Count your blessings

Fijne dingen deze week:
Weer thuis zijn en genieten van verse eitjes van onze kippen. Een superleuke blogmeeting met Wendel, Iris en Nina bij Iris thuis. Wendel had ik nog niet eerder ontmoet; wat een leukerd is dat! (kat Schurk boeide het niet zoveel) De grappige monsters die Wolf maakt sinds deze week en het feit dat hij zó blij is met de muts die ik kocht voor komende winter dat hij ‘m nu al op wil. En ik ben enorm trots op mezelf dat ik weer ben begonnen met sporten bij de sportschool waar Casper en ik al jaren lid zijn. Toch moeilijk om weer te gaan na de impact die zo’n zwangerschap heeft gehad op mijn lichaam. Hoe was jullie week?

Things that made me happy:
Enjoying fresh eggs from our chicken. A wonderful blogmeeting with Wendel, Iris and Nina at Iris’ house. (Iris’ cat Schurk couldn’t care less) The funny monsters Wolf is making. And I’m very proud that I start working out again at our local gym, where Casper and I used to go together. The impact a pregnancy is having on your body is hard to face with all those big mirrors around, arghh. What made you happy last week?

More ‘Count your blessings’: Effie – Martine – Maartje – Iris – Debora – Mireille – Belinda – Tabitha – Marit – Froukje – Leontien– Esther – Anne – Arnika – Marielle – Judith – Maartje.

, , , , ,

30 Responses to Count your blessings

 1. Anne 7 augustus 2011 at 16:49 #

  Ik ben al langer als jij bevallen en nog altijd niet aan het sporten geslagen. Dus je mag er zeker fier opzijn. En wat een leuke monsters 🙂

 2. Lotte 7 augustus 2011 at 16:49 #

  Wolf zijn muts is ook echt superleuk, dus ik snap dat hij hem nu al op wil!
  Ik heb een prima week gehad; spulletjes teruggevonden waarvan ik vergeten was dat ik ze nog had (dus eigenlijk net zoiets als cadeautjes krijgen!), lekker cupcakes gebakken en gezellig versierd (en dan daarna natuurlijk zitten smullen!) en meer van dat soort dingetjes die het leven kleur geven…

 3. SophieSweetVintage 7 augustus 2011 at 17:36 #

  Hmm… sporten… Niet echt aan toegekomen deze week, ai! Die muts is echt zó tof 😀

 4. mireille 7 augustus 2011 at 17:43 #

  Super gave en lekker warme Wolf muts!
  En ik vind jou ook met after-zwangerschaps-lijf heel erg leuk hoor!!!
  Maar super dat je alweer bent gaan sporten.

 5. Iris Vank 7 augustus 2011 at 18:36 #

  Haha, pure luiheid die kat van ons! 😉

  Goed man, dat je naar de sportschool bent gegaan. Ik vind net als Mireille dat je er geweldig uitziet, maar je voelt je er vast beter door wanneer je conditie weer beter wordt.

 6. Eefjee 7 augustus 2011 at 18:38 #

  Wat een gezelligheid! En met zulke gave sport attributen moet het sporten vast iets leuker worden. Die muts is stoer, zou ook niet langer wachten met dragen.

 7. Judith 7 augustus 2011 at 19:00 #

  Wat een leuk glas 😀

  ..en wat een mooie maaksels van wolf, het linker poppetje doet me aan een figuur van ice age denken :]

 8. Suzanne 7 augustus 2011 at 19:58 #

  Schitterend: Wolf met zijn muts en zijn knutsels!

  Ik doe vandaag voor het eerst mee aan Count your blessings.
  Zou je mijn link willen toevoegen? Alvast bedankt.
  Suus van http://www.fotoverhalen.blogspot.com

 9. Chez Chouke 7 augustus 2011 at 20:03 #

  wauw, goed zo lekker sporten! En niet te gek doen hoor, het moet ook lekker een momentje voor jezelf zijn, toch?
  Ik werd erg blij van mijn bezoek aan Monique (Prentje) en dat mijn vriendin Marijke gezellig kwam logeren en op terrasjes zitten!
  ♥Judith

 10. Belinda 7 augustus 2011 at 20:34 #

  Oew! Wat dapper dat je naar de sportschool gaat!
  Weer mooie foto’s! Fijne week….

 11. julie 7 augustus 2011 at 20:40 #

  mooie muts en mooi kindje 😉

 12. Arnika 7 augustus 2011 at 21:00 #

  heerlijk die foto van wolf…en die monsters a super tof

 13. Debora 7 augustus 2011 at 21:17 #

  Goed bezig zeg, naar de sportschool. Wil het hardlopen nog niet zo dan? Of wil je alle spiergroepen aanpakken ;-)? Prachtige muts trouwens, ik snap Wolf wel een beetje. Fijne week maar weer!

