Eindelijk: WOWN! & een give-away

WOWN!

‘WOWN! gaat over wonen. Wonen met de wow-factor. Maar het staat ook voor ‘w(e)-own’

Eindelijk, éindelijk kan ik iets vertellen over het project waar Casper en ik samen met Lonneke, Souraya, Suus en Marlous inmiddels al bijna een jaar aan werken. Ik had er heel graag al eerder van alles over willen zeggen, maar ervaring heeft ons geleerd dat praten voor je beurt niet verstandig is (en online praten voor je beurt zelfs ronduit dom).
Dus werkten we maandenlang in een soort offline vacuüm aan ons nieuwste project: WOWN! Een nieuw, eigen woonmerk, gecoördineerd door Lonneke, met collecties ontworpen door Suus, Souraya en ons en met Marlous als fenomenale tekstschrijver en storyteller (serieus, ik moet lachen om alles wat zij schrijft. Alleen al dat maakt werken aan WOWN! absoluut de moeite waard).

Met WOWN! gaan we producten op de markt brengen die we zelf graag in huis zouden willen hebben, maar we missen in het huidige aanbod. Onderscheidende producten met een sterke eigen stijl, waar je hart sneller van gaat kloppen en die we ontworpen hebben vanuit onze liefde voor wonen.

Er waren behoorlijke hindernissen. We begonnen immers als EYE, maar moesten die naam na wat ongezellig heen-en-weer gemail met een boze advocaat wijzigen in WOWN!, een tegenvaller die later een meevaller bleek, omdat WOWN! veel beter bij ons past (het verhaal daarover lees je hier). Het samenstellen van een eigen collectie blijkt bovendien geen sinecure. Er is heel veel geduld en volharding voor nodig. Voorheen brachten Casper en ik onze producten (behalve de boeken) vaak in eigen beheer op de markt. We regelden alles zelf: van het ontwerpen en het inpakken tot het afgeven bij de post, bij elke stap waren we persoonlijk betrokken. Nu leren we loslaten, in letterlijke en figuurlijke zin. Al met al is het een wonderlijke reis, waar we als Zilverblauw ontzettend veel van leren.

WOWN!

Vtwonen & designbeurs
Ik durf wel te zeggen dat dit een droom is die uitkomt: volgende week presenteren we op de vtwonen & designbeurs een sneak-peek van onze nieuwe collectie (hoe vet?!). De allereerste samples dus! Je vindt ons in hal 12, standnummer 054. Vind je het leuk om te komen kijken? Ik mag 2 x twee kaarten weggeven voor de speciale VIP-avond op vrijdag 6 oktober. De avond begint om 17.00 uur en eindigt om 21.00 uur. We hebben een hapje en drankje voor je klaar staan en horen natuurlijk heel graag wat jullie van onze allereerste producten vinden. Laat hier, of op Instagram of Facebook een bericht achter als het je leuk lijkt om op de VIP-avond te komen. Per winnaar krijg je twee kaarten, dus je kunt zelf iemand uitkiezen om mee te nemen. De twee winnaars krijgen aanstaande zondag bericht.

Filmpje
Als je me een beetje kent, weet je dat ik niet zo’n fan ben van filmpjes. Ik vind altijd dat ik eruit zie als een soort zeepaard op beeld (mijn moeder zou zeggen: een weekdier. Weten jullie meteen van wie ik het heb, haha). Dus als jullie het leuk vinden om naar mijn zeepaardenhoofd te kijken en ondertussen wat meer te weten te komen over WOWN!, hieronder een filmpje dat Souraya in elkaar zette. In het echt lijk ik wat minder op een zeepaard, hoop ik, maar of dat al dan niet zo is kun je volgende week mooi komen checken op de vtwonen & designbeurs.

