3 Responses to 29 jaar

  1. Roos 26 juli 2010 at 08:51 #

    Ha, hier begint dus je blog! Heb ik mooi je hele blog zitten bekijken! Wat een vrolijk huis heb je en een leuke blog! Kwam hier via via (MUS) op terecht. Erg leuk! Maar nu moet ik weer verder thuiswerken haha. Dat wordt dus wat langer doorwerken vandaag (niet erg). Als webmaster van een bedrijf kom je nog eens ergens op het web dus voor mij de leukste baan die er bestaat! 🙂

  2. oontje 12 mei 2011 at 18:52 #

    Hey, ik ben tot het begin geraakt! Wat werk je inspirerend, zeg. Al die vrolijke kleuren, en die fantastische krullen van Wolf. Nu ga ik weer eens op het gemak in de juiste volgorde lezen.

  3. Lonneke 26 april 2013 at 00:00 #

    Heb ff teruggekeken hoe jij ooit begonnen bent…wat leuk! Had het lang geleden al eens gelezen, maar bekijk het nu met andere ogen. Gewoon beginnen en zie hoe het zich ontwikkelt. Ik heb er ook nu al erg veel plezier in! Heerlijk om een online plekje te hebben om dingen te bewaren, vast te leggen en te delen. Bedankt voor je inspirerende voorbeeld! 😉

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.