Life lately…

weltevreden outdooroven

Snap!

Een paar plaatjes van onze zomer, die vooral in het teken staat van werken in onze tuin. We bouwen langzaam verder aan onze boomhut, de zogenaamde ‘aframe’ (omdat het de vorm heeft van een driehoek) en planten stukje bij beetje de tuin verder aan. Ik heb dagenlang staan schilderen: eerst de boomhut, die helemaal opnieuw in de beits moest worden gezet, daarna een stel biertafels en -banken die we in de tuin willen gaan gebruiken. Ik geniet erg van onze kippen, die inmiddels lekker tam zijn en van mijn heerlijke lange rotsiamees. Op Instagram bedacht ik de hashtag #hoelangerdekathoewarmerhetweer en repost ik foto’s van katten die, net als de onze, verkoeling zoeken door languit te gaan liggen. Dat levert hilarische beelden op.

Er kwam een hernieuwde, volledig ge-update versie (met harde kaft!) van ons boek ‘Snap! fotograferen met je smartphone’ uit. Daar zijn we heel trots op. Je kunt het boek hier bestellen, mocht je dat willen.

siamees in de hitte

Mijn nichtje Sterre en haar vriend Thom kwamen helpen met schilderen en het aanleggen van elektriciteit naar de boomhut. Omdat onze tuin zo verwaarloosd was toen we tweeënhalf jaar geleden het huis kochten, moeten we álles aanpakken, dus ook het aanleggen van elektra. Het is fijn en handig om stroom in de boomhut te hebben, zodat we lampen kunnen ophangen en Wi-Fi kunnen aanleggen. Caspers broer Miel en alleskunner Wil helpen ook mee, samen zijn we een goed team. Hopelijk kunnen we komende week het dak afmaken en gaan beginnen aan de binnenkant van de hut.

building an frame

Het is heerlijk om de vooruitgang in de tuin te zien. De zonnebloemen die ik afgelopen voorjaar zaaide komen op, de planten staan in bloei, het wordt zowaar echt een tuin, dat verwaarloosde stuk grond van ons (zo zag het er aan het begin van dit jaar nog uit).

lidl vegan parmesan

Tot slot de staart van onze rotsiamees én een #nospon tip: Lidl verkoopt momenteel vegan kaas. Ik eet al jarenlang geen vlees, maar (geraspte) kaas is een van mijn zwakke punten. Deze vegan parmezaanse kaas is een aanrader. Wens je een fijne dag!

, , ,

3 Responses to Life lately…

  1. Karlijn 12 augustus 2020 at 18:48 #

    Heerlijke foto’s om te zien. Jullie tuin wordt echt prachtig zeg, en die stokrozen <3

  2. Alet 16 augustus 2020 at 07:08 #

    Heerlijke zomerse plaatsjes!

  3. Mickey 19 augustus 2020 at 19:24 #

    Hollen naar de Lidl! Fijne tip.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.