ik vind het leuk als bloggers teruglinken naar mijn blog, omdat ik hier een lijst probeer bij te houden met alle deelnemers en je zo door kan klikken naar een hoop positiviteit over de voorbije week. Een soort ‘spread the word’. De meeste bloggers plaatsen hun blessings-post op zondag, als vast evaluatie-moment over de voorbije week. Maar wat mij betreft is iedereen vrij om een eigen invulling te geven aan hun ‘blessings’.

Ook op de lijst? Mail naar anki@zilverblauw.nl Als je het leuk vindt, kun je onderstaande button kopiëren en op je blog plaatsen.

Count your blessings