WOWN! + vtwonen & designbeurs 2017

WOWN! zilverblauw

Deze week staan we met ons nieuwe merk WOWN! op de vtwonen & designbeurs. Superspannend en leuk om eindelijk te kunnen laten zien waar we nu al bijna een jaar mee bezig zijn.

Een nieuwe lijn woonproducten
Lonneke, Marlous, Souraya, Suus en wij (Casper en ik) hebben onze krachten gebundeld om samen een nieuw woonmerk op te richten: WOWN!. Alle producten die we los van elkaar tot nu toe maakten, zoals bijvoorbeeld onze posters en plankjes, brachten we in eigen beheer op de markt. Concreet betekende dat dat elk product (met uitzondering van de boeken) door ons werd ontworpen, maar vaak ook gemaakt en ingepakt. Soms ging het wel vier keer door onze handen voordat het op de post kon naar een klant. Naarmate Zilverblauw (en zo ook Binti Home van Souraya en &Suus van Suus) groeide, was dat niet meer te doen. We zochten naar een manier om een deel van het proces uit te besteden, zoals onze samenwerking met QAZQA, maar wilden wel graag zelf de regie blijven voeren en de zaken zoveel mogelijk in eigen hand houden. Zo ontstond WOWN!

WOWN! vtwonen & designbeurs

Drie stijlen
Suus, Souraya en wij hebben onze eigen productlijn voor WOWN! ontworpen. Daarbij werden we geholpen door Lonneke, die de conceptontwikkeling van WOWN! doet, en Marlous, die alle teksten voor WOWN! schrijft. We zitten nog volop in het ontwikkelproces, maar zijn al wel zover dat we ieder vier van onze nieuwe producten kunnen laten zien op de beurs. Het gaat om een echte sneak-peek, dus je moet letterlijk bij onze stand naar binnen gluren. Casper en ik laten een keramieken versie van onze plankjes, een kooilamp, een gele vitrinekast en twee van onze kussens zien.

Dat is het voor nu, binnenkort hopen we meer te kunnen vertellen over wanneer en waar de producten te koop zijn. Hierover zijn we niet expres zo vaag, het liefst zou ik jullie alles al vertellen. Het feit dat we dat niet kunnen is soms behoorlijk frustrerend, maar we moeten wachten tot we 100% zekerheid hebben voordat we iets naar buiten brengen.

WOWN! vtwonen & designbeurs

De afgelopen dagen zijn er al behoorlijk wat volgers en andere geïnteresseerden komen kijken bij onze stand, heel bijzonder en hartstikke leuk. We staan in hal 12, standnummer 054, een beetje verstopt dus misschien moet je even zoeken. In ruil daarvoor hebben we mooie gratis kaarten en mag je een stukje hakken van ons pepermuntblok, dat we hebben gekregen van lieve Arno en Mireille van The Holy Kauw company.

Winnen
Geen vtwonen & designbeurs zonder een winactie. Er zijn zelfs mensen die speciaal voor de winacties naar de beurs komen (gisteren sprak een mevrouw me aan die zei: ‘kan ik hier gemakkelijk iets winnen? Want anders ga ik weer verder’. Hahaha). Wij kunnen niet achterblijven dus. Je kunt een set van onze allereerste producten winnen als je een foto van de stand en/of onze producten deelt met #wownbyzilverblauw Leuk als je meedoet!

Mooie carnets

Tot slot nog een tip voor als je de vtwonen & designbeurs deze week nog gaat bezoeken: sla zeker de stand van Eigen Huis en Interieur niet over dit jaar. Ik zag ‘m voor het eerst na een lange dag beurs en het maakte me zo enthousiast dat ik mijn vermoeidheid op slag vergat. Prachtige kleuren, gedurfde combinaties en veel inspiratie. Aanrader!

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

, ,

8 Responses to WOWN! + vtwonen & designbeurs 2017

 1. Alet 5 oktober 2017 at 19:49 #

  Wow! Dat ziet er fantastisch uit zeg. Ik kijk uit naar het moment dat jullie producten op de markt worden gebracht!

 2. Karlijn 5 oktober 2017 at 20:11 #

  Ik zeg het hier gewoon nog een keer, ik kan niet wachten op jullie producten! Ik probeer alleen dingen te kopen waarvan ik weet dat ik ze altijd (of zolang mogelijk) leuk vindt, waarvan ik weet dat ik ze niet na één maand zat ben zeg maar (zoals mijn Foekje Fleur vaas en mijn Arne Clausen kom) en ik krijg nu al de fladderende kriebels in mijn buik bij jullie producten. X

 3. Anki 5 oktober 2017 at 22:30 #

  @Alet dankjewel! Wij kijken er zelf ook erg naar uit. 🙂

 4. Anki 5 oktober 2017 at 22:31 #

  @Karlijn Lief, dankjewel, dat is heel leuk om te horen. En die strategie passen we zelf inderdaad ook toe, dan ben je toch veel blijer met je spullen en is het veel blijvender. Dikke kus voor jou!

 5. Carlylikes 11 oktober 2017 at 13:57 #

  Wat een goed plan! EN nog meer mooie producten! Gefeliciteerd, dat wordt een groot succes..

 6. Charo 19 november 2017 at 10:00 #

  Hi Anki & Casper,
  Wat een leuke blog! Esthetisch is het prachtig. In ieder geval, ik wou alleen me complimenten achterlaten.
  xx, Groeten,

  Charo van Sukhi
  | http://www.sukhi.nl

 7. Ieke 26 februari 2018 at 18:36 #

  Wauw geweldig! Is het gele vitrine kastje straks ook te koop?

 8. Anki 26 februari 2018 at 20:36 #

  @Ieke jazeker, die zit in de collectie. In wit en geel.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.