Terwijl…

…ik met Wolf wentelteefjes bak, omdat Wolf zo van koken en bakken houdt, lepelt kater Curry* met zijn poot Caspers glas melk leeg. Poes Thijs wast zichzelf, nadat ze zojuist een muis heeft verorberd. Het hoofd ligt nog op ons grasveld. Het zijn niet wij die de katten als huisdieren hebben, het is andersom. Wij zijn slechts huismensen in het leven van de Superieure Kat.

Vanochtend kreeg ik een ontzettend leuk bericht van Nienke; ik heb haar give-away gewonnen, dankzij notaris Ocker! Whiehieie! Wolf is dol op vossen en het shirt zal hem zeker fantastisch staan! Zodra ik het binnen heb, zien jullie het hier.

*Curry woont al ruim 8 jaar bij Casper. Hij heet Curry omdat hij, toen hij nog een kitten was, eens voluit in de curry is gesprongen die naast een tostie lag, zijn witte borst was nog dagen oranjerood. Maar dat is nog niet alles. Casper is ervan overtuigd dat Curry een hoogbegaafde kat is. Hij heeft er hele theorieën over. Misschien wijdt hij er zelf eens een post aan.

, , ,

6 Responses to Terwijl…

 1. Janne 10 augustus 2010 at 14:22 #

  Wij zijn slechts huismensen in het leven van de Superieure kat 🙂 mooi beschreven ja !!

 2. Guusje 10 augustus 2010 at 14:26 #

  Ha, die katten ook. We hebben er nu geen, maar ik aas op een kleintje.
  PS. Ik ben ook zo dol op fotokabientjes. heerlijk. Ik heb twee dagen geleden nog Poppy voor zo’n raam geduwd met haar hoofd voor een heus eiegn paspoort. Gelukt ook nog!
  Zij zal er ook van houden, ik weet het nu zeker.

 3. Carla 10 augustus 2010 at 18:58 #

  Wat een leuk huis heb je Anki! Ik kwam toevallig via via op je blog terecht. Ik las dat je nog geschitterd hebt bij Il Grigio. Ben vanmiddag naar hun voorstelling geweest. `ik heb zo’n vermoeden dat we vlak bij elkaar wonen, want ik zie allerlei bekende dingen langskomen :-).

  Groetjes, Carla

 4. Anki 10 augustus 2010 at 19:50 #

  Hoi Carla, wat leuk! Ben jij toevallig de Carla die ook fotografeert, want in dat geval weet ik wel wie je bent en wonen we inderdaad héél dicht bij elkaar!

  Groetjes!

 5. daan Rot-de Launay 10 augustus 2010 at 20:22 #

  Heerlijk!! En het fotokabinetproject is super. Wij zijn er ook dol op!!
  ps. mail je mij jouw adres? Ik heb een kadootje voor Wolf 😉

 6. Carla 11 augustus 2010 at 08:18 #

  Hoi Anki,

  Ik fotografeer ook, maar ik denk niet dat je mij kent hoor. Ik woon in Oisterwijk.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.