 14. carlylikes 7 augustus 2011 at 22:37 #

  Mooie monsters! Bewaar je alles wat hij maakt? Ik vind het nu al moeilijk om tekeningen weg te gooien (het stelt nog niets voor..), kan je nagaan als mijn zoontje dit soort kunstwerkjes gaat maken..

 15. Froukje 7 augustus 2011 at 22:57 #

  Fijn, stoer en goed bezig jij!!! Komt vanzelf goed met die conditie.

 16. sandra 7 augustus 2011 at 22:59 #

  Pracht beest die kat. En zeer coole monsters.

  De week werd hier besloten met twee dagen Castlefest, mensen, muziek en een pracht sfeer.

 17. wendel 7 augustus 2011 at 23:18 #

  Haha, Ik vond jou in het echt ook een leukerd! Zeker voor herhaling vatbaar wat mij betreft. Mini is trouwens al druk in de weer geweest met jouw cadeautje, dus goede keuze! En wat een supermuts heeft Wolf!

 18. Martine 7 augustus 2011 at 23:44 #

  Een superwolvenmuts
  en mooie voornemens!
  Ik heb op de valreep mijn zegeningen nog geteld.
  fijne week voor jullie daaro.

 19. normal daily chaos 8 augustus 2011 at 00:02 #

  hihi gekke wolf:-) knap hoor om weer te gaan sporten, succes

 20. Carla 8 augustus 2011 at 00:12 #

  Wat goed joh, om het sporten op te pakken! Ik zou willen dat ik hetzelfde doorzettingsvermogen had, maar helaas… Gaat alles goed met kleine Mus? (zo te zien wel ;-), en Wolf wordt groot zeg!
  Liefs, Carla
  P.s.: mijn aanbod staat nog steeds he 😉

 21. Maartje 8 augustus 2011 at 09:55 #

  Toen ik vroeger nieuwe sloffen kreeg, deed ik ze ook aan in bed, zo blij was ik er mee. Dus ja, ik snap die muts helemaal. En nogmaals: goed van de sportschool hoor! Ik hou helemaal niet van sporten, maar ik ga gewoon zonder na te denken of je nu wel of niet moet gaan. Dat helpt een beetje. Fijne week!

 22. Saskia 8 augustus 2011 at 12:18 #

  Applaus voor het weer gaan sporten!!! Na mijn tweede had ik geen idee meer van buikspieren…
  Wat een enorme Schurk is dat trouwens!
  Fijne week!
  xoxox

 23. yvonne 8 augustus 2011 at 15:26 #

  Wat een super gave schoenen.
  Ze zijn van adidas, das duidelijk, maar weet je ook welk type?

 24. Matty 8 augustus 2011 at 16:22 #

  Ja, precies Yvonne. Hele leuke schoenen! Hopen dat dat het sporten nog leuker maakt.

 25. Anki 8 augustus 2011 at 18:24 #

  @Yvonne, ik heb geen idee. De schoenen zijn inderdaad van Adidas, maar ik heb ze al ruim drie jaar. Ze zitten heerlijk en ik heb ze destijds gekocht bij een sportwinkel in ons dorp. Heb even gekeken, er staat wel een artikelnr. in: 652120 Geen idee of je daar iets mee kan, maar wie weet. Succes! Liefs, Anki

 26. Bosliefje 8 augustus 2011 at 22:14 #

  Een star-wars ewok-muts! cooler dan dat bestaat toch niet?

 27. liset 9 augustus 2011 at 08:46 #

  Het sporten opgepakt???*buiging* respect!!
  En hoe tof is die muts wel niet (en de kat ook..)
  Leuke post!!

 28. Erika Lee Sears 9 augustus 2011 at 21:30 #

  I just love seeing little glimpses into your home 🙂

 29. Julia - rock that horse 10 augustus 2011 at 00:06 #

  Oe, oe, tough lady! Wat goed dat je weer gaat sporten. Is mij nog steeds niet gelukt… anderhalf jaar later. Baaaah!!

 30. Maureen 12 augustus 2011 at 17:47 #

  Ohh dit leek mij al steeds zo’n erg goed idee om eens stil te staan bij al het leuks, al het goeds, al het moois wat er gebeurd in een week.
  Te vaak kijk ik terug op de dingen die niet zo heel lekker liepen…
  Dus……..mag ik meedoen?

  -X-

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.