Workshop interieurstyling bij van Aken

Workshop interieurstyling bij van Aken - zilverblauw.nl

Workshop interieurstyling bij van Aken - zilverblauw.nl

Door alle drukke projecten waar we de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest heb ik veel te weinig tijd gehad om hier te vertellen over de leuke dingen die we ook nog deden, tussendoor. Zoals de workshop interieurstyling die ik gaf bij het mooie roze restaurant van Aken, samen met Nathalie, onze afstudeerstagiaire.

Nathalie studeert nu (ze is bijna klaar) International Lifestyle Studies, maar daarvoor studeerde ze af aan Sint Lucas als styliste. Een ideale partner dus voor de workshop Interieurstyling. Op een prachtige dag, nog volop zomer, bespraken we ruimte bij restaurant van Aken in Den Bosch, waar we een dagdeel met kleuren, vormen en materialen aan de slag gingen. Doel was in de interieurstijl van de deelnemers in kaart te brengen en ze met concrete handvatten voor hun eigen interieur (en een moodboard als leidraad) weer naar huis te laten gaan.

Hieronder enkele resultaten:

Workshop interieurstyling bij van Aken - zilverblauw.nl

Workshop interieurstyling bij van Aken - zilverblauw.nl

Superleuk om de verschillende stijlen en smaken te zien en te vertalen naar concrete kleuren, meubels en accessoires. Het voelt nog steeds als een soort cadeautje dat ik dit soort leuke dingen kan doen met zulke leuke mensen. Elke workshop -of het nu fotografie is, of styling- is zó leuk om te geven. Het blijft bijzonder dat ik dit allemaal via en dankzij dit blog kan doen.

Workshop interieurstyling bij van Aken - zilverblauw.nl

Zodra Nathalie helemaal klaar is met haar studie, gaan we weer nieuwe data inplannen voor de workshop interieurstyling. Ik zal jullie op de hoogte houden. Wens jullie voor nu allemaal een fijne woensdag!

, , ,

6 Responses to Workshop interieurstyling bij van Aken

 1. Ingeborg 12 oktober 2016 at 10:51 #

  Wat een tof restaurant!

 2. Iris Vank 12 oktober 2016 at 11:04 #

  Prachtig, die resultaten!

 3. BelForm 12 oktober 2016 at 11:15 #

  These moodboards are really inspiring! Especially the second one!

 4. Alet 13 oktober 2016 at 21:05 #

  Ziet er super uit; zowel de resultaten als de plek!

 5. @ruth_ela 16 oktober 2016 at 22:08 #

  Wat leuk Anki! Het was een hele toffe dag!

 6. Miriam 1 mei 2018 at 19:03 #

  Klinkt tof deze workshop! Geven jullie die toevallig binnenkort weer eens? Alvast bedankt!!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.