Home sweet home

We hebben wat nieuwe aanwinsten in ons huis: Sophie de giraf was een cadeautje van Wendel voor Mus, nogmaals dank! Het legohoofd is Casper’s nieuwe waterfles voor onderweg. Iris bracht uit Stockholm de geweldige circus-kussensloop mee, die prachtig staat op Wolf’s kamer. Iris kocht ‘m bij de Zweedse winkel Lagerhaus. Dank Iris! Nieuwe spullen betekent bij ons trouwens dat er andere spullen weg moeten. Zo zorg ik dat het huis niet dichtslibt.
Home sweet home is een initiatief van Barbara, kijk bij haar voor een lijst met alle deelnemers. Meer Home sweet home zien op dit blog? Klik op de button in de sidebar.

New stuff in our house: Sophie the giraffe was a gift from Wendel, thank you so much! The lego-head is Casper’s new water bottle. Iris brought the pillowcase from Stockholm as a gift for Wolf, how sweet! It’s from the great Swedish store Lagerhaus. Wanna see more Home sweet home on this blog? Click the button in the sidebar. For more Home sweet home on other blogs, check Barbara‘s blog.

, ,

25 Responses to Home sweet home

 1. Miss T 8 augustus 2011 at 16:21 #

  En HOE beslis je dan wat weg moet? (want dat is mijn probleem, geloof ik :))

  Mooie spulletjes!
  Ik heb hier nog een Sofie de Giraf van toen ik zelf klein was (laaang geleden, ooit eens).
  Ze is geweldig he.

 2. Zoet en Zo 8 augustus 2011 at 16:57 #

  Ik heb een zwak voor Lego en vind de waterfles dan ook super!

 3. mireille 8 augustus 2011 at 17:05 #

  Hey grappig zeg,
  ik zag dat lego flesje gisteren ergens
  staan met een coole legosteen broodtrommel
  en moest toen gelijk aan jullie denken.
  Vond het echt iets voor Wolf.
  Goeie!
  Mooi kado van Iris(koopie)

 4. Carly 8 augustus 2011 at 17:19 #

  Kijk, dat zijn nog een tips daar heb ik wat aan 🙂 Binnenkort ga ik het ook maar weer eens toepassen. Maar ben het wel met Miss T eens. Hoe je de keuze maakt wat blijft of verdwijnt vind ik lastig. Ik zal je foto’s nog eens goed bestuderen 😉

 5. Saskia 8 augustus 2011 at 17:19 #

  He leuk! Hier is de hoop groot op een Lego-broodbakje & heb de afgelopen week 2 Sophie’s aan verse babies gegeven!
  Mooi kussensloop ook zeg!
  Succes met beslissen wat er weg moet! 🙂
  xoxox

 6. barbara 8 augustus 2011 at 17:20 #

  Wat een gaaf kussensloop!
  En ik ben ook helemaal weg van de kleur van jullie tegeltjes.

  Home sweet home!

 7. Maartje 8 augustus 2011 at 17:35 #

  Dat probeer ik ook te doen met boeken en kleren. Iets erin, dan ook iets eruit (wel moeilijk). Dat kussen past inderdaad helemaal in de kamer, goeie smaak die Iris!

 8. Marja 8 augustus 2011 at 18:08 #

  Ik word iedere keer weer zo vrolijk van jullie kleurtjes. Heerlijk.

 9. Iris Vank 8 augustus 2011 at 18:51 #

  Dat kussen staat goed op Wolf’s kamer!

  (Ik denk niet dat ik me aan jouw stelregel zal kunnen gaan houden… Onze zolder heeft straks teveel opbergmogelijkheden vrees ik. ;))

 10. Judith 8 augustus 2011 at 19:10 #

  ….het moet niet gekker worden….ik zat laatst even terug te kijken, en toen zag ik het dekbedovertrek van Wolf (de rode met de monstertjes) precies dezelfde die mijn broertjes hebben (in hun nieuwe kamer)….

