Snorfestival & lancering Snap!

Snap! Anki Wijnen

Aanstaande zaterdag vindt het Snorfestival plaats in de Snorfabriek in Utrecht. Ons nieuwe boek Snap! wordt daar gelanceerd. In tegenstelling tot voorgaande jaren is het festival op een zaterdag in plaats van zondag, hier kun je alle informatie over het Snorfestival vinden. Zowel het parkeren als de entree is gratis en het is een leuk dagje uit. Waarschijnlijk is het ‘t allerlaatste festival in de Snorfabriek, dus mocht je de fabriek nog nooit van binnen hebben gezien dan is het zeker de moeite waard om te komen kijken.

Tijdens het Snorfestival lanceren we Snap!, ons nieuwe boek over smartphonefotografie. Snap! heeft, net als Shoot!, zichzelf een beetje geschreven. Het was een feestje om in de wereld van smartphonefotografie te duiken en erover te leren. Er is zoveel meer mogelijk dan ik dacht.

Zowel Shoot! als Snap! zijn te koop tijdens het festival. Als je het leuk vindt, kan ik de boeken voor je signeren. Spreek me gerust aan, dat vind ik gezellig. Wie weet tot morgen & en een fijn weekend!

, , , ,

2 Responses to Snorfestival & lancering Snap!

  1. Lynda 22 september 2017 at 17:10 #

    Geniet van morgen! Gefeliciteerd met je nieuwe boek!

  2. Suzanne 5 oktober 2017 at 09:33 #

    Ha Anki, ik heb een vraag over de verzorgde lunch tijdens de workshop Fotograferen met je smartphone.
    Hoe ziet die lunch er uit en is er ook iets te kiezen?
    Tot zaterdag 7 oktober!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.