QAZQAxZilverblauw neonlampen

qazqaxzilverblauw neon lights

qazqaxzilverblauw neon lights
De laatste weken al veelvuldig op social media en nu eindelijk ook hier op m’n blog: súpertrots zijn we op de collectie neonlampen die we in samenwerking met QAZQA ontwierpen. Al sinds 2012 speelden we met het idee om een lijn neonlampen op de markt te gaan brengen. Onze eigen custom made neon lamp ‘Liefde’ liet mijn mailbox steeds als ik een foto ervan plaatste overlopen, maar custom made neon is kostbaar. Eigenlijk té kostbaar voor de ‘gewone’ consument (leuk detail: Casper en ik spaarden de eerste inkomsten van de Zilverblauw-shop op en betaalden daar de lamp van. Kosten: 1000,- exclusief dimmer). Er was behoefte aan een consumentenversie dus, dat was duidelijk, maar hoe we die op de markt konden gaan brengen was een lastig punt. Gelukkig kwam QAZQA op ons pad.

qazqaxzilverblauw neon lights

Back in 2012, the custom made ‘Liefde’ (‘love’ in Dutch) light was the start of it all. Following our first series of posters we had this custom neon light made. We designed it ourselves and it was paid for by the first profits of the Zilverblauw shop. After sharing pictures of it online, we got over a thousand questions about the light.

We are so proud to announce that we now joined forces with QAZQA and we are excited to welcome this neon light in our collection. And there’s even more! We’ve also designed a heart, a lightning bolt and a moon. You can pre-order the lights here

qazqaxzilverblauw neon lights

In samenwerking met QAZQA ontwikkelden we de QAZQAxZilverblauw collectie, met daarin ‘onze’ Liefde-lamp (het is echt een exacte reproductie, alleen de kleur is anders), een hart, een bliksem en een maantje. Je kunt hier meer lezen over de neonlampen en de pre-sale die gestart is.

qazqaxzilverblauw neon lights

p.s. Die kat, dat is me wat. Ik hoef er niets voor te doen, hij wil gewoon heel graag op de foto. Denk ik even rustig wat te kunnen fotograferen, loopt hij zich er weer tegenaan te bemoeien. Eigenlijk is het een wonder dat hij maar op twee van de vijf foto’s staat. Gelukkig is hij best fotogeniek. Fijne vrijdag!

8 Responses to QAZQAxZilverblauw neonlampen

 1. eva maria 14 oktober 2016 at 09:01 #

  Prachtig, die lampen, ik ben zwaar fan!

 2. Lonneke 14 oktober 2016 at 12:41 #

  Ze zijn prachtig. Ik heb de bliksemschicht hangen en ben er heel erg blij mee!

 3. charlotte 14 oktober 2016 at 14:33 #

  Heel, heel mooi. Ik heb een vraagje over het de hartjeslamp: persoonlijk vind ik de kleur zoals op de eerste foto getoond veel mooier dan op de laatste foto. Is de lamp op de eerste foto heel erg hard gedimd, en is het neon-effect dan wat minder (als je begrijpt wat ik bedoel?)?

 4. Liza 14 oktober 2016 at 22:22 #

  Ze zijn prachtig!

 5. Rensina Steursma 16 oktober 2016 at 14:16 #

  Prachtige lampen zijn het toch!
  Ik ben al op zoek naar een mooie plek voor het hartje of de liefde tekst

 6. Eva 21 oktober 2016 at 15:56 #

  Ik heb ze op facebook een aantal maal voorbij zien komen en ben er echt helemaal verliefd op! Vooral de Liefde-lamp is echt geweldig 🙂

 7. Lizet 13 november 2016 at 13:28 #

  Vind ze echt prachtig! En ik hou wel van Pjoes in de foto’s. Knap ding 🙂

Trackbacks/Pingbacks

 1. Zo maak je gemakkelijk een romantisch hemelbed - INTERIOR JUNKIE - 5 december 2017

  […] vertelde me dat deze neonverlichting van Zilverblauw is. Het mooie aan deze lamp vind ik dat het heel subtiel is; hij geeft wit licht, wat weer perfect […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.