IXXI – LSS S MR

IXXI Studio Boot, by zilverblauw.nl

IXXI vroeg me of ik het leuk vond om hun nieuwe collectie met hen te lanceren. Ze stuurden me een exemplaar van LSS S MR, uit de typografie-collectie in samenwerking met Studio Boot. Omdat al mijn mooie spullen ingepakt in dozen bij mijn schoonbroer op zolder staan te wachten tot ik ze ooit, niemand weet wanneer, in een nieuw huis weer uit mag pakken vond ik dat een fantastisch cadeau. Ik verzamelde zo ongeveer alle decoratie-items die ik nog in huis heb, een klusje dat me instant gelukkig maakte (en de boodschap van deze IXXI volledig teniet doet, maar dat terzijde). De IXXI plakte ik zolang op een stuk foambord, zodat ik het echte ophangsysteem kan bewaren voor als ik een meer definitieve plek heb gevonden voor deze beauty. Ik kan niet wachten om ‘m straks hopelijk in een vette nieuwe studio of woonkamer te kunnen hangen.

Aankomende week wordt een spannende: we staan met WOWN! op de vtwonen en designbeurs. De 2 x twee kaartjes voor de VIP-avond zijn voor Afke en Mariëlle, zij hebben inmiddels mail ontvangen. Mocht je deze week naar de beurs gaan, kom dan zeker even bij ons langs in hal 12, standnummer 054. Hoop jullie daar te zien. Voor nu een fijne nieuwe week!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

, ,

6 Responses to IXXI – LSS S MR

 1. Iris Vank 2 oktober 2017 at 19:59 #

  Gaaf zeg!

 2. Alet 2 oktober 2017 at 21:16 #

  Die IXXI is super! Veel succes op de beurs. X

 3. Anki 2 oktober 2017 at 21:22 #

  @Iris thanks babe.

 4. Anki 2 oktober 2017 at 21:22 #

  @Alet Dankjewel, lief!

 5. Karlijn 3 oktober 2017 at 19:04 #

  Ik vind het fantastisch! En succes en veel plezier op de beurs. X

 6. Gertrud Prins 5 oktober 2017 at 13:24 #

  Staat geweldig bij jullie! Leuk je weer gesproken te hebben en nog veel succes de komende dagen met WOWN!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.