FotokabineT

We blazen een oude traditie nieuw leven in! Toen Casper en ik net samen waren, bedachten we een project; we zouden regelmatig foto’s maken in fotohokjes en later, als we groot zouden zijn geworden, zouden we van deze fotootjes een collage maken en in ons huis hangen. De laatste foto die met dit idee gemaakt is, dateert van september 2006, net voordat Wolf geboren werd. Begin dit jaar pakten we de draad pas weer op. Vanaf nu gaan we proberen wat fanatieker te zijn. Bij deze dus, Project FotokabineT. Klik hier voor een overzicht van alle gemaakte foto’s tot nu toe. In de balk aan de rechterkant staat voortaan een button die je direct naar de FotokabineT-pagina brengt.

Al was er een tijdelijke break in ons project, het maken van fotocollages liet ons nooit los. Klik hier om te kijken naar een collage van old-skool mobiele telefoonfoto’s (van toen de telefoons voor het eerst foto’s konden maken) van de Nokia’s van Casper en mij. Deze collage is geprint op forex bord en hangt in ons huis.

, ,

4 Responses to FotokabineT

 1. Roos 9 augustus 2010 at 07:04 #

  Pashokjesfoto + collage = Amélie wat mij betreft! Wat een zoet kiekje van jullie drie, die traditie moet zeker voortgezet worden.
  P.s. ik heb je op mijn leeslijst gezet en volg je feed 🙂

 2. Iris Vank 9 augustus 2010 at 11:28 #

  Superidee zeg, bijzonder om te zien hoe jullie tijdens het fotokabineT-project langzaam een beetje veranderen, maar toch ook weer helemaal niet.

 3. Nien 10 augustus 2010 at 12:08 #

  Ha! Zo’n zelfde traditie hebben wij ook! Marnix en ik zijn ooit begonnen (ooit = begin 2007) met ‘verhaaltjes’ weer te geven: je hebt immers 4 frames tot je beschikking per pasfotohokjefoto. Levert idiote dingen op.
  Inmiddels hebben we er al twee met een Ocker erbij. Best krap in zo’n hokje.
  Deze twee hangen ingelijst bij ons in huis, de rest hangt dmv vastgelijmde wasknijpers aan de toiletmuren.
  Met de bedoeling om ze ooit, ooit samen in een grote groep (of rij?) op te hangen.

  PS Waar ik eigenlijk voor kwam: kijk jij eens gauw op mijn blog! 😉

 4. Hiskia 11 augustus 2010 at 21:11 #

  zo leuk! en zo leuk dat je ze hier laat zien!!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.