FAM flower farm + give-away!

FAM Flower Farm

Komend weekend is bijzonder. Niet alleen omdat het een prachtig Pinksterweekend wordt en de lockdown verder versoepeld zal worden, maar ook omdat ik maandag jarig ben. 10 (!!!) jaar geleden begon ik op mijn verjaardag dit blog (al durfde ik het eerste bericht pas een week later live te zetten, want ik vond het behoorlijk spannend). Dat is een feestje waard!

Fam Flower Farm dahlia

Om te beginnen mag ik dit weekend in samenwerking met FAM Flower Farm 3 dahliapakketten weggeven. Het zijn pakketten met dahliaknollen die speciaal ontwikkeld zijn voor bijen en vlinders, dus je doet meteen iets goeds voor de natuur. Als je ze nu plant, kun je deze zomer nog genieten van prachtige dahlia’s, mijn lievelingsbloemen. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is hieronder een reactie achterlaten. Ik kies de winnaars aanstaande maandag, op mijn verjaardag, om 12.00 uur (winnaars zijn inmiddels bekend, zie hieronder). Heel veel succes en geniet van je weekend!

Dahlia

Winnaars:
Marieke (van Monotypes.nl)
– Marieke Kateman
– Sharon
Graag je gegevens doorgeven via casper@zilverblauw.com, dan komt het pakket snel je kant op!

, , ,

313 Responses to FAM flower farm + give-away!

 1. Marieke 31 mei 2020 at 19:01 #

  PLEASE? er zitten “gaten (zonder bloemen)” in onze tuin aldus onze dochter van 2. En ja, ze heeft er kijk op want het klopt haha.

 2. Fleur 31 mei 2020 at 20:50 #

  Alvast van harte gefeliciteerd!!!????

  Wat een ontzettend leuk account/blog is Zilverblauw! Ben sinds kort ook stokrozen gaan zaaien, en ben groot fan van je kipjes ???
  En dahlia’s zijn ook gewoon weer super mooi!

 3. Lisa 31 mei 2020 at 22:04 #

  Van harte gefeliciteerd Anki! En dank voor 10 jaar inspiratie. Mijn moeder bracht me de liefde voor dahlia’s bij. Haar tuin staat er vol mee. Als ik ooit nog een dochter krijg noem ik haar misschien wel Dahlia – zo mooi. Maar in mijn mannenhuis moet ik het doen met de bloemen, en da’s ook niet erg.

 4. Marije 31 mei 2020 at 22:06 #

  Zou in onze mooie tuin prachtig staan. Mooie dalia’s aan het water !☀️

 5. Cornelia Boot 31 mei 2020 at 22:07 #

  Gefeliciteerd!! Ben een groot fan van FAM! En hun bloemen staan echt lang, super. Je snapt dat ik graag wat meer van die mooie bloemen zou willen.

 6. Marloes 31 mei 2020 at 22:14 #

  Gefeliciteerd! De dahlia is de onbetwiste koningin van de bloemen. Als groot liefhebber van bloemen wil ik beginnen met het kweken van bloemen in onze eigen tuin en het winnen van dit pakket zou daarom fantastisch zijn! De how to van flowerfarm heb ik een maand geleden gedownload.

 7. Mirjam 31 mei 2020 at 22:16 #

  Van harte gefeliciteerd!
  10 jaar alweer, een echte mijlpaal!
  En natuurlijk ook van harte gefeliciteerd met je verjaardag, een hele fijne dag gewenst.
  Het beloofd in ieder geval heerlijk weer te worden.
  Fijn de tuin in..
  Wat een prachtige dahlia’s, love it!
  Ik vond ze altijd een beetje oubollig, maar deze kleuren zijn echt prachtig!
  Echt mijn lievelings! Groetjes!

 8. Eveline (phlienepien)Lapperre Hoogenbosch 31 mei 2020 at 22:18 #

  Leuk!!! Ik doe mee. I❤️ Dahlia’s Sinds mijn opa (Tulpenkweker) mij liet zien dat er een dahlia bestaat met mijn naam (Eveline)
  Een aantal van mijn dahlia bollen komen al op, maar je kan er geen genoeg van hebben. Én ik ben de 14e jarig, mooi kado.

 9. Isa Janssen 31 mei 2020 at 22:39 #

  Aaaah leuke actie!! Ik zou ze super graag cadeau doen aan mijn tante! Gek op natuur, en altijd in de tuin. De perfecte persoon om voor deze bloem maar ook de beestjes te zorgen die op de bloem afkomen. ?????????????? Ennnn alvast gefeliciteerd!!????

 10. Denise 31 mei 2020 at 22:48 #

  Owwww! Wat een prachtige bloemen in geweldige kleuren! ? it!
  Jij hebt vanalles te vieren, (2x proficiat!) maar hier is juni ook een feestmaand. 3 verjaardagen in een week bij ons thuis, daar hoort een bloemetje bij toch? ? Zou echt super zijn…

 11. Susanne Thijsen 31 mei 2020 at 23:07 #

  Ik ben een grote fan van je foto’s! Pak regelmatig je boeken erbij en heb laatst veel van je geleerd tijdens de smartphone workshop!!
  Dubbel gefeliciteerd! En wat een leuke actie, I love dahlia’s! ♡

 12. Mariska 1 juni 2020 at 10:27 #

  O dat zou ik echt super leuk vinden. ? net als de rest natuurlijk ? De vorige heeft mijn schoonmoeder per ongeluk weggeschoffeld ?.

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een prachtige dag om jarig te zijn ?? geniet ervan. Lfs

 13. Gertrud Prins 4 juni 2020 at 19:36 #

  Lieve Anki,
  Ook hier nog even van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag. Belachelijk laat, i know! X

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.