Volgen
Volg WOWN! via Instagram en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wil blijven van alle nieuwtjes. Voor nu een fijne vrijdag!

p.s. Heel hartelijk dank voor al jullie lieve, enthousiaste reacties op ons nieuwe boek Snap! Ik schreef het al op Instagram, de lancering was super, echt heel erg leuk. Het is nogal een spannende, hectische periode zo, met twee grote ‘dingen’ kort na elkaar, maar we genieten er ontzettend van om eindelijk het resultaat van ons werk te laten zien. Nogmaals dank voor al jullie support!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

, ,

18 Responses to Eindelijk: WOWN! & een give-away

 1. Iris Vank 29 september 2017 at 08:08 #

  Fantastisch, zo spannend!!

 2. Pleun de Groot 29 september 2017 at 08:43 #

  Proficiat allen, ik ben heel benieuwd. Jippie!

 3. Petra van Rooijen - Postma 29 september 2017 at 09:11 #

  Leuk! Ben heel benieuwd! Kom zondag kijken op de woonbeurs!

 4. Barbara 29 september 2017 at 09:38 #

  WoW wat supergaaf! Heel veel toi toi toi met ál jullie creativiteit!

 5. Anki 29 september 2017 at 09:41 #

  @Barbara dankjewel, lief!

 6. Anki 29 september 2017 at 09:41 #

  @Petra gezellig! Spreek ons gerust aan, dat vinden we leuk!

 7. Anki 29 september 2017 at 09:42 #

  @PLeun Dankjewel! Wij zijn ook benieuwd, vinden het heel spannend. Kom je kijken op de beurs?

 8. Anki 29 september 2017 at 09:42 #

  Thanks Vank, jeweettoch

 9. Afke 29 september 2017 at 10:06 #

  Hoi wat ontzettend leuk weer! Geniet van alles en straks lekker uitrusten van alle drukte. Ik zou het helemaal niet erg vinden om een VIP avond mee te mogen beleven. Groetjes Afke

 10. Milou 29 september 2017 at 10:32 #

  Dan ben je toch wel het leukste weekdier (of zeepaard) dat ik ken 🙂 Ik ben onwijs benieuwd naar jullie collecties! Super spannend. En natúúrlijk zou ik graag het komen bewonderen! XX

 11. Arianne van Ojen- Geluk 29 september 2017 at 14:35 #

  Leuk leuk! Fijn dat het nu allemaal loopt! Ik kom graag kijken 😉

 12. Yvette 29 september 2017 at 18:16 #

  Super gaaf!! Roze met blauwe sprinkles moet gewoon iedereen in huis hebben… al zou het op een toiletborstel staan. Heel benieuwd wat er in de collectie zal zitten ?.

 13. Marielle 30 september 2017 at 08:30 #

  Heel erg tof. Ben benieuwd naar jullie producten/ collectie! Ik hou namelijk van de warme oosterse sfeer die Souraya neerzet en van jou kleurige vrolijke inrichting. Erg benieuwd naar een combi hiervan! Veel plezier op de woonbeurs!

 14. Froukje 30 september 2017 at 18:21 #

  Wat een gaaf project! Ziet er goed uit!

 15. Myrt 1 oktober 2017 at 07:56 #

  Wat cool! Erg benieuwd naar jullie producten! Ik kom graag hoor, vrijdag! ?

 16. Eefje 2 oktober 2017 at 23:07 #

  Wat ontzettend gaaf allemaal, ben erg benieuwd!

 17. Liza 4 oktober 2017 at 10:39 #

  Supergaaf en inderdaad WOWN is zo’n gave naam! We gaan vast heeeeel veeeel van jullie horen.
  Veel succes met alles!
  X

Trackbacks/Pingbacks

 1. WOWN! op de vtwonen&design beurs én een give-away – WOWN! - 29 september 2017

  […] leuk om daarbij te zijn? We geven op de kanalen van Binti Home, Bubblemint, &Suus, Oh Marie! en Zilverblauw kaarten weg voor de VIP night. De avond begint om 17.00 uur en eindigt om 21.00 uur. We hebben een […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.