  ….vandaag maakte ik alvast de foto’s voor mijn nieuwe New Room part,, maar ik heb precies zo’n bedovertrek! (die met die bergen en wolkjes)(Ikea) *alleen deze was alleen te koop in 2 persoons (ik heb er een 1 persoons van gemaakt voor mijn bed), of wist je toch een 1 persoons te scoren?*

  p.s: superleuke waterfles!

 11. marie 8 augustus 2011 at 19:10 #

  Dat is net het moeilijke hé, WAT moet er weg?….morgen begin ik aan de speelkamer, hopelijk héél veel weg.

 12. hinke 8 augustus 2011 at 19:51 #

  wat een mooie cadeaus! ik vind je trechter (?) trouwens ook heel erg leuk!

 13. Wien 8 augustus 2011 at 21:35 #

  Ik wil niet weten wat jullie allemaal ‘weggooien’! Vast ook allemaal prachtige spullen 😉 Die waterfles is super gaaf!

 14. ilse 8 augustus 2011 at 22:08 #

  Een postje “spullen wegdoen” met tips zou wel handig zijn. Wij hebben een grote zolder en wil niet weten wat er daar allemaal op staat.

 15. various kinds 8 augustus 2011 at 22:50 #

  Spullen wegdoen is toch wel erg moeilijk.
  Misschien worden het wel schatten, net zoals bij mijn ouders en schoonouders.
  Leuk kussen trouwens.

 16. Marjolein 8 augustus 2011 at 23:44 #

  Altijd weer een Heerlijk Huis! Mooie spulletjes en schitterende cadeautjes.
  Maar wat doe je dan met alle spulletjes die je wegdoet? Toch niet bij het huisvuil, mag ik hopen? Ik kan me niet indenken dat er uit jullie huis iets weggaat dat het daglicht niet kan verdragen. Of zitten al dat soort dingen goed verstopt in dat geweldige kastje met al die deurtjes in de woonkamer ; ) ?

 17. Leontien 9 augustus 2011 at 10:31 #

  Wat heb je toch een heerlijk licht en kleurig huis. Mijn probleem met spullen wegdoen is dat ik meestal na twee weken het ineens heel goed kan gebruiken… Wat een geweldige kussensloop, goed gedaan Iris!

 18. Planet Fur 9 augustus 2011 at 11:04 #

  Dat is ook mijn policy, want dichtslibben doet het heel gemakkelijk (de kringloop is dan weer blij met me ;-)).

 19. Belinda 9 augustus 2011 at 11:53 #

  Oeh, ik zou wensen dat dat mijn kamer was!
  Ik hou van zolderkamers, schuine wandjes, en hoekjes…

 20. tessa Hop 9 augustus 2011 at 12:11 #

  wat is hij leuk, die drinkbeker. waar is die nou weer vandaan?
  de sophiegiraf ligt hier ook al klaar voor kleine guus. leuk ook die!

 21. Juffrouw Kikkerbil 9 augustus 2011 at 15:33 #

  Ik hartje jullie huis! Goed idee iets eruit als er iets nieuws inkomt… ik kan dat niet zo heel goed…

 22. Lisette 9 augustus 2011 at 21:46 #

  Wat een geweldige kussensloop!

 23. Merel 10 augustus 2011 at 11:45 #

  lekker joh, als het totaalplaatje gewoon weer helemaal klopt als je wat nieuws hebt toegevoegd en er wat weg is 🙂 Daar moet je echt wel talent voor hebben hoor…!

 24. Sacha (maarnietvangrijs.blogspot.com) 12 augustus 2011 at 21:02 #

  Aha, dat is jouw geheim: dingen weg doen als er dingen bij komen!

 25. prentje 20 september 2011 at 20:25 #

  O, ik vind die circuslijn van Lagerhaus zo leuk. Ben vorig jaar naar Zweden geweest, vooral ook voor Lagerhaus… Ze hebben nu een webshop maar daar verkopen ze alleen maar inpakmaterialen van die circusserie 🙁 Mocht je dit kussen ooit weg willen doen omdat er iets nieuws komt, dan neem ik ‘m graag van je over…

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.