Onderweg

Wat ik onderweg zag:
mooie muurschilderingen in Brugge, een hond met een nogal uitgesproken kop, een tor op het station in Tilburg en een fiets in de klim-op op ons eigen dorpsstation. Op de onderste foto Mus in zijn nieuwe Girasol Drop-draagdoek. Mireille begon een tijdje terug met ‘Onderweg’.

Just like Mireille, I often see beautiful or striking things on the streets. Paintings on a wall in Brugge, a dog with a characteristic head, a bug on the station and a bike on a strange place. And Mus in his new sling; a Girasol Drop.

, , , , , ,

25 Responses to Onderweg

 1. Judith 10 augustus 2011 at 18:14 #

  Wat een mooie muurschilderingen……omdat ik snel keek dacht ik even dat die tor echt was X)

  ….wat een leuke foto met Mus 🙂

 2. anna 10 augustus 2011 at 19:10 #

  Ik zag gsiteren toevallig dat ik ook al een aardige collectie muurbekladderingen in mijn archief heb zitten`, there are a lot of artists out there! Mooie combinatie deze foto’s en mooi musje ook 🙂

 3. mireille 10 augustus 2011 at 19:24 #

  Haha…die hond!
  Ik haalde vanmiddag m’n
  vakantie-lomo’s op en daar
  zat een geweldige foto tussen
  van 2 poedels met roze halsbanden.

  Die Mus lijkt helemaal in zijn
  nopjes zo hangend in de nieuwe doek!

 4. Mss T 10 augustus 2011 at 19:24 #

  Een Girasol Drooop!
  Schitterend!

 5. sandra 10 augustus 2011 at 19:27 #

  Mus in de draagdoek is de mooiste foto. Dan de tor. Maar de hond? Nee, ik ben toch echt een kattenmens.
  Leuk is dat om gewoon foto’s te maken van alles wat je tegen komt.

 6. Arnika 10 augustus 2011 at 19:41 #

  wat is dit ook een leuke rubriek, en die hond, hahaha,
  Coole foto’s

 7. julie 10 augustus 2011 at 19:44 #

  mooie draagdoek! ziet er gezellig en lekker warm uit!

 8. Erika 10 augustus 2011 at 20:57 #

  I love it when something fun and colorful meets the eye in different places! And I love the new look on your blog, thank you for the colours, again 🙂

  Love from Finland,

  Erika

 9. Marlous 10 augustus 2011 at 21:09 #

  Aaaaaw…die hond!!

 10. Maayke 10 augustus 2011 at 21:14 #

  Mooie draagdoek! Ik heb een Girasol Chococabana gehad (en nog vele anderen 😉 ) en Mus is om op te vreten natuurlijk!

 11. Jannie 10 augustus 2011 at 21:49 #

  ahhhh… drop. Ot heeft hem ook. Ofja, ik eigenlijk ;). Het is (op dit moment) mijn favoriet.
  Leuke categorie! De hond is super.

 12. Iris Vank 10 augustus 2011 at 22:05 #

  Mooi combinatie!

 13. Hans 10 augustus 2011 at 22:54 #

  Die “hond” is echt niet normaal meer.
  Ben benieuwd hoe het baasje eruit zag.
  Nieuwe rubriek, het huisdier en het baasje?

 14. Liese Lotte 10 augustus 2011 at 23:25 #

  Hele gave foto’s Anki. Maar ik mis nu stiekem wel een rockin’ Mus en eigenlijk ben ik wel heel benieuwd hoe zijn verhouding tot de stoel staat……

 15. Leontien 11 augustus 2011 at 07:27 #

  De hond is mooi van lelijkheid, Musje is gewoon mooi!

 16. Ysabje 11 augustus 2011 at 08:30 #

  ik zie een overeenkomst in het blauwe hoofd en de hond. Je hebt allemaal rubriekjes tegenwoordig. Wordt het zo niet teveel een verplichting? Ik geniet er wel van hoor! van mij mag je het zeker blijven doen!

 17. Wien 11 augustus 2011 at 08:52 #

  Wauw, mooie foto’s weer! Toch helemaal overtuigd van ‘draagdoeken’? Ik herinner me ergens dat je bang was dat het teveel gedoe zou zijn. Lang moeten oefenen? (Ik ken niemand – behalve virtueel – die draagt in doeken, ben zó benieuwd hoe dat is!)

 18. Wendel 11 augustus 2011 at 09:22 #

  Die nieuwe draagdoek ziet er mooi uit! Helemaal niet hippieachtig ;-). Zit het ook een beetje lekker?

 19. wendy 11 augustus 2011 at 15:52 #

  Fantatisch toch de muurschilderingen Van http://www.theartofchase.com en Bue the warrior de 2 meest positiefste graffity artiesten die ik ken…….love them

 20. Inge 11 augustus 2011 at 20:58 #

  Wat een mooie lelijke hond! En wat is Mus al groot!

 21. Anki 11 augustus 2011 at 21:16 #

  @Wien & Wendel het dragen gaat super! Ik dacht inderdaad dat ik niet ‘alternatief’ genoeg voor zou zijn, hahaha. Maar ben toch alternatiever dan ik dacht. 😉 (ik was vroeger ook een ‘alto’, dat scheelt vast…) Het knopen is helemaal niet moeilijk. Je hebt een beetje maffia-achtige taferelen rondom dat dragen, maar daar hou ik me verre van. Zolang Mus en ik het fijn vinden, is het allemaal prima!

 22. Wien 12 augustus 2011 at 08:33 #

  Zo waar: zolang Mus en jij en het fijn vinden: doen!

 23. Belinda 12 augustus 2011 at 20:51 #

  Dat is het hondje uit ‘pocahontas’!

 24. nina 21 augustus 2011 at 13:24 #

  Ha Anki,

  Ik had vanuit mijn ballingschap achter de bieb-computer al eens geprobeerd te reageren op deze post vorige week, maar ik geloof dat er daarbij iets mis is gegaan… Wilde nog even zeggen hoe mooi de doek jullie staat! En zo te zien heb je hem ook al heel goed geknoopt, het ziet eruit alsof Mus daar erg comfortabel zit! (ik hoor altijd over dat het zo moeilijk is om zo’n geweven doek goed strak te knopen omdat ze in het begin nog niet zo zacht zijn enzo… maar zo te zien gaat dat al goed!). Ik krijg nu toch wel weer de kriebels: misschien toch ook maar aan de girasol? (deze of de mooie kleurrijke Amitola) Alleen denk ik dat ik Rosa dan misschien al haast op mijn rug zal moeten gaan dragen en zo’n kind op je rug werpen, daar zie ik toch wel wat tegenop… (en dan het gehannes met die doek ook nog… ik vind het nu soms al lastig met de beco, want soms gaat Rosa net als ik haar naar mijn rug aan het draaien ben ineens met al haar gewicht achterover hangen… pff, al een paar zenuwslopende momenten gehad!)

  liefs Nina

 25. vermiljoen 26 december 2011 at 15:24 #

  de muurschilderingen zijn van Toykyo, ze hebben een winkel in Gent en online http://toykyo.be/ en ook een kinderkledinglijn http://toykyokids.be/, al zie ik dat die site nu toch wel redelijk leeg is.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.